espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Ενυδάτωση προσώπου: Ο ρόλος του booster και του serum

Ενυδάτωση προσώπου: Ο ρόλος του booster και του serum

Μια «μαγική» σταγόνα αρκεί για να ξεκουράσει την όψη σας και να προσδώσει λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπό σας, που καθημερινά «δοκιμάζεται» από το στρες, τους ρύπους της ατμόσφαιρας και το αμετάκλητο πέρασμα του χρόνου.

Η σταγόνα αυτή τονώνει και ενεργοποιεί τα κύτταρα του δέρματος στο μάξιμουμ, τα «μπουστάρει» δυναμικά, ώστε να αναγεννηθούν.

Το booster δεν είναι serum (ορός). Αλλά κι αυτό περιέχει ενεργά συστατικά σε μεγάλες συγκεντρώσεις, για να ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού.

Ένα booster ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας σε όλες τις ηλικίες απέναντι στις ελεύθερες ρίζες και στις τοξίνες, που μόνο κακό κάνουν. Αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής επιδερμίδας, που είναι πιο εύθραυστη και «στρώνει» το δέρμα για την ενυδατική κρέμα που θα μπει αμέσως μετά.

Το serum είναι λίγο πιο παλιός «γνώριμος». Λέγεται και φυσικός ορός ενυδάτωσης και ουσιαστικά είναι συμπύκνωμα ενεργών συστατικών, πιο δραστικό από την ενυδατική κρέμα. Το serum είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Η υφή του είναι πολύ ελαφριά και η σύστασή του είναι τέτοια, που συμπυκνώνει τα ευεργετικά συστατικά σε ελάχιστες σταγόνες. Φθάνει στις βαθύτερες εσωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας, διορθώνοντας σταθερά ατέλειες και προσφέροντας ενυδάτωση και ανάπλαση.

Το βρίσκουμε συνήθως σε υγρή, λεπτόρρευστη μορφή ή σε τζελ και η δράση του ποικίλλει.

Υπάρχουν, για παράδειγμα, serum ενισχυμένης λάμψης, που αποκαθιστούν την χαμένη φωτεινότητα της επιδερμίδας, καθώς και ενυδατικοί οροί ή οροί αντιγήρανσης που ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και λειαίνουν τις λεπτές γραμμές.

 


NUXE Nuxuriance Gold Nutri-Revitalizing Serum (30ml)

Κωδικός: 3264680015939

Για πρώτη φορά η Nuxe, χάρη σε μια νευροεπιστημονική μελέτη, απέδειξε επιστημονικά τα οφέλη της νέας αντιγηραντικής σειράς, με εκχύλισμα από Porcelain Rose. Αυτός ο ορός με τη βελούδινη αίσθηση βελτιώνει ορατά την υφή του δέρματος.

Η φόρμουλά του είναι ενισχυμένη με το Micro Υαλουρονικό οξύ, βοτανικής προέλευσης για ένα πιο oχυρωμένο δέρμα: απαλότερο, πιο σφριγηλό και λιγότερο λεπτό.

 

VICHY MINERAL 89 Booster Ενυδάτωσης Προσώπου (50ml)

Κωδικός: 3337875543248

Ο μοναδικό συνδυασμός Ιαματικού Μεταλλικού νερού της Vichy, για 1η φορά σε συγκέντρωση 89%, σε συνδυασμό με Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης.

Το Booster Ενυδάτωσης προσώπου Mineral 89 ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού για να κάνει καθημερινά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις, όπως ρύπανση, άγχος και κούραση. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, τονωμένη και αποκτά λάμψη.

Για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Το Mineral 89 ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού, για να κάνει καθημερινά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις. Χρησιμοποιήστε το ως την 1η κίνηση στην καθημερινή ρουτίνα φροντίδας σας, αμέσως μετά τον καθαρισμό. 

 

LA ROCHE-POSAY Retinol B3 Serum Αντιρυτιδικό Συμπύκνωμα Ανάπλαση της Επιδερμίδας (30ml)

Κωδικός: 3337875694469

Μοναδικό αναπλαστικό Serum με Ρετινόλη (Καθαρή + Σταδιακής απελευθέρωσης) για δράση ενάντια στα βαθύτερα σημάδια της γήρανσης. Επιπλέον περιέχει Βιταμίνη Β3 και Γλυκερίνη για 24ωρη ενυδάτωση. Δεν ξηραίνει την επιδερμίδα. Σχεδιασμένο για βέλτιστη ανοχή.

Μέρα με τη μέρα η επιδερμίδα καθώς αναπλάθεται, ανακτά τη λάμψη και την ομοιόμορφη όψη της.

Τα σημάδια της γήρανσης που έχουν προκληθεί από την έκθεση στον ήλιο ελαχιστοποιούνται αισθητά, οι λεπτές γραμμές γίνονται λιγότερο ορατές και ο τόνος γίνεται πιο ενιαίος.

share article