espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Προστάτευσε την επιδερμίδα σου με το κατάλληλο αντηλιακό!

Η αντίστροφη μέτρηση για την σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας έχει αρχίσει και αν δεν βάζατε αντιηλιακή όλο τον χειμώνα, τώρα είναι η στιγμή να ξεκινήσετε.
Όλοι οι δερματολόγοι επισημαίνουν την τεράστια σημασία, που έχει η προστασία της επιδερμίδας μας, από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία. Γιατί ναι, μεν, ο ήλιος είναι απόλαυση, όταν τον νιώθουμε να μας χαϊδεύει το πρόσωπο κι όταν μας χαρίζει αυτή την ηλιοκαμένη όψη, όμως δρα και ύπουλα και υπόγεια, φθείροντας το δέρμα μας. Δρα, δε, αθροιστικά. Δηλαδή, συσσωρεύεται η επίπτωση της ακτινοβολίας με τα χρόνια έκθεσης στον ήλιο και η επιδερμίδα «στεγνώνει», αφυδατώνεται, γεμίζει γραμμές και ρυτίδες και, τελικά, γερνάει πρόωρα.
 
Και αυτά δεν είναι τα χειρότερα νέα. Η έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες συσχετίζεται και με καρκίνο του δέρματος. Το μελάνωμα «θερίζει», ειδικά μεταξύ όσων έχουν πιο ευαίσθητη επιδερμίδα, ανοιχτόχρωμη και ευαίσθητη. Τα εγκαύματα από τον ήλιο στην παιδική ηλικία συνδέονται άμεσα με την εμφάνιση καρκίνου στο δέρμα στην ενήλικη ζωή.
 
Ευτυχώς τα αντιηλιακά νέας γενιάς είναι πολύ πιο εύχρηστα. Έχουν πολύ πιο ανάλαφρες υφές από ό,τι παλιότερα, απορροφώνται ταχύτατα, αποτελώντας και την ιδανική βάση για μακιγιάζ, μπορεί να έχουν και χρώμα, κάτι που βολεύει πολλές γυναίκες, που δεν θέλουν να «βαρύνουν» την επιδερμίδα τους με πολλά προϊόντα. Αλλά, το κυριότερο, είναι πολύ αποτελεσματικά, δημιουργώντας φίλτρα προστασίας, εμποδίζοντας την ακτινοβολία να εισχωρήσει στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος και να τις αλλοιώσει.
 
Στο φαρμακείο μπορείτε να βρείτε πληθώρα προϊόντων, που υπόσχονται να καλύψουν όλες τις διαφορετικές ανάγκες, με πολλά πολύτιμα συστατικά, που ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα, έχοντας ενίοτε και καταπραϋντική δράση.
 
 
Κωδικός: 3337875706827
 
Το Anthelios Shaka Fluide SPF50+ της La Roche-Posay εξασφαλίζει πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος (UVA, UVB, υπέρυθρη και ατμοσφαιρική ρύπανση).
 
Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για την ευαίσθητη, καθώς και για την επιδερμίδα, που είναι αλλεργική στον ήλιο.
 
Κύρια συστατικά & οφέλη:
  • XL-PROTECT: ισχυρός συνδυασμών UV φίλτρων και αντιοξειδωτικών που ξεπερνά την προστασία ευρέος φάσματος από UVA και UVB και προφυλάσσει από βλάβες άλλων επιθετικών παραγόντων, όπως η υπέρυθρη ακτινοβολία και η ατμοσφαιρική ρύπανση.
  • Έξυπνα πολυμερή: χαρίζουν ομοιόμορφη κάλυψη, μη λιπαρό αποτέλεσμα και μεγάλη αντοχή.
  • Γλυκερίνη: βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος για 24 ώρες μετά την πρώτη εφαρμογή.
Βασικά χαρακτηριστικά:
  • Ανάλαφρη μη λιπαρή υφή, που δεν κολλάει.
  • Αόρατο τελείωμα.
  • Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητο και αντιδραστικό δέρμα.
  • Οφθαλμολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα μάτια, στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
  • Δοκιμασμένο σε χρήστες φακών επαφής.
Κωδικός: 520306906479
 
Το καινοτόμο δραστικό από μια σπάνια ποικιλία κόκκινων σταφυλιών, πλούσιο στις ισχυρά αντιοξειδωτικές ανθοκυανίνες, προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογράφηση, κύρια αιτία δημιουργίας ρυτίδων.
  • Το εκχύλισμα curcuma longa, από ρίζα κουρκουμά, ρυθμίζει τη σύνθεση μελανίνης και έχει αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων.
  • Το ενεργό εκχύλισμα από κάρδαμο ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, ενυδατώνει την επιδερμίδα και απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.
  • Τα φυτικά βλαστοκύτταρα από Κόκκινο Σταφύλι προστατεύουν από τη φωτογήρανση, κυρία αιτία δημιουργίας ρυτίδων.
  • Περιέχουν μεταβολίτες, ουσίες πλούσιες σε λιπίδια και πρωτεΐνες, με αποδεδειγμένη δράση υπέρ της καλής λειτουργίας των κυττάρων και συνεπώς της διατήρησης της υγιούς δομής της επιδερμίδας και της προστασίας της από τη UV ακτινοβολία.
Κωδικός: 3337875695176
 
Καθημερινή φροντίδα κατά της λιπαρότητας 3 σε 1.
 
Προστατεύει, Απορροφά, Ρυθμίζει.
Με Πράσινη Άργιλο, Εκχύλισμα Bifidus και Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy.
  • Χαρίζει υψηλή προστασία από τον ήλιο και παράλληλα διατηρεί την επιδερμίδα ματ.
  • Έχει υποαλλεργική σύνθεση και είναι ανθεκτική στο νερό 
  • Αποδεδειγμένη κλινική αποτελεσματικότητα.
Κωδικός: 5201279080204
 
Καταπραϋντική Κρέμα Προσώπου για Ευαίσθητες Επιδερμίδες
 
Ελαφριά Υφή - Πολύ Υψηλή προστασία SPF50+
 
Αντηλιακή κρέμα ελαφριάς υφής, με εξειδικευμένη δράση για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Προσφέρει προστασία ευρέως φάσματος από τις ακτίνες UVA,UVB, IR και BLUE LIGHT, ενώ καταπραΰνει την επιδερμίδα με πρόληψη της φωτογήρανσης, χάρη στα εκχυλίσματα χαμομηλιού και πρόπολη.
 
Δερματολογικά ελεγμένη σε ευαίσθητες επιδερμίδες.
 
Πολύ ανθεκτική στο νερό.
 
Χωρίς άρωμα.
 
 
    
share article