espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Άμεση ανακούφιση για τη βουλωμένη μύτη

Πού οφείλεται, όμως, αυτή η αίσθηση; Σύμφωνα με τους ειδικούς, οφείλεται στο γεγονός ότι τα αιμοφόρα αγγεία μέσα στη μύτη μας πρήζονται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπλοκάρουν οι αεραγωγοί.

Είναι σημαντικό να μην αμελήσουμε το πρόβλημα, θεωρώντας ότι είναι απλό και ότι θα περάσει. Κι αυτό, γιατί μπορεί «να το γυρίσει» σε ωτίτιδα, προβλήματα στον ύπνο και σε άλλα.

Στην περίπτωση που το μπούκωμα προέκυψε λόγω κάποιας ιογενούς λοίμωξης, οι πλύσεις της μύτης με φυσιολογικό ορό τουλάχιστον δυο φορές την ημέρα, η λήψη βιταμίνης C, αλλά και τα λεγόμενα αγγειοσυσπαστικά σπρέι βοηθάνε πολύ. Εναλλακτικά μπορείτε να φάτε πικάντικα φαγητά, για να ανοίξει η μύτη, να χρησιμοποιήσετε υγραντήρα, να κάνετε ζεστά ντους, αλλά και εισπνοές πάνω από κατσαρόλα, στην οποία βράζει νερό μαζί με φύλλα ευκάλυπτου. Επίσης δοκιμάστε να βάλετε ένα επιπλέον μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι σας, όταν κοιμάστε, για να βοηθηθεί η αποσυμφόρηση των ρινικών οδών.

OTRISALIN Otrisalin 20τμχ. Εύκαμπτα Ανταλλακτικά μιας χρήσης & ΔΩΡΟ 10τμχ. Εύκαμπτα Ανταλλακτικά μιας χρήσης

Κωδικός: 5054563081995

Η συσκευασία ανταλλακτικών Otrisalin περιέχει 10 εύκαμπτα ανταλλακτικά ακροφύσια μιας χρήσης με απορροφητικό φίλτρο, που χρησιμοποιούνται με την Συσκευή Ρινικής Απόφραξης Otrisalin για μωρά (η συσκευή Ρινικής Απόφραξης πωλείται ξεχωριστά).

Τα ανταλλακτικά μιας χρήσης από εύκαμπτο πλαστικό είναι σχεδιασμένα για τέλεια και ασφαλή εφαρμογή στη μυτούλα του μωρού. Κάθε ανταλλακτικό περιλαμβάνει ένα απορροφητικό φίλτρο, που συγκρατεί τη βλέννα, ώστε η διαδικασία να είναι απόλυτα υγιεινή και ασφαλής. Τα ανταλλακτικά ακροφύσια είναι μιας, μόνο, χρήσης. Μετά τη χρήση, πρέπει να πετάγονται, για να αποφεύγονται μολύνσεις.

Κωδικός: 5213005010034

Το Iovir περιέχει τη φυσική και κλινικά αποδεδειγμένη ουσία Carragelose από θαλάσσια κόκκινα άλγη. 

Ενδείξεις:
  • Ενδείκνυται για την προφύλαξη και υποστηρικτική αντιμετώπιση των ιογενών λοιμόξεων του ανώτερου αναπνευστικού
  • Μπορεί να μειώσει τη διάρκεια και την ένταση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος και της γρυπώδους συνδρομής.
  • Μπορεί να μειώσει την εμφάνιση νέων λοιμώξεων και υποτροπή των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το κοινό κρυολόγημα.
  • Για την προφύλαξη και υποστηρικτική αντιμετώπιση των παραπόνων που σχετίζονται με το ξηρό ή ερεθισμένο ρινικό βλενογγόνο.

Σε ιογενείς λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού ψεκάστε μία φορά το κάθε ρουθούνι τουλάχιστον τρεις 3 φορές την ημέρα.

 
Κωδικός: 5391520946608

Οι ισότονες αμπούλες Clinofar είναι αποστειρωμένος, μη ενέσιμος φυσιολογικός ορός χωρίς συντηρητικά και είναι ασφαλείς, υγιεινές και εύκολες στη χρήση.

Συνιστώνται σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες: 
  • Για τη ρινική υγιεινή: Για να υγραίνει ή να καθαρίζει την ξηρή ή βουλωμένη μύτη
  • Για την οφθαλμική υγιεινή: για το πλύσιμο και την καθαριότητα των ματιών
  • Για το ξέπλυμα των αυτιών
  • Για τον καθαρισμό των πληγών

Αποκόψτε την αμπούλα και ανοίξτε της περιστρέφοντας το πώμα στην οροφή. 

 
Κωδικός: 3564300001015

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Καθαρίζει τις ρινικές διόδους και βοηθά στην αποκατάσταση της αναπνοής. Διατηρεί την υγρασία και αναζωογονεί τον ρινικό βλεννογόνο. Προλαμβάνει τις δευτερεύουσες λοιμώξεις των αυτιών, της μύτης και του λάρυγγα. Περιέχει 100% Φυσικό Θαλασσινό Νερό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά χρειάζεται.

share article