espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Τα σωστά προϊόντα για τη φροντίδα του παιδιού

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απαλό, πιο τρυφερό και πιο μοσχομυριστό από την επιδερμίδα ενός μωρού και ενός μικρού παιδιού. Όλη η αγνότητα σε ένα άγγιγμα…
 
Το παιδικό δέρμα, βέβαια, είναι πολύ ευαίσθητο, μπορεί να εμφανίσει προβλήματα και να ταλαιπωρεί το παιδί, το οποίο, μάλιστα, σε αυτές τις μικρές ηλικίες δεν έχει άλλο τρόπο έκφρασης, πέρα από το κλάμα. Για αυτό και η καθημερινή του φροντίδα χρειάζεται τα κατάλληλα εγκεκριμένα προϊόντα, με τις σωστές συνθέσεις πολύτιμων φυσικών συστατικών, που θα το καθαρίσουν απαλά, χωρίς να το ερεθίσουν και χωρίς να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις.
 
Ειδικά η αλλαγή πάνας είναι μια καθημερινή πρόκληση για τους νέους γονείς, που καλούνται να καθαρίσουν προσεκτικά την περιγεννητική, όπως και την περιπρωκτική περιοχή του μωρού τους, για να τις καταπραΰνουν και για να τις απαλλάξουν από την υγρασία.
 
Το αφρόλουτρο για το μπάνιο του παιδιού είναι, επίσης, πολύ σημαντικό. Είναι η καθημερινή βραδινή ιεροτελεστία, που σηματοδοτεί το στάδιο πριν από τον ύπνο. Τη ρουτίνα περιποίησης συνοδεύει η χρήση γαλακτώματος, με τη βοήθεια του οποίου κάνουμε μασάζ στο μωρό μας, βοηθώντας το να χαλαρώσει, ενώ, παράλληλα, δενόμαστε (ακόμη περισσότερο) μαζί του.
 
Στις λίγο πιο μεγάλες ηλικίες, εκεί στα «terrible twos», που τα μαλλιά έχουν μακρύνει αρκετά και συχνά μπερδεύονται στο λούσιμο, ένα απαλό προϊόν, που τα ξεμπερδεύει και τα κάνει να μυρίζουν όμορφα, είναι απαραίτητο. 
 


Κωδικός: 4001638096218
 
Weleda Baby Κρέμα Καλέντουλας για Αλλαγή Πάνας (75ml)
 
Προστατεύει δραστικά το ερεθισμένο δέρμα στην περιοχή της πάνας.
Η πλούσια κρέμα περιέχει προσεκτικά επιλεγμένες φυτικές ουσίες και περιποιείται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα στην περιοχή της πάνας. Λανολίνη, όμοια με του δέρματος, καθώς και οξείδιο του ψευδαργύρου προστατεύουν ιδανικά από την υγρασία.
 
Εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας και χαμομηλιού περιποιούνται απαλά και καταπραϋνουν το δέρμα. 
 
Weleda Σαμπουάν & Αφρόλουτρο Καλέντουλας (200ml)
 
Σαμπουάν και αφρόλουτρο με προσεκτικά επιλεγμένα φυσικές ουσίες και πολύτιμο εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας, καθαρίζουν απαλά το ευαίσθητο δέρμα και διευκολύνουν το χτένισμα των μαλλιών.
Περιέχουν πολύτιμα έλαια από αμύγδαλο και σουσάμι βιολογικής καλλιέργειας, που προστατεύουν από την ξηρότητα.
 
Weleda Γαλάκτωμα Σώματος Καλέντουλας (200ml)
 
Απαλό γαλάκτωμα με νέα βελτιωμένη σύνθεση,  με ακόμη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε οργανικές πρώτες ύλες και με προσεκτικά επιλεγμένες φυσικές ουσίες, που περιποιείται το ευαίσθητο δέρμα και χαρίζει μοναδική ενυδάτωση.
 
Κωδικός: 5205122002320
 
Φυσικό παιδικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια ή σαπούνι, που καθαρίζει απαλά σώμα & μαλλιά και δεν τσούζει τα μάτια. Εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες, προστατεύει από ερεθισμούς ή ξηρότητα και προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Με ουδέτερο pH7 και ευχάριστο υποαλλεργικό άρωμα, αποτελεί ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα σε παιδιά και βρέφη από τον 3ο μήνα.
 
Κωδικός: 5202888230066
 
Αρωματική λοσιόν που ξεμπερδεύει τα μαλλάκια, χωρίς να τα βαραίνει. Περιέχει μαλακτικούς παράγοντες που ενυδατώνουν την τρίχα σε βάθος και ενισχύουν την ελαστικότητα της τρίχας, διευκολύνοντας το χτένισμα. Προστατεύει τη  φυσιολογική δερματική χλωρίδα και ενισχύει το μικροβιολογικό φραγμό της φυσιολογικής καθώς και της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας.

 

  • Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.
  • Από 3 ετών.
share article