espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Τριχόπτωση: Δυνατά και γερά μαλλιά για πάντα

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της τριχόπτωσης. Λουζόμαστε ή χτενιζόμαστε και βλέπουμε να πέφτουν τούφες μαλλιών στη μπανιέρα ή στο πάτωμα, κάτι που μας προκαλεί άγχος και πανικό. Βλέπουμε πεσμένες τρίχες παντού. Στα έπιπλα, στα σεντόνια, στα ρούχα, στο αυτοκίνητο… Πρόκειται για τη λεγόμενη εποχική τριχόπτωση.
 
Βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις η απώλεια των τριχών μπορεί να είναι συνεχής όλον τον χρόνο, ειδικά στους άνδρες, που συχνά νιώθουν ότι χάνουν μέρος της αρρενωπότητάς τους, όταν χάνουν τα μαλλιά τους…
 
Αδύναμα, αραιά μαλλιά, που πέφτουν, έχουν, πάντως, και αρκετές γυναίκες.
 
Η απώλεια μαλλιών μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Ο πιο βασικός είναι η γενετική προδιάθεση και το πιο συνηθισμένο είδος τριχόπτωσης είναι η λεγόμενη ανδρογεννητικού τύπου αλωπεκεία (όταν τα μαλλιά αραιώνουν στο μπροστά μέρος του κεφαλιού).
 
Επιπλέον παίζουν ρόλο παθολογικές καταστάσεις, όπως οι αλλαγές στον θυρεοειδή, το άγχος, το στρες, οι αναιμίες. Και η ηλικία παίζει τον ρόλο της, όπως και η διατροφή.
 
Τα προϊόντα styling, τα ακατάλληλα σαμπουάν, οι βαφές, η χρήση σεσουάρ, τα χτενίσματα με τραβηγμένα πίσω σφιχτά τα μαλλιά, όλα αυτά έχουν επιπτώσεις στα μαλλιά μας. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να επιλέγουμε τα σωστά προϊόντα περιποίησης, πάντα ανάλογα με το τι ταιριάζει στα μαλλιά μας.
 
FREZYDERM HAIR FORCE SHAMPOO WOMEN (200ml)
Κωδικός: 5202888105012
         
Τριχοτονωτικό σαμπουάν με ειδική σύνθεση για την αντιμετώπιση των παραγόντων, που προκαλούν τη γυναικεία τριχόπτωση (διαταραχές ορμονών, ταλαιπωρία από το styling). Προσφέρει ενδυνάμωση θυλάκων και ενίσχυση τριχοφυΐας. Αύξηση λάμψης 33%, αύξηση δύναμης 75% (κλινική μελέτη, αυτοεκτίμηση εθελοντών).
 
Κωδικός: 3282779119214
 
Λοσιόν αγωγής κατά της τριχόπτωσης.
Χάρη στη στοχευμένη της δράση στη φάση της ανάπτυξης της τρίχας στις γυναίκες, αυτή η διεγερτική λοσιόν σταματάει την τριχόπτωση και διεγείρει την ανάπτυξη. Η ελαφριά της υφή επιτρέπει καθημερινή χρήση, χωρίς να λιπαίνει τα μαλλιά. Επιπλέον, η Neoptide δεν πρέπει να ξεπλένεται.
Εφαρμόστε 1 φορά την ημέρα (12 ψεκασμοί). 
Αγωγή: 3 μήνες το ελάχιστο
 
Ανάπτυξη: + 75%*
  • Ανάλαφρα και απαλά μαλλιά 
  • Καλή ανεκτικότητα
 
Κωδικός: 3660398504251
 
Το Cystine Β6 Bailleul Zinc διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών και των νυχιών σε άνδρες και γυναίκες. Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, που συνδυάζει L-κυστεΐνη, βιταμίνη Β6, αργινίνη και  ψευδάργυρο. 
 
Κωδικός: 5201279074418
 
Apivita Caps for Hair - 30Caps
Στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής, συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των μαλλιών και στη διατήρηση της υγιούς εμφάνισής τους. Παράλληλα, βοηθούν στην ενδυνάμωση των νυχιών και τη διατήρηση της υγιούς όψης της επιδερμίδας.
 
+ ΔΩΡΟ Women's Tonic Shampoo (250ml)
 
Έχει 89% φυσική σύνθεση. Αυξάνει τον χρόνο ζωής των μαλλιών. Διεγείρει την ανάπτυξη νέων τριχών.
 
share article