espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Το Health Corner σε συνεργασία με την HOPEgenesis χαρίζει δώρο ελπίδας στην μητρότητα.

Το Kit for Hope είναι το δώρο του Health Corner στις μαμάδες για τις πρώτες μέρες μετά τον ερχομό του βρέφους τους. Για όλο το 2019, οι μαμάδες που υποστηρίζονται από την HOPEgenesis θα λάβουν ένα kit με προϊόντα απαραίτητα για την φροντίδα του μωρού τους αλλά και την δική τους.

kit for hope
kit products

Τα περιεχόμενα του Kit for Hope:

Πάνες Pampers Active Baby Dry no2 Jumbo (76 τεμαχίων), Αμπούλες Clinofar 60 τεμαχίων, Μασητικό Chicco, Γυάλινο Mπιμπερό Chicco 240ml Κανονικής Ροής, Πιπίλα Chicco Physio Soft, Υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή Helenvita Feminvita, Πιπίλα σιλικόνης Dr Brown’s, Ενυδατική Κρέμα CeraVe 177ml, Αμπούλες Sinomarin Baby, Mam Μπωλ ταϊσματος, Αντηλιακή λοσιόν Babyderm με spf 50, 200ml

Το πρόβλημα: Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βαδίζει προς δημογραφικό αδιέξοδο. Από τις 140.000 γεννήσεις που είχαμε το 2008, φτάσαμε  σε μείωση της τάξης του 50% μέσα σε μια δεκαετία. Το ζήτημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα εμφανίζεται οξύτερο σε απομακρυσμένες περιοχές, ακριτικά νησιά και ηπειρωτικά χωριά, όπου το άνισα κατανεμημένο μαιευτικό και νοσοκομειακό δίκτυο, η περιορισμένη πρόσβαση σε ολοκληρωμένες μαιευτικές και γυναικολογικές υπηρεσίες και η μετανάστευση των νέων σε συνδυασμό με την απομόνωση και τα οικονομικά προβλήματα, που έχουν προκύψει την τελευταία δεκαετία, έχουν επιδεινώσει το πρόβλημα καταγράφοντας από ελάχιστες έως και μηδενικές γεννήσεις.

Δράση της Hope Genesis: Η HOPEgenesis είναι μία αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας και ασχολείται με το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Αποστολή της είναι να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες που ζουν σε απομακρυσμένες ηπειρωτικές περιοχές και ακριτικά νησιά από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως και την μέρα του τοκετού τους, ενώ ο στόχος της είναι να συμβάλει ώστε να αντιστραφούν τα ανησυχητικά χαμηλά ποσοστά γεννήσεων στις περιοχές αυτές. Η HOPEgenesis δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 350 περιοχές στην Ελλάδα, ηπειρωτικά χωριά και ακριτικά νησιά, οι οποίες κατέγραφαν μηδενικές ή ελάχιστες γεννήσεις πριν την ένταξη τους στο πρόγραμμα. Στην ιατρική ομάδα της οργάνωσης συμμετέχουν περισσότεροι από 50 ιατροί, μαίες, και άλλοι επαγγελματίες υγείας, ενώ συνεργάζεται με 16 ιατρικά κέντρα σε Αθήνα και επαρχία. Η οργάνωση αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το σύνολο του κόστους, με αυτόν τον τρόπο, προσφέρει ασφάλεια στις γυναίκες που ήδη κυοφορούν, καθώς και κίνητρο στις υπόλοιπες να κυοφορήσουν.

Η ενέργεια- πρωτοβουλία του Health Corner:

To HealthCorner βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες που θέλουν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους προς την μητρότητα. Έτσι, στηρίζοντας το έργο της Hope Genesis, το Health Corner προσφέρει σε όλες τις μαμάδες του 2019, που υποστηρίζονται από την HOPEgenesis, το Kit for Hope, ένα κουτί με προϊόντα για τις πρώτες ανάγκες του βρέφους αλλά και της μητέρας. Πάνες, πιπίλες, μπιμπερό και φάρμακα είναι κάποια μόνο από τα προϊόντα που περιέχονται στο Kit for Hope και που είναι απαραίτητα για τη σωστή φροντίδα του μωρού αλλά και της ίδιας της μητέρας.

Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο αλλά δικαίωμα που θα πρέπει να απολαμβάνει κάθε γυναίκα χωρίς επιπλοκές και δυσκολίες. Συμμεριζόμαστε τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει κάθε νέα μητέρα και ευελπιστούμε πως μέσα από αυτή την πράξη θα προσφέρουμε χαμόγελα ελπίδας σε κάθε νέα μαμά HOPEgenesis και θα κλείσουμε το μάτι στην υπογεννητικότητα.