espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα

Φέτος ακούμε από παντού ότι θα είναι διαφορετικά τα Χριστούγεννα. Με αυξημένα μέτρα λόγω COVID-19 και με έντονη την ανησυχία για την πορεία της πανδημίας. Δεν είναι τυχαίο που φέτος πολλοί στόλισαν τα σπίτια τους πολύ νωρίτερα από άλλες φορές. Πολλοί, επίσης, μένοντας σπίτι, έχουν τον χρόνο να επιλέξουν τα δώρα, που θα προσφέρουν φέτος στις γιορτές.
 
Τα δώρα ομορφιάς είναι πάντα ευπρόσδεκτα και απολύτως χρήσιμα και πολύτιμα. Άλλωστε οι ανάγκες της επιδερμίδας για ενυδάτωση, λείανση των λεπτών γραμμών, φρέσκια νεανική όψη, ανθεκτικότητα, οξυγόνωση και λάμψη είναι πάγιες.
 
Η λέξη – κλειδί στην επιλογή δώρου για τη μητέρα, τη φίλη, τη συνάδελφο και, φυσικά, για τον εαυτό σας, είναι η αντιγήρανση και φροντίδα. Εκεί στοχεύουν όλα τα καινοτόμα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης και η Lierac έχει φροντίσει να ετοιμάσει «έξυπνα» πακέτα δώρων, που θα σκορπίσουν χαμόγελα ακόμη και στις πιο απαιτητικές. Επιπλέον θα βρείτε προτάσεις για την περιποίηση του σώματος, που τους χειμερινούς μήνες δοκιμάζεται από τις χαμηλές θερμοκρασίες.
 
 
Κωδικός: 3508240011185
 
Βαθιές ρυτίδες - Απώλεια πυκνότητας - Χαλάρωση - Ανομοιογενής τόνος - Κηλίδες - Πόροι - Ανομοιογενής υφή επιδερμίδας.
 
Η ευπώλητη κρέμα, εμπνευσμένη από την αναγεννητική ιατρική, με συγκέντρωση 8,5% σε σύμπλοκο Premium Cellular -ευρεσιτεχνία υπό κατοχύρωση- και με συγκέντρωση 5% σε υαλουρονικό οξύ, που μέρα με τη μέρα διορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης. Εμπλουτισμένη με σύμπλοκο εξαιρετικής θρέψης, θρέφει εντατικά την επιδερμίδα προσφέροντάς της ανυπέρβλητη άνεση.
Η αυθεντική ενεργή υφή της, πάντα κρεμώδης και απαλή, προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα αποκατάστασης δεύτερης επιδερμίδας με πρωτόγνωρο βελούδινο τελείωμα.
 
Lierac Premium La Cure Anti-Age Absolu (30ml)
 
Η αντιγηραντική θεραπεία διαθέτει ένα καινοτόμο νέο σύμπλεγμα, που στοχεύει στο φαινόμενο της επιταχυνόμενης δερματικής γήρανσης. Συνδυάζει το εξαπεπτίδιο-FX, εξασφαλίζοντας την αναγέννηση των ιστών και την αναζωογόνηση των κυττάρων. Καθώς περνούν οι μέρες, το δέρμα ελευθερώνεται από τα σημάδια του άγχους, αναγεννάται και το πρόσωπο ξαναβρίσκει τη νεότητά του σε μόλις είκοσι οκτώ ημέρες.
 
+ ΔΩΡΟ Δερμάτινο Πορτοφόλι
 
Κωδικός: 3508240011321
 
Απόλυτα στοχευμένος αντιρυτιδικός ορός, σχεδιασμένος να εστιάζει όλους τους τύπους ρυτίδων. Να χρησιμοποιείται ως αγωγή 30 ημερών.
 
Εμπνευσμένος από τον μηχανισμό επούλωσης των ιστών, ο ορός περιέχει ενεργά συστατικά νέας γενιάς, με δράση όμοια με τη ρετινόλη: Προ-κολλαγόνο Bakuchiol. Αυτό το ενεργό συστατικό φυσικής προέλευσης είναι πιο αποτελεσματικό από τη ρετινόλη στην ενεργοποίηση της σύνθεσης του κολλαγόνου τύπου Ι, χωρίς τις ανεπιθύμητες παρενέργειές της.

Το σύμπλοκο Αλχεμίλλη-Κισσός-Κοντυλόχορτο βοηθά στην αποκατάσταση της επιδερμίδας και στην ανάκτηση της πυκνότητας στο χόριο, ενώ το σύμπλοκο Hyalu-3 επαναπυκνώνει τους ιστούς του δέρματος.
 
Αποτελέσματα μετά από μία ολοκληρωμένη αγωγή:
  • Οι ρυτίδες μειώνονται: 75%
  • Τα χαρακτηριστικά του προσώπου ηρεμούν: 82%
  • Το πρόσωπο δείχνει πιο δροσερό και νεανικό: 81%
 
+ ΔΩΡΟ Lierac Cica-Filler Mat Anti-Wrinkle Repairing Cream-Gel (40ml)
 
AΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ GEL-ΚΡΕΜΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ
 
Ματ αντιρυτιδική gel-κρέμα σχεδιασμένη για κανονική προς μεικτή επιδερμίδα. Η υδαρής υφή, η οποία αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει, προσδίδει τέλεια ματ όψη. Μικρόκοκκοι πούδρας σβήνουν τις ρυτίδες και αφήνουν την επιδερμίδα όμορφη και φυσικά λαμπερή.
Το άρωμά του απελευθερώνει νότες γιασεμιού, πράσινου μήλου και ροδόξυλου.
 
+ ΔΩΡΟ Δερμάτινο Πορτοφόλι
 
 
Κωδικός: 3508240011109
 
Η σταγόνα αποτοξίνωσης που ενισχύει τη λάμψη. 
 
Ορός βασισμένος στη διατροφική και περιβαλλοντική ιατρική που συνδυάζει το εκχύλισμα λευκού μαρρούβιου, το οποίο καταπολεμά τη γήρανση από τις τοξίνες, με το αντιγηραντικό συμπύκνωμα Hyalu-3. Είναι εμπλουτισμένος με αντιοξειδωτικούς υπερκαρπούς goji berries και crowberry, για ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας. 
 
Μια ενεργή υφή, λεπτή και ελαφριά, με άμεσο αποτέλεσμα λείανσης και λαμπερής όψης (ιριδίζουσες πέρλες και πούδρες soft focus). 
 
+ ΔΩΡΟ Lierac Supra Radiance Creme (50ml)
Anti-ox Κρέμα Ανανέωσης 
Κανονικές - Ξηρές επιδερμίδες
Ενεργοποιητής λάμψης
 
+ ΔΩΡΟ Δερμάτινο Πορτοφόλι
 
Κωδικός: 3508240011314
 
Απόλυτα στοχευμένος αντιρυτιδικός ορός, σχεδιασμένος να εστιάζει όλους τους τύπους ρυτίδων. Να χρησιμοποιείται ως αγωγή 30 ημερών.
Η ενεργή του υφή σε μορφή gel απορροφάται αμέσως, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και με αίσθηση γεμίσματος.
 
+ ΔΩΡΟ Lierac Cica-Filler Anti-Wrinkle Repairing Cream (40ml)
 
AΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ
 
Εξαιρετικά απαλή αντιρυτιδική κρέμα κατάλληλη για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες.
 
Η συσκευασία με στόμιο επιτρέπει την υγιεινή και ακρίβεια κατά την εφαρμογή.
 
+ ΔΩΡΟ Δερμάτινο Πορτοφόλι
 
 
Κωδικός: 3508240011154
 
Βαθιές ρυτίδες - Απώλεια πυκνότητας - Χαλάρωση - Ανομοιογενής τόνος - Κηλίδες - Πόροι - Ανομοιογενής υφή επιδερμίδας
 
Κρέμα με εκλεπτυσμένη υφή εμπνευσμένη από την αναγεννητική ιατρική, με συγκέντρωση 8,5% σε σύμπλοκο Premium Cellular -ευρεσιτεχνία υπό κατοχύρωση- και με συγκέντρωση 5% σε υαλουρονικό οξύ, που μέρα με τη μέρα διορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης. Εμπλουτισμένη με σύμπλοκο για ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα, σμίγει ομοιόμορφα με την επιδερμίδα προσφέροντάς της άψογο ματ τελείωμα.
 
Η ελαφριά ενεργή υφή της ντύνει την επιδερμίδα με ένα πέπλο δεύτερης επιδερμίδας, με βελούδινο τελείωμα.
 
+ ΔΩΡΟ Lierac Premium Yeux La Creme Regard Anti-Age Absolu (15ml)
 
Κρέμα βελούδινης απαλότητας με υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργά δερματολογικά συστατικά και σε φυτικά εκχυλίσματα αναγνωρισμένα για τις αποσυμφορητικές τους ιδιότητες και για τη δράση τους κατά την κατακράτηση. Η ολοκληρωμένη αντιγηραντική λύση για την περιοχή γύρω από τα μάτια.
 
+ ΔΩΡΟ Δερμάτινο Πορτοφόλι
 
Κωδικός: 3508240011055
 
Ορός με μέγιστη συγκέντρωση σε σύμπλοκο Hydra O2 (15%) και εμπλουτισμένος με AHA, που προσφέρει στην επιδερμίδα μία αληθινή ένεση ενυδάτωσης. Η επιδερμίδα επαναπυκνώνει εντατικά και, μέρα με τη μέρα, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές είναι λιγότερο ορατές.
 
Σε συνδυασμό με την Κρέμα ή το Ζελ-Κρέμα HYDRAGENIST, δρα σαν πραγματικό booster ενυδάτωσης πολλαπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητά τους.
 
+ΔΩΡΟ Lierac Hydragenist Creme - Για Ξηρές Επιδερμίδες - Ενυδατική Κρέμα Οξυγόνωσης & Επαναπύκνωσης (50ml)
 
Εξαιρετικά απαλή κρέμα με συγκέντρωση 7% σε σύμπλοκο Hydra O2, που προσφέρει στην επιδερμίδα εντατική και διαρκή άνεση. Το βούτυρο βερίκοκου εμπλουτίζει τη φόρμουλα για βαθιά θρέψη της επιδερμίδας. Μέρα με τη μέρα οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές λειαίνουν, η επιδερμίδα ανακτά την πυκνότητα και τη φρεσκάδα της.
Δερματολογικά ελεγμένο - μη φαγεσωρογόνο - χωρίς parabens
 
+ΔΩΡΟ Θήκη για Κάρτες
 
 
Κωδικός: 3508240011130
 
Ορός βασισμένος στις συνδυασμένες αισθητικές τεχνικές lifting + injection, με ενεργά συστατικά lifting στη βασική του σύνθεση [εκχύλισμα μαονιού + εκχύλισμα μωβ τουλίπας] και με αντιγηραντικό σύμπλοκο Hyalu-3, εμπλουτισμένος με πεπτίδια μπιζελιού για ενισχυμένο αποτέλεσμα lift-injection. 
 
+ ΔΩΡΟ Lierac Lift Integral Nutri Rich Cream για Πολύ Ξηρές επιδερμίδες (50ml)
 
Με βάση τις συνδυασμένες τεχνικές αισθητικής ανύψωσης + έγχυσης, αυτή η κρέμα ημέρας συνδυάζει διπλή δράση lifting με ενεργά συστατικά [εκχύλισμα μαονιού + εκχύλισμα μοβ τουλίπας] στο αντιγηραντικό συμπύκνωμα Hyalu-3, εμπλουτισμένο με θρεπτικό βούτυρο shea.
 
+ ΔΩΡΟ Δερμάτινο Πορτοφόλι
 
 
Κωδικός: 3508240011178
 
Η ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΑΓΓΙΓΜΑ
 
Βαθιές ρυτίδες - Απώλεια πυκνότητας - Χαλάρωση - Ανομοιογενής τόνος - Κηλίδες - Πόροι - Ανομοιογενής υφή επιδερμίδας
 
Κρέμα με εκλεπτυσμένη υφή εμπνευσμένη από την αναγεννητική ιατρική, με συγκέντρωση 8,5% σε σύμπλοκο Premium Cellular -ευρεσιτεχνία υπό κατοχύρωση- και με συγκέντρωση 5% σε υαλουρονικό οξύ, που μέρα με τη μέρα διορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης. 
 
 
+ ΔΩΡΟ Δερμάτινο Πορτοφόλι
 
Κωδικός: 3508240005061
 
Επωφελούμενος από τις τελευταίες ανακαλύψεις της αναγεννητικής ιατρικής, η αντιγηραντική απόλυτη θεραπεία διαθέτει ένα καινοτόμο νέο σύμπλεγμα, που στοχεύει στο φαινόμενο της επιταχυνόμενης δερματικής γήρανσης. Συνδυάζει το εξαπεπτίδιο-FX, ένα εξαιρετικά ενεργό FOXO, εξασφαλίζοντας την αναγέννηση των ιστών, την τεχνολογία GDF-11, ικανό να διεγείρει τη δράση πρωτεΐνης της νεότητας GDF-11, προκαλώντας αναζωογόνηση κυττάρων.
 
Ο αριθμός των νεαρών κυττάρων αυξάνεται, ο αριθμός των παλαιών κυττάρων μειώνεται. Καθώς περνούν οι μέρες, το δέρμα ελευθερώνεται από τα σημάδια του άγχους, αναγεννάται και το πρόσωπο ξαναβρίσκει τη νεανικότητά του σε μόλις είκοσι οκτώ ημέρες.
 
Κωδικός: 5201279079260
 
Ένα μοναδικό σετ δώρου για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ένα premium, limitededition νεσεσέρ. Μια ολοκληρωμένη πρόταση Ολιστικής Αντιγήρανσης, που βοηθά αποτελεσματικά στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας από όλα τα σημάδια γήρανσης.
 
Μαζί με την QUEEN BEE Kρέμα Ημέρας Ολιστικής Αντιγήρανσης ελαφριάς υφής για κανονικές / μικτές επιδερμίδες, ΔΩΡΟ μια QUEEN BEE Κρέμα Ματιών Ολιστικής Αντιγήρανσης.
 
 
Κωδικός: 5203069098475
  1. Αφρόλουτρο με αρωματικά άνθη από περγαμόντο και γλυκό αχλάδι. Περιέχει ενυδατικούς παράγοντες και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Οι πρωτεΐνες σιταριού σχηματίζουν προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης. Η Αλθαία περιέχει ουσίες με καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες, ενώ ο Ελίχρυσος, πλούσιος σε τανίνες, φλαβονοειδή και φυτοστερόλες, ενυδατώνει και ανακουφίζει από ερεθισμούς. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
     
  2. Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα. Το αμυγδαλέλαιο, η ενεργή αλόη, η προβιταμίνη Β5 και το βούτυρο Karite εξασφαλίζουν ενυδάτωση που διαρκεί και ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος.
Κωδικός: 3522931002795
 
Εμπλουτισμένο με αλόη και νότες καρύδας, ανθών πορτοκαλιάς, γιασεμιού. Διαθέτει απαλή καθαριστική βάση φυτικής προέλευσης.
  • Ήπιο, χωρίς σαπούνι.
  • Για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
  • Κατάλληλο για το σώμα.
Κατά των δοκιμών προϊόντων σε ζώα.

 

share article