espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Άμυνα Ανοσοποιητικού: Κάντε τα μικρόβια να… φάνε πόρτα

Η σωστή άμυνα του οργανισμού είναι ακόμη πιο σπουδαία στην εποχή της πανδημίας της COVID-19, η οποία συνιστά μια μεγάλη, διεθνή απειλή και καλούμαστε να κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να μην νοσήσουμε. Δεν είναι, όμως, μόνο η COVID-19, αλλά και τα απλά κρυολογήματα, η γρίπη, οι λοιμώξεις του αναπνευστικού και οι διάφορες άλλες λοιμώξεις, που μας «στήνουν ενέδρα» τον χειμώνα.
 
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ένα εντυπωσιακό δίκτυο αλληλεπιδράσεων και αντιδράσεων μέσα στον οργανισμό μας. Και ότι, δυστυχώς, πολλές καθημερινές μας συνήθειες ενοχοποιούνται για την καταστολή του.
 
Για παράδειγμα το κάπνισμα, ο ελλιπής και ο κακός ύπνος, το στρες, η κακή διατροφή, η κακή ψυχολογία ρίχνουν την άμυνα του οργανισμού στον γενικό πληθυσμό. Σκεφθείτε τώρα πόσο περισσότερο επιβαρύνεται η κατάσταση των χρόνιων ασθενών, που ταλαιπωρούνται και θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται χρόνια και χρόνια από κάποιο νόσημα, λιγότερο ή περισσότερο σοβαρό, που παίρνουν κάθε μέρα διάφορα φάρμακα και που είναι, έτσι κι αλλιώς, πιο επιρρεπείς να κολλήσουν κάποιο μικρόβιο ή κάποιον ιό. Οι άνθρωποι αυτοί, όπως και τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και όσοι κάνουν κάποια απαιτητική εργασία είναι, επίσης, υποψήφιοι για πεσμένο – όπως λέμε – ανοσοποιητικό.
 
Ένα από τα βασικά, λοιπόν, που πρέπει να κάνουμε όλοι για να μπορέσουμε να δώσουμε μια ισχυρή ώθηση στον οργανισμό μας, είναι να αποκτήσουμε συμμάχους. Αυτούς τους συμμάχους θα τους βρούμε πρώτα απ’όλα στη λαϊκή αγορά και στο σούπερ μάρκετ, αλλά και στο φαρμακείο.
 
 
Τα εσπεριδοειδή, οι πιπεριές, το μπρόκολο, το σκόρδο, το τζίντζερ (πιπερόριζα), το σπανάκι, οι ξηροί καρποί και το γιαούρτι είναι ένα κι ένα για να… παίξουμε άμυνα και να βγούμε νικητές. Εξίσου πολύτιμοι σύμμαχοι, όμως, είναι και οι ακόλουθοι:
 
Κωδικός: 0009011010424
 
Τα ωμέγα 3 βοηθάνε σε πολλά. Μεταξύ άλλων προστατεύουν την καρδιά, βελτιώνουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες, μειώνουν τον πόνο και τη φλεγμονή.
Τα μουρουνέλαια, εκτός από τα πολυακόρεστα λιπαρά, αποδίδουν και λιποδιαλυτές βιταμίνες A, D, και E, που είναι πολύ σημαντικές (και) για το ανοσοποιητικό. 
Τα Νορβηγικά μουρουνέλαια και ιχθυέλαια Moller's παράγονται από άγρια ψάρια και είναι σε μορφή, που συμβάλλει στην υψηλή απορρόφηση από τον οργανισμό (έως και 98%).
 
Κωδικός: 5206938002481
 
Η βιταμίνη D3 παράγεται με τη φωτολυτική δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα. Παρά το γεγονός ότι ο κάθε οργανισμός μπορεί να παραγάγει βιταμίνη D3, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η ανεπαρκής έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία έχουν ως αποτέλεσμα την ένδεια βιταμίνης D3. Έτσι η εν λόγω βιταμίνη πρέπει να ληφθεί αναγκαστικά μέσω της τροφής, καθώς ο ρόλος της στην διατήρηση του οργανισμού σε καλή κατάσταση είναι σημαντικός.
 
Κωδικός: 5200321010329
 
Το Oliviotic είναι το πρώτο φυσικό «αντιβιοτικό» για όλη την οικογένεια, αφού εκατοντάδες κλινικές μελέτες αποδεικνύουν τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες που συναντά κανείς στα φύλλα της ελιάς, από τα οποία προκύπτει και η βασική του σύνθεση.
Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς (Olivactive®), που περιέχει, έχει αποδεδειγμένη αντιβιοτική δράση στο άνω αναπνευστικό.
Η δράση του Οlivactive® υποστηρίζεται από εκτενή βιβλιογραφία, με δεδομένα για τη δράση του κατά μεγάλου φάσματος ιών και βακτηρίων.
 
Κωδικός: 5214000579014
 
Το συμπλήρωμα διατροφής CRETAN IAMA με βιταμίνη D3 είναι συνδυασμός αρωματικών βοτάνων, που κλινικές μελέτες έδειξαν ότι μπορεί να μειώσει τη νοσηρότητα και τελικά το κοινό κρυολόγημα και η γρίπη να έχει μικρότερες επιπτώσεις στον οργανισμό μας. 
Βάση για το Κρητικό Ίαμα αποτέλεσαν επιδημιολογικές παρατηρήσεις σε περιοχές της Κρήτης, που έδειχναν ότι οι άνθρωποι, που κατανάλωναν αφεψήματα συγκεκριμένων βοτάνων, είχαν πολύ χαμηλή νοσηρότητα και μικρότερες επιπτώσεις κρυολογήματος ή γρίπης. Είναι ένα καινοτόμο προϊόν, κατοχυρωμένο με παγκόσμια πατέντα.
share article