espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Πέμπτη 01 Απριλίου 2021

Φροντίδα χεριών: Το μυστικό για βελούδινο άγγιγμα

Με αυτά πιάνουμε τα πάντα, με αυτά χαιρετάμε, αγγίζουμε τους ανθρώπους μας, κάνουμε όλες μας τις δουλειές… Τα χέρια μας είναι κατά κάποιον τρόπο η «ταυτότητά» μας και για αυτό καλό είναι να τα προσέχουμε. Να τα διατηρούμε πάντα καθαρά, ενυδατωμένα και προστατευμένα από ερεθιστικούς παράγοντες και από την ηλιακή ακτινοβολία.
 
Επιπλέον είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα χέρια μας είναι αυτά που – μαζί με τον λαιμό – προδίδουν την ηλικία μας. Συνήθως μετά τη μέση ηλικία αρχίζουν να εμφανίζουν κηλίδες, που πολλαπλασιάζονται όσο μεγαλώνουμε.
 
Και, βέβαια, δεν γίνεται, μιας και μιλάμε για τη φροντίδα των χεριών, να μην αναφέρουμε την ταλαιπωρία, που υφίστανται, τώρα με την COVID-19 και με τον κορωνοϊό. Διότι είμαστε συνέχεια με τα απολυμαντικά στο χέρι ή τα πλένουμε κάθε τρεις και λίγο με σαπούνι και νερό, με αποτέλεσμα να γίνονται τραχιά και να δείχνουν – και να είναι κιόλας – αφυδατωμένα και στεγνά. Κάποιες φορές, επίσης, «σκάνε», εμφανίζουν έκζεμα, καίνε, γίνονται κόκκινα και ξηρά και πονάνε. Δεν γίνεται αλλιώς, φυσικά, μιας και τα χέρια μας είναι πύλη εισόδου των μικροβίων στον οργανισμό μας.
 
Τώρα, λοιπόν, περισσότερο από ποτέ, δεν πρέπει να αμελούμε τη σχολαστική φροντίδα και περιποίησή τους, προκειμένου να τα διατηρούμε σε καλή κατάσταση, μιας και τα ταλαιπωρούμε τόσο πολύ. Τα χέρια μας έχουν ανάγκη από προϊόντα φροντίδας «φιλικά» προς την επιδερμίδα, με απαλές υφές, που να μην «λαδώνουν» και να απορροφώνται γρήγορα, επαναφέροντας την χαμένη τους απαλότητα και το βελούδινο άγγιγμά τους.
 
Οι δερματολόγοι επισημαίνουν ότι, αν τα χέρια μας είναι πολύ ξηρά και μας προκαλούν φαγούρα, χωρίς να βελτιώνονται με την ενυδάτωση, πρέπει να τους συμβουλευθούμε, καθώς η κατάσταση αυτή μπορεί να κρύβει κάποιο υποκείμενο νόσημα, το οποίο να ευθύνεται για την ξηροδερμία τους.
 
 
Κωδικός: 3337875762335
 
Θρεπτική κρέμα χεριών, ειδικά σχεδιασμένη για χέρια που ταλαιπωρούνται από το συχνό πλύσιμο.
 
Σύνθεση με Ιαματικό Ηφεστειακό Νέρο της Vichy, Αλλαντοϊνη και Βούτυρο Καριτέ.
 
Καταπραύνει, ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει. Υποαλλεργική σύνθεση, δοκιμασμένη σε ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα.
 
Να μην εφαρμόζεται σε ερεθισμένη ή τραυματισμένη επιδερμίδα.
 
Κωδικός: 5203069100635
 
Ενυδατική λοσιόν χεριών με εκχύλισμα Αλόης και Πανθενόλη, που φροντίζει την επιδερμίδα, διατηρώντας την λεία και απαλή.
Με ελαφριά υφή για άμεση απορρόφηση.
share article