espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Βαμμένα Μαλλιά: Πώς να Διατηρήσεις και Προστατεύσεις το Χρώμα των Μαλλιών σου

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

1. Επιλέξτε Προϊόντα που είναι ασφαλή για το χρώμα

2. Προστάτεψε τα μαλλιά σου από τη ζέστη

3. Μην λούζεις υπερβολικά τα μαλλιά σου

4. Χρησιμοποίησε μάσκες και θεραπείες μαλλιών

5. Ξέπλυνε τα με δροσερό νερό

Βρήκες επιτέλους το τέλειο χρώμα μαλλιών μετά από ώρες που πέρασες στην καρέκλα του κομμωτηρίου; Τώρα, το ερώτημα είναι: πώς το συντηρείς και το προστατεύεις; Τα καλά νέα είναι ότι το να διατηρήσεις το χρώμα των μαλλιών σου ζωντανό δεν είναι τελικά τόσο δύσκολο. Με τα σωστά προϊόντα και μερικές απλές συμβουλές, μπορείς να διατηρήσεις το χρώμα φρέσκο και ζωντανό για τις επόμενες εβδομάδες.

1. Επιλέξτε προϊόντα που είναι ασφαλή για το χρώμα

Η χρήση ασφαλών για το χρώμα προϊόντων περιποίησης είναι το πρώτο βήμα για να διατηρήσεις το χρώμα σου αναλλοίωτο. Αναζήτησε σαμπουάν και μαλακτικά ειδικά σχεδιασμένα για βαμμένα μαλλιά. Αυτά τα προϊόντα βοηθούν στην προστασία και τη θρέψη των μαλλιών σου, ενώ επίσης αποτρέπουν το ξεθώριασμα του χρώματος. Επέλεξε φόρμουλες χωρίς θειικά άλατα που είναι απαλές για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής και περιέχουν συστατικά όπως φίλτρα UV, αντιοξειδωτικά και κερατίνη για να διατηρηθούν τα μαλλιά σου υγιή και λαμπερά.

KORRES Daily post-colour hair routine Argan Oil- Σετ Σαμπουάν Για Μετά Τη Βαφή 250ml & Μαλλακτική Κρέμα 200ml & Μαλλακτική Κρέμα 200ml

KLORANE Shampoo a la Grenade για Βαμμένα Μαλλιά

SYOSS Spray που ανανεώνει την ένταση του χρώματος για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά.

2. Προστάτεψε τα μαλλιά σου από τη ζέστη

Η θερμότητα μπορεί να κάνει το χρώμα των μαλλιών σου να ξεθωριάζει πιο γρήγορα, επομένως είναι σημαντικό να τα προστατέψεις από εργαλεία styling με θερμότητα, όπως την ισιωτική μαλλιών ή τα ψαλίδια για μπούκλες. Χρησιμοποίησε ένα σπρέι ή έναν ορό προστασίας από τη θερμότητα πριν φορμάρεις τα μαλλιά σου για να δημιουργηθεί ένα φράγμα μεταξύ της τρίχας και της θερμότητας. Αυτό θα βοηθήσει να αποτρέψεις την ξηρότητα και το σπάσιμο της τρίχας, αλλά και το χρώμα σου να ξεθωριάσει.

PHYTO Phytodefrisant Anti-Frizz Blow-Dry Balm - Θερμοπροστατευτικό Balm.

3. Μην λούζεις υπερβολικά τα μαλλιά σου

Το πολύ συχνά λούσιμο των μαλλιών μπορεί να αφαιρέσει τα φυσικά τους έλαια και να κάνει το χρώμα των μαλλιών σας να ξεθωριάζει πιο γρήγορα. Περιόρισε το λούσιμο των μαλλιών κάθε δεύτερη μέρα ή ακόμα και κάθε τρίτη μέρα. Εάν πρέπει να πλένεις τα μαλλιά σου συχνότερα, χρησιμοποίησε ένα απαλό σαμπουάν και μαλακτικό που δεν θα αφαιρεί το χρώμα. Το ξηρό σαμπουάν μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για να σας βοηθήσει να μείνετε περισσότερο μεταξύ των πλύσεων.

VICHY Dercos Nutrients Detox Dry Shampooing.

SEBAMED Everyday Shampoo for normal to dry hair and scalp

4. Χρησιμοποίησε μάσκες και θεραπείες μαλλιών

Οι μάσκες και οι θεραπείες μαλλιών μπορούν να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τα θρεπτικά συστατικά και να αποτραπεί η ξηρότητα και η καταστροφή της τρίχας. Αναζήτησε μάσκες και θεραπείες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για βαμμένα μαλλιά και περιέχουν συστατικά όπως λάδι argan, βούτυρο καριτέ ή λάδι καρύδας. Αυτά τα συστατικά μπορούν να βοηθήσουν στην επανόρθωση και την ενίσχυση των μαλλιών σας, ενώ επίσης εμποδίζουν το ξεθώριασμα του χρώματος.

KORRES ΜΑΣΚΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ & ΤΣΑΙ ΒΟΥΝΟΥ (125ml)

APIVITA Μάσκα Προστασίας Χρώματος με Πρωτεϊνες Κινόα & Μέλι (200ml)

5. Ξέπλυνε τα με δροσερό νερό

Ξέπλυνε τα μαλλιά σου με δροσερό νερό αντί για ζεστό για να διατηρήσεις το χρώμα ζωντανό αποφεύγοντας την θαμπάδα και το ξεθώριασμα. Το δροσερό νερό μπορεί επίσης να εξομαλύνει την τρίχα και να κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο λαμπερά και πιο ζωντανά.

Συνοψίζοντας, η διατήρηση και η προστασία του χρώματος των βαμμένων μαλλιών δεν χρειάζεται να είναι μία περίπλοκη διαδικασία. Με σωστά προϊόντα και μερικές απλές συμβουλές, μπορείτε να διατηρήσεις τα μαλλιά σου φρέσκα και ζωντανά, αρκεί να θυμάσαι να επιλέγεις τα κατάλληλα προϊόντα!

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα για την Φροντίδα των Μαλλιών στο Healthcorner.gr!

share article