espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Black Friday: Σούπερ προσφορές σε προϊόντα ομορφιάς

Black Friday Beauty Sale. Προσφορές σε προϊόντα ομορφιάς. Apivita, Korres, Lierac, Phyto, Galenic, L' Oreal, Garnier, Frezyderm, ΟΛΑέως -50%!

Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δημοφιλών προϊόντων σε προσφορά για το πρόσωπο, όπως κρέμες ημέρας και νύχτας, ορούς ενυδάτωσης και ορούς αντιγήρανσης, μάσκες, scrub, αμπούλες με βιταμίνες, προϊόντα για ευαίσθητα δέρματα και άλλα.

Δεν λείπουν και προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος, που τώρα με το κρύο μπορούμε να εφαρμόζουμε μετά το μπάνιο, για να παραμένει η επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη, απαλή και λαμπερή και να αποφεύγεται η ξηρότητα, που τώρα τον χειμώνα είναι αναπόφευκτη σε πολλές περιπτώσεις.

Θα βρείτε, φυσικά, και best seller προϊόντα περιποίησης μαλλιών, όπως βαφές - που εν μέσω καθολικής απαγόρευσης καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε στο σπίτι, λόγω του ότι τα κομμωτήρια δεν λειτουργούν - αλλά και μάσκες, για στιλπνά και υγιή μαλλιά. Ποιος είπε ότι στην καραντίνα δεν μπορούμε να τηρούμε τη ρουτίνα ομορφιάς μας…

Apivita όλα 50%

Korres όλα -50%

Lierac όλα έως -49%

Phyto όλα έως -49%

Frezyderm όλα έως -40% (Εξαιρούνται τα γάλατα και οι παιδικές τροφές)

Galenic όλα έως -40%

L'Oreal Paris Skincare όλα έως -50%

Garnier Skincare όλα έως -40%

Black Friday Sale και σε συμπληρώματα διατροφής
Γιατί τώρα, πιο πολύ από ποτέ, οφείλουμε να ενδυναμώσουμε τον οργανισμό μας και να πάρουμε πίσω τη χαμένη μας ευεξία. Mollers, Solgar, Lamberts, Health Aid, Power Health, ΟΛΑ έως -50%!

Πολύτιμες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία για όλους όσοι δεν τρέφονται σωστά και έχουν έλλειψη, αλλά και για εκείνους, οι οποίοι θέλουν να «boostάρουν» το ανοσοποιητικό τους, για να έχουν καλύτερη υγεία και να αποφεύγουν – όσο γίνεται – μικρόβια και ιούς.

Οι βιταμίνες, που θα βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, δίνονται σε διάφορες μορφές, είτε σε πόσιμη, είτε σε μορφή ταμπλέτας, είτε σε χάπι, είτε ως αναβράζουσες. Υπάρχουν προϊόντα κατάλληλα για χρήση και από τα παιδιά.

Mollers όλα-40%

Solgar όλα -40%

Lamberts όλα-40%

Health Aid όλα έως -50%

Power Health όλα έως -50%

share article