espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Πέμπτη 08 Οκτωβρίου 2020

Χέρια καθαρά, χωρίς μικρόβια

Χέρια καθαρά, χωρίς μικρόβια, είναι το ζητούμενο της εποχής. Την ώρα που η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού (Sars-Cov-2) σε όλο τον κόσμο γίνεται με ραγδαίους ρυθμούς, οι ειδικοί τονίζουν πως, για να αποφύγουμε τη μόλυνση, είναι σημαντικό να διατηρούμε τα χέρια μας καθαρά, καθαρίζοντάς τα σχολαστικά πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Έτσι κι αλλιώς αυτός είναι ένας τρόπος να μας κρατά μακριά από ασθένειες γενικότερα…

Πιο συγκεκριμένα φαίνεται ότι η απολύμανση των χεριών μας αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προστασίας από τη νόσο COVID-19. 

Σίγουρα το σωστό, όσο και το συχνό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και με νερό παραμένει ο βασικός τρόπος απομάκρυνσης της επίμονης βρωμιάς και της θανάτωσης ορισμένων παθογόνων και μικροοργανισμών. Το σαπούνισμα βοηθάει, επίσης, στην αποφυγή μετάδοσης κι άλλων μικροβίων και ιών, πέρα από το νέο κορωνοϊό.

Όμως τι γίνεται τις ώρες που είμαστε έξω; Εάν, για παράδειγμα, βρισκόμαστε σε εξωτερικό περιβάλλον, χωρίς άμεση πρόσβαση σε κάποιον νιπτήρα για να πλύνουμε τα χέρια μας, εάν οδηγούμε ή ενώ κινούμαστε με κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς; Αν είμαστε στο σούπερ μάρκετ ή ακόμη κι αν είμαστε στο γραφείο μας, αλλά δεν προλαβαίνουμε εκείνη την ώρα να πάμε στην τουαλέτα για να πλυθούμε;

Το απολυμαντικό τζελ χεριών και τα απολυμαντικά μαντηλάκια μπορεί να είναι αποτελεσματικά εργαλεία για να σκοτώσουμε τα μικρόβια, απομακρύνοντας τις βρωμιές από τα χέρια μας και άρα μειώνοντας τις πιθανότητες να μεταφέρουμε αρρώστιες σε μας και στους άλλους.

Μάλιστα, εκείνα, που έχουν τουλάχιστον 60% αλκοόλ, τείνουν να είναι τα πιο αποτελεσματικά, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (CDC). Οι ειδικοί συστήνουν να ελέγχουμε το πίσω μέρος της συσκευασίας για φράσεις όπως αιθυλική αλκοόλη, αιθανόλη, ισοπροπανόλη ή ν-προπανόλη.

Μαζί με τη μάσκα τα απολυμαντικά τζελ και τα μαντηλάκια δεν πρέπει να λείπουν από καμιά τσάντα. 

 

Κωδικός: 5201410612400

Τα αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών SEPTONA εξουδετερώνουν τα μικρόβια και τους ιούς της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη.

Αποτελούν την ιδανική λύση για χέρια πάντα καθαρά, όπου και αν βρίσκεστε: στο γραφείο, στο σχολείο, στο αυτοκίνητο, στα ταξίδια. 

Εξουδετερώνουν τα μικρόβια και τους ιούς Η1Ν1, Η3Ν2.

 
PERRIGO Alcogel Hand Cleanser (200ml)
Κωδικός: 5391520949920

Αλκοολούχο τζελ καθαρισμού χεριών (63%) για τα χέρια χωρίς νερό.

  • Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω του 1 έτους.
  • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
  • Μην καταπίνετε.
  • Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
  • Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό.
  • Μην το χρησιμοποιείτε σε ερεθισμένο δέρμα 
  • Κρατήστε το μακριά από θερμότητα.
 
REVAL Plus Antiseptic Hand Gel - Natural (100ml)
Κωδικός: 5205152004981

Άμεση αντιβακτηριδιακή προστασία χωρίς τη χρήση νερού ή σαπουνιού.

Περιέχουν ειδικούς αντιβακτηριδιακούς παράγοντες καθώς και δερμοκοσμητικά βότανα και βιταμίνες, που θρέφουν, αναζωογονούν και προστατεύουν το δέρμα.

  • Αντισηπτικό χεριών & υγιούς δέρματος
  • Καθαρίζει, απολυμαίνει, προστατεύει & ενυδατώνει την επιδερμίδα
  • Δεν χρειάζεται νερό ή πετσέτα
share article