espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Δύναμη στις αρθρώσεις!

Οι πόνοι στις αρθρώσεις είναι ένα κοινό πρόβλημα. Φαίνεται να έχει σχέση με την ηλικία, αλλά και με τον τρόπο ζωής, καθώς η έλλειψη άσκησης και η καθιστική ζωή συνήθως επιφέρουν αύξηση στο σωματικό βάρος και αυτό επιβαρύνει άμεσα τις αρθρώσεις.
 
Στα άτομα ηλικίας άνω των 50-60 ετών η πιο πιθανή αιτία πόνου στις αρθρώσεις είναι η οστεοαρθρίτιδα – πάθηση που είναι πολλές φορές αυτοάνοση (προκαλείται, δηλαδή, από το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενούς) και έχει φάσεις έξαρσης και ύφεσης. Υπάρχουν, βέβαια, και πιο απλές περιπτώσεις. Όπως όταν λέμε ότι έχουμε ένα «πιάσιμο», ότι πάθαμε «ψύξη» ή «νευροκαβαλίκεμα», που μπορεί να κρύβουν τενοντίτιδα, επικονδυλίτιδα και άλλες παθήσεις, που σαφώς επηρεάζουν την ποιότητα της καθημερινότητας. Σε κανέναν δεν αρέσει να πονάει, άλλωστε…
 
Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι να διατηρούμε τις αρθρώσεις μας υγιείς και δυνατές. Η διατήρηση ενός φυσιολογικού σωματικού βάρους, η άσκηση, η σωστή στάση του σώματος βοηθάνε πολύ. Μέση, γόνατα και αστράγαλοι καταπονούνται λιγότερο.
 
Πολλές φορές, βέβαια, το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε, δεν μας το κάνει εύκολο να φροντίζουμε την υγεία των αρθρώσεών μας. Σε τέτοιες περιπτώσεις η λήψη των κατάλληλων συμπληρωμάτων διατροφής, τα οποία θα μας συστήσει ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός μας, δίνουν τη λύση. Έχουν την ιδιότητα να «λιπαίνουν» τις αρθρώσεις και να διατηρούν σε καλή κατάσταση χόνδρο και αρθρώσεις.
 


Κωδικός: 0033984013162
 
Το συμπλήρωμα διατροφής Glucosamine – Hyaluronic Acid – Chondroitin – MSM της Solgar είναι ένας πρωτοποριακός αποτελεσματικός συνδυασμός υδροχλωρικής γλουκοζαμίνης, θειικής χονδροϊτίνης, υαλουρονικού οξέος και οργανικού θείου, ο οποίος παρέχει στον οργανισμό το κατάλληλο δομικό υλικό για την πλήρη και αποτελεσματική στήριξη και ενίσχυση της δομής των αρθρώσεων, των χόνδρων και των τενόντων. Το Glucosamine – Hyaluronic Acid – Chondroitin – MSM συμβάλλει στην υγεία των αρθρώσεων του ανθρώπινου οργανισμού που επιβαρύνονται καθημερινά, από την προπόνηση, από χρόνιες φλεγμονώδεις καταστάσεις ή ακόμα και από την λάθος στάση στο γραφείο ή στον ύπνο, παρέχοντας τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να καλύπτονται οι εξειδικευμένες ανάγκες των ατόμων που επιθυμούν ελευθερία κινήσεων. Επίσης θεωρείται χρήσιμο σε καταστάσεις οστεοαρθρίτιδας.
 
Κωδικός: 5055148412333
 
Η θειική χονδροϊτίνη αποτελεί ένα σημαντικό δομικό συστατικό της εξωκυτταρίου θεμέλιου ουσίας (matrix), η οποία συμβάλλει στην ελαστικότητα του αρθρικού χόνδρου. Εκτός του δομικού ρόλου της η χονδροϊτίνη προσελκύει μόρια ύδατος στον χόνδρο, ενώ συμβάλλει και στην αναστολή πρωτεολυτικών ενζύμων τα οποία διασπούν τα πρωτεϊνικά δομικά συστατικά του χόνδρου.

Η Chondroitin Sulphate αποτελεί ένα δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής, η δράση του οποίου αποδεικνύεται από πληθώρα κλινικών μελετών. Συχνά συνδυάζεται με γλυκοζαμίνη, καθώς οι δύο αυτές ουσίες δρουν με διαφορετικό αλλά συνεργιστικό μηχανισμό.
 
Κωδικός: 5019781056118
 
Το Osteoflex & Omega 3 της HealthAid είναι διπλός συνδυασμός με ταμπλέτες:
 
Οsteoflex που περιέχει:
  • Γλυκοζαμίνη από οστρακοειδή, απαραίτητη γιατί βοηθά στην αναδόμηση του χόνδρου & στον σχηματισμό νέων συνδετικών ιστών γύρω από τις αρθρώσεις,
  • Χονδροϊτίνη που εισάγει θρεπτικά συστατικά στον χόνδρο και διατηρεί την ελαστικότητα των τενόντων & των συνδετικών ιστών,
  • Βιταμίνη C για την παραγωγή Κολλαγόνου,
  • Κουρκουμίνη που έχει φυσικές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες
  • Μαγγάνιο για την σκελετική ανάπτυξη
Κάψουλες με: Omega -3 (EPA 425mg / DHA 325mg) απαραίτητα λιπαρά οξέα, που βοηθούν στην καλή λειτουργία του κυκλοφορικού και της καρδιάς και η παράλληλη λήψη τους με το Osteoflex είναι ιδανική για την μείωση των φλεγμονών, της ακαμψίας & του πόνου της οστεοαρθρίτιδας.
share article