espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Ακμή: Αντιμετωπίστε την με συστηματική φροντίδα

Η ακμή είναι μια φλεγμονή του δέρματος και αποτελεί ένα πάρα πολύ συχνό πρόβλημα – υπολογίζεται ότι το 80% των ανθρώπων μπορεί να την εμφανίσει. Δεν αφορά μόνο στους εφήβους, αλλά και στους ενήλικες και συχνά γίνεται αιτία για μειωμένη αυτοπεποίθηση και θλίψη.

Πολλές φορές, δε, δεν εμφανίζεται μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στην πλάτη και στο στήθος και μπορεί να συνοδεύεται από πόνο. Η θεραπεία της δεν είναι εύκολη υπόθεση - είναι ένα πρόβλημα που επιμένει.

Για αυτό, σύμφωνα με τους δερματολόγους, η αντιμετώπιση της ακμής απαιτεί χρόνο, πειθαρχία και συστηματική φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα, για να επιφέρει καλά αποτελέσματα. Η ελλιπής φροντίδα, η φροντίδα με λάθος προϊόντα (καθαριστικά και κρέμες), η μη συνεργασία με τον ειδικό γιατρό, αλλά και η ποιότητα του δέρματος αυτή καθαυτή, είναι καταλυτικοί παράγοντες για τη διαιώνιση του προβλήματος και για την ύπαρξη μόνιμων σημαδιών (ουλών), που αλλοιώνουν την όψη.

Για να καθαρίσει το δέρμα μπορεί να χρειαστούν 3-6 μήνες ή, σε δύσκολες περιπτώσεις, και περισσότερο ακόμη. Επιπλέον, όταν αρχίζει να καθαρίζει το δέρμα, δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσει η θεραπεία. Αντιθέτως, πρέπει να χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα προϊόντα για να αποτραπεί τυχόν «αναζωπύρωση».

Οι ειδικοί λένε ξανά και ξανά πως δεν πρέπει να βάζουμε χέρι στα σπυράκια ζουλώντας τα και ότι είναι λάθος να εφαρμόζουμε ταυτόχρονα πολλά και διαφορετικά προϊόντα. Απαραίτητες είναι πάντοτε οι οδηγίες του θεράποντα γιατρού.

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές μορφές ακμής: 

Η μη φλεγμονώδης ή φαγεσωρική ακμή, η οποία μπορεί να εμφανιστεί με τη μορφή μαύρων και λευκών στιγμάτων.  

Η φλεγμονώδης ακμή, η οποία μπορεί να συνοδεύεται από σπυράκια και μεγαλύτερες αλλοιώσεις.

Η κυστική ακμή, η οποία είναι η πλέον σοβαρή μορφή της ασθένειας και η πιο επώδυνη.

Εκτός από τις θεραπευτικές μεθόδους με σκευάσματα για εξωτερική χρήση, όπως οι τοπικές αλοιφές και οι από του στόματος συστηματικές θεραπείες με φαρμακευτικά σκευάσματα, ο τομέας της δερματολογίας έχει να επιδείξει και κάποια μηχανήματα, που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της ακμής.


 

Κωδικός: 3282770207774

Απομακρύνει απαλά τις άχρηστες ουσίες από το δέρμα, αφήνοντάς το καθαρό, δροσερό και χωρίς ατέλειες.

Πρόσωπο και σώμα.
 
ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΟ:

Καθαρίζει απαλά το δέρμα σας χάρη στην ήπια καθαριστική του βάση.

 
ΣΜΗΓΜΑΤΟΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ:

Η μονολαουρίνη (κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία) ρυθμίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος.

 
ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ:

Το ιαματικό Νερό της Avène προσφέρει στο δέρμα όλες τις καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητές του.

Το Gel καθαρισμού Cleanance ενδείκνυται για το λιπαρό δέρμα με ατέλειες.

 
Κωδικός: 3282770202854
Νέα προσέγγιση:
 
  • μειώνει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα
  • περιορίζει την επανεμφάνισή τους, δρώντας στη ρίζα.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε 7 ημέρες.

Αυτή η φροντίδα μειώνει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα και περιορίζει την εμφάνιση νέων ατελειών, χάρη στη δράση φαγεσωρο-αντιστροφής. Μία δράση νοκ-άουτ, σε συνδυασμό με μία φροντίδα, που δρα σε βάθος, όλα στο ίδιο φιαλίδιο!

 
Κωδικός: 0009011000488

EFFACLAR GEL 400ml
3337872411991
Ζελ καθαρισμού ιδανικό για το λιπαρό με ατέλειες ευαίσθητο δέρμα. Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή του απομακρύνει το πλεονάζον σμήγμα και αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και αναζωογονημένη.

EFFACLAR DUO [+] ΝΕΑ 40ml
3337875598071
Εξαλείφει τις σοβαρές ατέλειες του δέρματος. Εξυγιαίνει τους φραγμένους πόρους. Οι πόροι καθαρίζουν. Ακόμα και οι πιο σοβαρές ατέλειες εξαφανίζονται. Η επιδερμίδα είναι πιο λεία και πιο καθαρή. Ανάκτηση της ισορροπίας για μεγάλο διάστημα που επαναφέρει όλα τα χαρακτηριστικά του υγιούς δέρματος.

 
Κωδικός: 3337875533317

Η μάσκα Effaclar με ήπιο άργιλο αφαιρεί το πλεονάζον σμήγμα και τους ρύπους, ακόμα και τους μη ορατούς (σκόνη, μικροσωματίδια ρύπανσης) και ρυθμίζει τη γυαλάδα.

Οι πόροι καθαρίζουν.

Η επιδερμίδα καταπραϋνεται, ενώ παραμένει ματ και λιγότερο λιπαρή για περισσότερο χρόνο.

 
Χωρίς Paraben.

Με ιαματικό νερό της La Roche-Posay

share article