espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Oliviotic

 Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες είναι οι αναφορές στα φύλλα της ελιάς, στο εκχύλισμά τους και τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει στην υγεία του ανθρώπου! Όπως είναι φυσικό όσο μεγαλύτερος λόγος γίνεται για ένα φαινόμενο, τόσο περισσότερο χάνεται στην πορεία η πραγματική αξία του.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, με το εκχύλισμα των φύλλων της ελιάς; Είναι μια απλή μόδα; Ή είναι πραγματικά ένας σύμμαχος υγείας;

Η χρήση των φύλλων της ελιάς αποτελεί μια πανάρχαια τακτική από το σύνολο των λαών της Μεσογείου και κυρίως από τους Αιγύπτιους και τους Έλληνες.
 
Η ελιά είναι ένα δέντρο ανθεκτικό και αιωνόβιο. Αυτό οφείλεται στην ύπαρξη ουσιών σε όλα τα μέρη του, που ονομάζονται πολυφαινόλες.  Από τις πιο δραστικές πολυφαινόλες της ελιάς είναι η ελαιοευρωπαΐνη. Πρόκειται για την ουσία που βρίσκεται σε μεγαλύτερη συγκέντρωση στα φύλλα, και η οποία το προστατεύει από τις «ασθένειες» και τις δύσκολες συνθήκες, κυρίως τον χειμώνα.
 
Το εκχύλισμα που προκύπτει μετά από επεξεργασία των φύλλων της ελιάς είναι πλούσιο σε ελαιοευρωπαΐνη η οποία σύμφωνα με πολλές μελέτες, παρουσιάζει αντιική και αντιβακτηριακή δράση. Το γεγονός αυτό ωθεί την επιστημονική κοινότητα τα τελευταία χρόνια να αναγνωρίζει την ελαιοευρωπαΐνη ως εναλλακτική επιλογή σε φαρμακευτικά σκευάσματα με ισχυρή δράση στην καταπολέμηση του κρυολογήματος και της γρίπης.

Ποια είναι τα οφέλη της στον οργανισμό;

·         Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα στην αντιμετώπιση επιθέσεων παθογόνων μικροοργανισμών.

·         Παρουσιάζει εξειδίκευση στην αντιμετώπιση βακτηρίων και ιών που χτυπούν το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα (συνάχι, φαρυγγίτιδα, λαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα, ωτίτιδα).

·         Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη ελληνικού νοσοκομείου, επιδρά θετικά στις λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού.

·         Αντιμετωπίζει το κοινό κρυολόγημα του χειμώνα, από το οποίο εκτιμάται πως κάθε άνθρωπος νοσεί 3- 4 φορές το χρόνο.

·         Δρα ενάντια στον επιχείλιο έρπη και σε λοιμώξεις ματιών όπως η επιπεφυκίτιδα.

·         Δεν προκαλεί παρενέργειες, όπως η διαταραχή της μικροχλωρίδας του εντέρου.

·         Τα μικρόβια δεν αναπτύσσουν ανθεκτικότητα σε αντίθεση με την ανθεκτικότητα που αναπτύσσουν στα αντιβιοτικά.  

Για να λάβετε όλα τα οφέλη των φύλλων ελιάς αποφύγετε την άμεση κατάποσή τους ή αυτοσχέδια ροφήματα. Η πικρή γεύση, αλλά και το γεγονός ότι δε θα είστε σίγουροι για όλες τις ουσίες που περιέχουν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα. Προτιμήστε εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής με εκχύλισμα φύλλων ελιάς που θα προστατεύσουν το ανοσοποιητικό σας,  όχι μόνο το χειμώνα αλλά όλο το χρόνο.

Το Oliviotic της Power Health είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.
 
Με επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, το Oliviotic είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής τιτλοδοτημένο σε 20% ελαιοευρωπαΐνη ανά κάψουλα σε συνδυασμό με βιταμίνη D και ψευδάργυρο για έξτρα ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Πρόκειται στην κυριολεξία για την αξιοποίηση της δύναμης της φύσης προς όφελος της ανθρώπινης υγείας!

share article