espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Παρασκευή 01 Μαρτίου 2024

Ενυδατική μαγεία: Συμβουλές και λύσεις από εμάς για εσάς!

Ενυδατική μαγεία: Συμβουλές και λύσεις από εμάς για εσάς!

Αν και μπαίνουμε στην Άνοιξη και κάτι μας λέει ό,τι η χειμωνιάτικη ψύχρα δεν θα μας εγκαταλείψει τόσο εύκολα. Πλέον το δέρμα μας συχνά υφίσταται το βάρος των «περίεργων» καιρικών συνθηκών, αφήνοντάς το ξηρό, σκασμένο και χρειάζεται επιπλέον φροντίδα. Ευτυχώς, το Health Corner είναι εδώ για να παρέχει συμβουλές και λύσεις για την ενυδάτωση των χειλιών, των χεριών και του προσώπου, διατηρώντας το δέρμα σας απαλό, ελαστικό και λαμπερό.

Tips περιποίησης χειλιών:

1. Κάντε τακτικά απολέπιση: Ξεκινήστε τη ρουτίνα περιποίησης των χειλιών σας κάνοντας απαλή απολέπιση με ένα scrub χειλιών για να αφαιρέσετε τυχόν ξηρό, ξεφλουδισμένο δέρμα. Αυτό βοηθά στη δημιουργία ενός λείου καμβά για καλύτερη απορρόφηση των ενυδατικών προϊόντων.

2. Ενυδατικό Lip Balm: Επιλέξτε ένα lip balm εμπλουτισμένο με συστατικά όπως βούτυρο καριτέ, λάδι καρύδας ή βιταμίνη Ε για να κλειδώσετε την υγρασία και να προστατέψετε τα χείλη σας από τα στοιχεία. Επιλέξτε φόρμουλες με SPF για να προστατεύσετε τα χείλη σας από τις βλαβερές ακτίνες UV, ακόμα και τις συννεφιασμένες μέρες του χειμώνα.

3. Εφαρμόστε συχνά: Κρατήστε το βάλσαμο για τα χείλη σας και εφαρμόστε ξανά όσο χρειάζεται όλη την ημέρα για να διατηρήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα και προστατευμένα. Εφαρμόστε ένα παχύτερο στρώμα πριν τον ύπνο για επανόρθωση και ενυδάτωση όλη τη νύχτα.

Tips ενυδάτωσης χεριών:

1. Ενυδατώστε αμέσως: Αφού πλύνετε τα χέρια σας, εφαρμόστε μια θρεπτική κρέμα χεριών ή λοσιόν ενώ το δέρμα σας είναι ακόμα υγρό για να κλειδώσετε την υγρασία. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές που είναι επιρρεπείς σε ξηρότητα όπως οι αρθρώσεις και τα πετσάκια.

2. Προστατευτικά γάντια: Φοράτε γάντια όταν βγαίνετε έξω για να προστατεύσετε τα χέρια σας από το κρύο, τον άνεμο και τον σκληρό καιρό. Αναζητήστε γάντια με επένδυση από μαλακά, μονωτικά υλικά για να κρατάτε τα χέρια σας ζεστά και άνετα.

3. Νυχτερινή θεραπεία: Για επιπλέον δόση ενυδάτωσης, εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα κρέμας χεριών πριν τον ύπνο και φορέστε βαμβακερά γάντια όλη τη νύχτα. Αυτό δημιουργεί ένα φράγμα που σφραγίζει την υγρασία και επιτρέπει στα χέρια σας να απορροφούν τα θρεπτικά οφέλη ενώ κοιμάστε.

Tips ενυδάτωσης προσώπου:

1. Απαλός καθαρισμός: Χρησιμοποιήστε ένα ενυδατικό καθαριστικό για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας χωρίς να απομακρύνετε την απαραίτητη υγρασία. Αναζητήστε φόρμουλες απαλλαγμένες από σκληρά θειικά άλατα και αρώματα για να αποφύγετε την περαιτέρω ξήρανση του δέρματός σας.

2. Ενυδατικές μάσκες: Περιποιηθείτε το δέρμα σας με μια εβδομαδιαία ενυδατική μάσκα για να αναπληρώσετε την υγρασία και να αναζωογονήσετε το θαμπό, αφυδατωμένο δέρμα. Επιλέξτε μάσκες εμπλουτισμένες με συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, αλόη βέρα ή μέλι για επιπλέον ώθηση ενυδάτωσης.

3. Νυχτερινή επιδιόρθωση: Ενσωματώστε μια θρεπτική κρέμα νύχτας ή λάδι προσώπου στη ρουτίνα σας πριν τον ύπνο για να επανορθώσετε και να αναζωογονήσετε το δέρμα σας ενώ κοιμάστε. Αυτές οι πλούσιες συνθέσεις λειτουργούν για να αναπληρώσουν την υγρασία, να λειάνουν τις λεπτές γραμμές και να επαναφέρουν τη φυσική λάμψη του δέρματος.

Με αυτές τις ενυδατικές συμβουλές και τα θρεπτικά προϊόντα από το Health Corner, μπορείτε να διατηρήσετε τα χείλη, τα χέρια και το πρόσωπό σας απαλά, λεία και ενυδατωμένα όλες τις εποχές. Θυμηθείτε να παραμένετε ενυδατωμένοι, να αποφεύγετε τα σκληρά σαπούνια και το ζεστό νερό και να ενυδατώνεστε τακτικά για να διατηρείτε το δέρμα σας σε όψη και αίσθηση καλύτερης ποιότητας. Αγκαλιάστε τη χειμερινή και όχι μόνο σεζόν με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι το δέρμα σας είναι καλά περιποιημένο με τη βοήθεια μας φυσικά!

Προϊόντα Ενυδάτωσης Χεριών

https://www.healthcorner.gr/el-gr/product/478340/proionta-peripoihsh-somatos-peripoihsh-xerion-kremes-xerion/Neutrogena-Hand-Creme-Unscented-75ml/

https://www.healthcorner.gr/el-gr/product/455181/proionta-peripoihsh-somatos-peripoihsh-xerion-kremes-xerion/APIVITA-Enudatikh-Krema-Xerion-Elafrias-Ufhs-me-Giasemi-_-Propolh-50ml/

 

Προϊόντα Ενυδάτωσης Προσώπου

https://www.healthcorner.gr/el-gr/product/537019/proionta-peripoihsh-prosopou-frontida-prosopou-enudatosh-prosopou/LA-ROCHE-POSAY-Hydraphase-HA-Light-Cream-50ml/

 

https://www.healthcorner.gr/el-gr/product/290169/proionta-peripoihsh-somatos-frontida-somatos-enudatosh-somatos/CERAVE-Moisturising-Cream-Enudatikh-Krema-340gr/

https://www.healthcorner.gr/el-gr/product/115477/proionta-peripoihsh-prosopou-frontida-prosopou-antighransh/FREZYDERM-MOISTURIZING-PLUS-cream-30-50ml/

 

Προϊόντα Ενυδάτωσης Χειλιών

https://www.healthcorner.gr/el-gr/product/558687/proionta-peripoihsh-prosopou-frontida-prosopou-enudatika-xeilion/NUXE-Sweet-Lemon-Lip-Stick-Stick-Enudatoshs-Xeilion/

 

share article