espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Ήρθε η Άνοιξη και μαζί της οι Αλλεργίες; Εξοπλίσου κατάλληλα & Ανακουφίσου!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

1. Αιτίες των αλλεργιών της άνοιξης

2. Πώς να αντιμετωπίσετε τις ανοιξιάτικες αλλεργίες

Η άνοιξη είναι μια όμορφη εποχή που φέρνει μαζί της θερμότερες θερμοκρασίες, ανθισμένα λουλούδια και μεγαλύτερες μέρες. Ωστόσο, για εκατομμύρια ανθρώπους, είναι επίσης η στιγμή που αρχίζουν να εμφανίζονται οι εποχιακές αλλεργίες. Ενώ μερικοί άνθρωποι έχουν την τύχη να απολαμβάνουν την άνοιξη χωρίς προβλήματα, άλλοι μπορεί να υποφέρουν από μια σειρά συμπτωμάτων αλλεργίας, όπως φαγούρα στα μάτια, φτέρνισμα και συμφόρηση. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τις αιτίες των αλλεργιών της άνοιξης και θα προτείνουμε μερικά προϊόντα από ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο που μπορούν να σας βοηθήσουν να τις αντιμετωπίσετε.

1.Αιτίες των αλλεργιών της άνοιξης

Οι ανοιξιάτικες αλλεργίες, επίσης γνωστές ως αλλεργική ρινίτιδα ή εποχιακή αλλεργική ρινίτιδα, προκαλούνται από την υπερβολική αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος στη γύρη από δέντρα, γρασίδι και ζιζάνια.

Όταν αυτά τα μικροσκοπικά σωματίδια εισπνέονται, το σώμα παράγει ισταμίνη, μια χημική ουσία που πυροδοτεί μια φλεγμονώδη απόκριση. Αυτό οδηγεί σε μια σειρά συμπτωμάτων, όπως φτάρνισμα, καταρροή, φαγούρα στα μάτια και ερεθισμό του λαιμού.

2. Πώς να αντιμετωπίσετε τις ανοιξιάτικες αλλεργίες

Αν και δεν υπάρχει θεραπεία για τις ανοιξιάτικες αλλεργίες, υπάρχουν αρκετοί τρόποι που μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων. Αυτοί περιλαμβάνουν:

Αντιισταμινικά : Αυτά τα φάρμακα δρουν αναστέλλοντας τις επιδράσεις της ισταμίνης στο σώμα, μειώνοντας τα συμπτώματα αλλεργίας όπως ο κνησμός, το φτέρνισμα και η καταρροή. Εναλλακτικά, πέρα από φάρμακα μπορείς να βρεις και συμπληρώματα διατροφής με φυσικά αντισταμινικά, όπως τα παρακάτω:

HEALTH AID Allergforte™ tablets 60's

SOLGAR Quercetin Complex 50 φυτικές κάψουλες

Ρινικά σπρέι : Τα ρινικά σπρέι είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα για την ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση που προκαλείται από αλλεργίες. Λειτουργούν μειώνοντας τη φλεγμονή στις ρινικές οδούς, διευκολύνοντας την αναπνοή.

Bausch & Lomb Artelac Nasal Ectoin Allergy Spray 2%

FREZYDERM Nazal Cleaner Allergy 0,9% NaCl

Sinomarin Plus Algae Allergy Relief Φυσικό Ρινικό Αποσυμφορητικό (30ml)

Οφθαλμικές σταγόνες : Εάν τα συμπτώματα της αλλεργίας σας περιλαμβάνουν φαγούρα, υγρά μάτια, τότε οι οφθαλμικές σταγόνες μπορεί να είναι σωτήρια. Μειώνουν τη φλεγμονή στα μάτια και ανακουφίζοντας από συμπτώματα όπως ερυθρότητα και κνησμό.

Bausch & Lomb Artelac Ectoin Drops (10ml)

Bausch & Lomb Artelac Ectoin 20 x 0.5ml

SYSTANE Ultra UD Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες, 30 x 0.7 ml

Συμπερασματικά, η εποχή των αλλεργιών μπορεί να είναι μια δύσκολη περίοδος για όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Ωστόσο, με τα κατάλληλα προϊόντα, μπορείς να απαλλαγείς από τα ενοχλητικά. Είτε προτιμάς φυσικές θεραπείες είτε φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για να διαχειριστείς τις αλλεργίες και να απολαύσεις την εποχή!

share article