espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Δώσε στην επιδερμίδα αυτό που χρειάζεται: Ενυδάτωση και ανάπλαση

Με το πέρασμα των χρόνων οι ανάγκες της επιδερμίδας αλλάζουν και το Νο1 ζητούμενο είναι η ενυδάτωση, ώστε η επιδερμίδα μας να φαίνεται, αλλά, προπαντός, να είναι υγιής. Όταν το δέρμα είναι αφυδατωμένο, χάνει τη λάμψη και τη φρεσκάδα του, θαμπώνει, οι λεπτές γραμμές είναι πιο ορατές και η εικόνα του είναι κουρασμένη, αλλά και γερασμένη (αυτό, δηλαδή, που δεν θέλουμε).
 
Η σωστή ενυδάτωση, τόσο μέσω των τροφίμων, όσο και μέσω των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης, μπορεί να το αλλάξει αυτό και να μας προσδώσει εκ νέου μια πιο νεανική όψη, «κόβοντας» χρόνια από την βιολογική μας ηλικία.
 
Αυτό που πρέπει να έχουμε υπόψη μας, μάλιστα, είναι ότι δεν είναι ανάγκη να ξοδεύουμε μια ολόκληρη περιουσία σε «λουξ» μάρκες καλλυντικών. Μια κουβέντα με τον φαρμακοποιό μας μπορεί να μας βοηθήσει να επιλέξουμε καλλυντικά φαρμακευτικά, που πραγματοποιούν όσα υπόσχονται σε λογικές τιμές. Το ζήτημα είναι, όποιο προϊόν κι αν επιλέξουμε να αγοράσουμε, να ενδείκνυται για την δική μας περίπτωση, για τις ανάγκες που έχει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η επιδερμίδα του προσώπου μας.
 
Πέρα, όμως, από την ενυδάτωση, που αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό κεφάλαιο στον τομέα της ομορφιάς, πρέπει να μιλήσουμε και για ανάπλαση. Η ανάπλαση προορίζεται για την πιο εντατική περιποίηση και θρέψη του δέρματος και για τη γρήγορη αποκατάσταση της όψης και της υφής του και στον τομέα αυτό κάποιες κρέμες κάνουν «θαύματα».
 
Ανανεώνουν τις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος, ενδυναμώνοντας τα κύτταρα και αλλάζουν σταδιακά την όψη της επιδερμίδας, χαρίζοντας φωτεινότητα και αναζωογόνηση. Βελτιώνουν το περίγραμμα του προσώπου και εξαφανίζουν τη θαμπάδα.
 
Δεν είναι τυχαίο που κρέμες ανάπλασης συστήνονται από τους δερματολόγους σε περιπτώσεις τραυματισμών, εγκαυμάτων και ουλών ακμής.
 

Κωδικός: 0717334243378
 
Μια πλούσια ενυδατική κρέμα, με σύνθεση που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες, ακόμη και στις πιο ξηρές επιδερμίδες.
Η τεχνολογία Hydra-Hug™ βοηθάει στη μείωση του κενού μεταξύ των κυττάρων της επιδερμίδας, διασφαλίζοντας, έτσι, ότι η ενυδάτωση θα διαρκέσει περισσότερο. Η ευεργετική Καφεΐνη & το Ginseng χαρίζουν φωτεινότητα και αναζωογόνηση για μια φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα.
 
Κωδικός: 5200411400214
 
Η Histoplastin Red®είναι μια ισχυρή αναγεννητική και αναπλαστική κρέμα προσώπου, που προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης.
Είναι 100% φυσικό προϊόν, κατάλληλο για κάθε ηλικία.
Επιταχύνει την ανανέωση της επιδερμίδας, επιδιορθώνοντας τις βλάβες, που προέρχονται από καθημερινούς επιβαρυντικούς παράγοντες του σύγχρονου lifestyle, όπως έλλειψη σωστής διατροφής, ύπνου και άσκησης, άγχος και κούραση από τις καθημερινές υποχρεώσεις, ατμοσφαιρική ρύπανση, ηλιακή ακτινοβολία, έντονο, συχνό μακιγιάζ, καπνός τσιγάρου.
 
Κωδικός: 5203069095504
 
1.     Το φρέσκο εκχύλισμα από τα πολύτιμα στίγματα του Κρόκου ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών, για μέγιστη αντιοξειδωτική δράση, ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος για υγιές, λαμπερό πρόσωπο. Μια μόνο σταγόνα από το ελιξήριο Χρυσός Κρόκος ενισχύει τη δράση κάθε κρέμας και δρα επανορθωτικά σε όλα τα σημάδια γήρανσης επιτυγχάνοντας σύσφιγξη & lifting, αντιρυτιδική δράση, ενυδάτωση, ομοιόμορφο τόνο και λάμψη.
2.     Πολύτιμο, χρυσό ελιξίριο ματιών με την τεράστια δύναμη του φρέσκου εκχυλίσματος Κρόκου Κοζάνης, πρώτης ημέρας. Τα πολύτιμα στίγματα του Κρόκου (ελληνικό σαφράν) μαζεύονται προσεκτικά με το χέρι και το εκχύλισμα ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών, ώστε να διατηρεί το μέγιστο της αντιοξειδωτικής δύναμης του. Η ισχυρή φόρμουλα με αντιοξειδωτικά Κρόκου, Β-γλυκάνες, πεπτίδια και αμινοξέα ενισχύει το δέρμα και την αντοχή του στις καθημερινές βλάβες και συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης όλων των σημείων γήρανσης και κόπωσης γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αποδεδειγμένα μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων στο πόδι της χήνας, τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο, φωτίζει την περιοχή των ματιών και χαρίζει ένα αναζωογονημένο look.

Σε συνεργασία με τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης.
share article