espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Τετάρτη 09 Δεκεμβρίου 2020

Υγιές χαμόγελο με την κατάλληλη οδοντόβουρτσα

Το σίγουρο είναι ότι με τη σωστή φροντίδα και με τη χρήση των κατάλληλων, για εμάς, προϊόντων αποφεύγουμε συνήθη προβλήματα, όπως πέτρα, ουλίτιδα, τερηδόνα, δυσάρεστη αναπνοή, αλλά και περιοδοντίτιδα – μια κατάσταση, στην οποία η ουλίτιδα έχει εξελιχθεί και τα βακτήρια έχουν προχωρήσει ακόμη πιο βαθιά, κάτω από τα ούλα.

Επιπλέον καλό είναι να γνωρίζουμε ότι η κακή στοματική υγιεινή και τα προβλήματα στα δόντια συσχετίζονται και με άλλα προβλήματα υγείας, όπως καρδιαγγειακά, για παράδειγμα, αλλά και διαβήτη και αρθρίτιδα και άνοια...

Οπότε η καθημερινή σωστή φροντίδα δοντιών και ούλων και η επίσκεψη στον οδοντίατρο δυο φορές τον χρόνο για καθαρισμό και γενικότερο έλεγχο είναι σημαντική. Επιπλέον καλό είναι, αν έχουμε αυτή τη δυνατότητα, να πλένουμε τα δόντια μας μετά από κάθε γεύμα και ειδικά αν έχουμε μόλις καταναλώσει κάτι γλυκό.

Βέβαια πολλοί είναι εκείνοι, που βαριούνται το βούρτσισμα – και όχι, δεν μιλάμε μόνο για τα παιδιά. Το βλέπουν σαν αγγαρεία, το κάνουν στα γρήγορα, το «ξεπετάνε», αφήνοντας χώρο στα μικρόβια να κάνουν… πάρτι. Η επιλογή της κατάλληλης οδοντόβουρτσας είναι μείζονος σημασίας για τον σωστό καθαρισμό των δοντιών και για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων των τροφών, που «σφηνώνουν» ανάμεσα στα δόντια και συχνά αφαιρούνται με δυσκολία.

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι εύκολες στη χρήση και αφαιρούν περισσότερη από την επίμονη πλάκα στα δόντια. Προστατεύουν τα ευαίσθητα ούλα, έχουν βολική λαβή και κάποιες φορές «ειδοποιούν» να αλλάξουμε σημείο βουρτσίσματος. 


ORAL B Vitality 100 3D White - Pink Box

Κωδικός: 4210201266853
 

Η επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Vitality προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένο ανώτερο καθαρισμό, σε σχέση με μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Ένα χρονόμετρο στη λαβή σας βοηθά να βουρτσίζετε στο συνιστώμενο από τους οδοντιάτρους χρόνο των 2 λεπτών.
Και, το καλύτερο απ' όλα, διατίθεται από την Oral-B, τη νούμερο 1 οδοντόβουρτσα που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι παγκοσμίως.

Χαρακτηριστικά:
  • Η απαραίτητη οδοντόβουρτσα για να πετύχετε καθημερινό καθαρισμό
  • Απομακρύνει περισσότερη πλάκα από μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα
  • Δονείται κάθε 30 δευτερόλεπτα για να σας ειδοποιήσει να αλλάξετε την περιοχή που βουρτσίζετε.
Κωδικός: 4210201244554
 

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Kids για ηλικίες 3+ διασκεδάζει τα παιδιά με αυτοκόλλητα από την ταινία Cars της Disney Pixar, ενώ προσφέρει απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό με μια οδοντόβουρτσα, που συνιστάται από οδοντιάτρους, από την Oral-B. Απομακρύνει περισσότερη πλάκα από μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Χαρακτηριστικά:
  • Ειδικά σχεδιασμένη για να είναι απαλή με τα παιδικά δόντια
  • Στρογγυλή κεφαλή οδοντόβουρτσας με ιδανικό μέγεθος για μικρά στόματα
  • Ιδιαίτερα μαλακές ίνες που είναι απαλές με τα ούλα
  • Λειτουργεί με την εφαρμογή Disney Magic Timer της Oral-B
  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία για φόρτιση που διαρκεί 8 ημέρες
  • Ενθαρρύνει το βούρτσισμα για 2 λεπτά με τον ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη.
Κωδικός: 4210201319276
 

Η κομψή λαβή της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Pro 2 σας βοηθά να βουρτσίζετε τα δόντια σας, όπως προτείνει ο οδοντίατρός σας. Ενώ εσείς απλά μετακινείτε την βούρτσα μέσα στο στόμα, η μοναδική στρογγυλή κεφαλή της Oral-B κάνει όλα τα υπόλοιπα. Αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα από μια συνηθισμένη χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, για πιο υγιή ούλα, ενώ κάνει το χαμόγελό σας πιο λευκό από την πρώτη κιόλας ημέρα.

  • Προστατεύει τα ούλα σας: Ο αισθητήρας πίεσης σας ειδοποιεί αν βουρτσίζετε πολύ έντονα.
  • Λευκαίνει απαλά τα δόντια σας από την 1η κιόλας ημέρα, απομακρύνοντας τους επιφανειακούς λεκέδες
  • Ξέρετε ότι βουρτσίζετε για το χρονικό διάστημα που πρέπει, χάρη στον επαγγελματικό χρονοδιακόπτη 2 λεπτών
  • 2 προγράμματα βουρτσίσματος: το καθημερινό βούρτσισμα και τη φροντίδα των ούλων
  • Η μπαταρία διαρκεί πάνω από 2 εβδομάδες.
Κωδικός: 4210201251781
 

Η οδοντόβουρτσα Oral-B Genius X 20000N είναι εξοπλισμένη με αισθητήρες κίνησης και ενισχυμένη με τεχνητή νοημοσύνη.Ο συνδυασμός της νέας επαναστατικής τεχνολογίας προστασίας ούλων, του 360 SmartRing και του ελέγχου πίεσης σας ειδοποιεί, μειώνει την ταχύτητα, όταν βουρτσίζετε πολύ έντονα και σας ενημερώνει για τα σημεία που έχετε βουρτσίσει πολύ.

Χαρακτηριστικά:
  • Η τεχνητή νοημοσύνη αναγνωρίζει τον τρόπο του βουρτσίσματός σας και σας καθοδηγεί, για να απολαμβάνετε τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε μέρα
  • Προστατεύει τα ούλα σας: Η λειτουργία ελέγχου πίεσης Gum Pressure Control αυτόματα μειώνει την ταχύτητα του βουρτσίσματος και σας ενημερώνει με οπτική ειδοποίηση
  • Για να σας προσφέρει έναν βαθύ καθαρισμό, η κεφαλή οδοντόβουρτσας Oral-B CrossAction διαθέτει ίνες τοποθετημένες σε ιδανικές γωνίες.
  • 6 λειτουργίες βουρτσίσματος που συμπεριλαμβάνουν τη Φροντίδα ούλων, το Ευαίσθητο για ευαίσθητα δόντια, τη Λεύκανση για λευκότερα δόντια και το Καθαρισμό Γλώσσας.
  • Η προηγμένη θήκη ταξιδίου φορτίζει ταυτόχρονα την οδοντόβουρτσα και το τηλέφωνό σας.
  • Απολαύστε ξένοιαστα βουρτσίσματα για δύο εβδομάδες προτού χρειαστεί φόρτιση, με μπαταρία ιόντων λιθίου.
share article