espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Πέμπτη 02 Αυγούστου 2018

Αδυνάτισε χωρίς να χάσεις την ενέργειά σου!

Βρισκόμαστε σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού, με τη θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο -τις περισσότερες μέρες τουλάχιστον- και την αγωνία μας επίσης για την εμφάνισή μας στην παραλία. Γι’ αυτό καταφεύγουμε σε αυστηρές δίαιτες που όχι μόνο αποτελέσματα δε φέρνουν, αλλά εξαντλούν και τον οργανισμό μας! Οπότε δες το πιο χαλαρά, φάε ισορροπημένα και εμπλούτισε του διαιτολόγιό σου  με τροφές που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος και συμπληρώματα διατροφής που θα σε γεμίσουν ενέργεια.
 

Το γοργόν και χάριν… δεν έχει

Και πώς να έχει χάρη, όταν πέφτεις στα πατώματα από την αδυναμία, από την έλλειψη θρεπτικών συστατικών που είναι τα καύσιμα που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να ανταπεξέρχεσαι στις καθημερινές υποχρεώσεις σου, να χάνεις και βάρος!  Καταφεύγεις σε μονοφαγικές δίαιτες αποκλείοντας σημαντικές τροφές, κάνοντας τεράστια ζημιά στον οργανισμό σου και στο μεταβολισμό σου. Αν νομίζεις ότι με την πείνα θα χάσεις βάρος και θα κερδίσεις το στοίχημα με τον εαυτό σου, το μόνο που μπορείς να κερδίσεις είναι αυτά:
 
  • Αδυναμία 
  • Πονοκεφάλους
  • Ζαλάδες 
  • Αφυδάτωση
  • Πεπτικές διαταραχές
  • Υπόταση 
  • Τριχόπτωση 
  • Ξηροδερμία 
  • Απώλεια μυϊκής μάζας
  • Ορμονικές διαταραχές 
  • Ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα 
  • Δυσκοιλιότητα 
  • Εξασθένηση μνήμης
      

Συμμαχία διατροφής και συμπληρωμάτων διατροφής  

Θα μπορούσες να την πεις και ‘’ιερή συμμαχία’’ γιατί η ισορροπημένη διατροφή θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος και τα συμπληρώματα διατροφής θα ενισχύσουν τον οργανισμό σου και θα κινητοποιήσουν μηχανισμούς που θα απογειώσουν την ενέργειά σου. Και να θυμάσαι ότι όταν η διάθεση και η ενέργειά σου είναι σε υψηλά επίπεδα, τόσο πιο πιστή και συνεπής θα είσαι στο πρόγραμμα απώλειας βάρους.
 
  

Βρώμη 
Με γάλα, με γιαούρτι και φρούτα, θα ενισχύσει άμεσα τον οργανισμό σου, θα σε χορτάσεις και θα σε κρατήσει. Περιέχει πολλές ίνες και καλούς υδατάνθρακες που αποτελούν πηγή ενέργειας. 
 

Μπανάνες 
Πλούσιες σε κάλιο είναι εξαιρετικές για τους μύες αν αθλείσαι ή γυμνάζεσαι. Επίσης, βοηθούν στη ρύθμιση του νευρικού  συστήματος. Η γλυκόζη  που περιέχει αφομοιώνεται γρήγορα και μετατρέπεται σε ενέργεια που τη νιώθεις άμεσα.
   

Αβγά
Έχει όλο το… πακέτο. Σου δίνουν πρωτεΐνη, υγιεινά λιπαρά, αντιοξειδωτικές ουσίες και μέταλλα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και σίδηρο. Θαυμάσια για πρωινά σε χορταίνουν και σε εφοδιάζουν με ενέργεια.
   

Άπαχο κοτόπουλο
Εξαιρετική ‘’αδυνατιστική και ενεργειακή’’ τροφή. Όπως και η γαλοπούλα, άλλωστε. Περιέχει το αμινοξύ τυροσίνη που συμβάλλει στη μείωσης της κόπωσης, σίδηρο βιταμίνες Β και αρκετή πρωτεΐνη για να σφύζεις από ενέργεια.
 

Μαύρη σοκολάτα
Την αγαπάμε γιατί αυξάνει το μεταβολισμό μας, μειώνει τα επίπεδα του άγχους και μας θέτει σε εγρήγορση βοηθώντας και το μυαλουδάκι μας να δουλεύει πιο καθαρά και αποδοτικά. Σύμφωνα με μελέτη που έγινε, οι φλαβονόλες που περιέχει βοηθούν στην καταπολέμηση της κόπωσης.
  

Καρπούζι
Υπέροχο, δροσερό, καλοκαιρινό, αποτελεί εξαιρετική πηγή ενέργειας αφού περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β, κάλιο και φρουκτόζη, ενώ παράλληλα μας ενυδατώνει γιατί έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό.
   

Γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
Και το γιαούρτι περιέχει το αμινοξύ τυροσίνη που μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε την κούραση. Προτίμησε ένα με  χαμηλά λιπαρά και συνδύασέ το με φρούτα και ξηρούς καρπούς για ενέργεια στο φουλ.
 

Smoothie λαχανικών 
Ξεκίνα δυναμικά τη μέρα σου με τη φρεσκάδα και την ενέργεια ενός θρεπτικού smoothie με γιαούρτι, λαχανικά, μπανάνα, ή όποιο άλλο φρούτο σου αρέσει. 
    

Φασόλια
Δεν το περίμενες, όμως τα ταπεινά φασόλια έχουν ισχυρή λιποδιαλυτική δράση και θα σε βοηθήσουν να κάψεις μέχρι και 25% περισσότερο λίπος.  Περιέχουν πρωτεΐνες, σίδηρο, βιταμίνες Β, αμινοξέα και φυτικές ίνες  που αποτελούν υψηλή πηγή ενέργειας.
 

Αμύγδαλα
Μία χούφτα αμύγδαλα, εννοείται ωμά, μπορούν να σε βοηθήσει να χάσεις λίπος. Ταυτόχρονα, όμως, αποτελεί ένα ενεργειακό σνακ χάρη στα συστατικά που περιέχει όπως μαγνήσιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, πρωτεΐνες και συνένζυμο Q10 που  συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας στα κύτταρά μας.
 
 

Σίδηρος, δίαιτα ναι… αλλά με προσοχή 

Πρόβλημα: Οι καθημερινές υποχρεώσεις εξαντλούν το γυναικείο οργανισμό και τα αποθέματά του σε ενέργεια. Αν μάλιστα τις συνδυάσεις με δίαιτα οι συνέπειες όπως  ατονία, εξάντληση και αδυναμία δε θα αργήσουν να έρθουν να σε βρουν. Αν υπολογίσεις και την έμμηνο ρύση, χρειάζεσαι επειγόντως, σιδηρά προστασία. 
Πρόταση: Πού θα βρεις τις δυνάμεις και τις αντοχές; Στο Floradix! Το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με Οργανικό Σίδηρο,  βιταμίνες C, Β1, Β2, Β6, Β12, εκχυλίσματα φυτών και συμπυκνωμένους χυμούς φρούτων που τονώνει φυσικά το γυναικείο οργανισμό, χαρίζει ενέργεια και ζωντάνια κάθε μέρα, Αυξάνει τις αντοχές και βελτιώνει τη διάθεση. Τώρα έχεις το δικό σου απόλυτα γυναικείο τονωτικό!
 

Πεσμένη διάθεση και κούραση 

Πρόβλημα: Δεν πέφτει η ζυγαριά και πέφτει η διάθεση, μαζί με τα μαλλιά που πριν ήταν γερά και δυνατά, γεμάτα λάμψη; Βλέπεις το δέρμα σου να  θαμπώνει και τα νύχια αδύναμα; Παρατηρείς αφυδάτωση και ξηρότητα δέρματος; Να μη μιλήσουμε για τα νεύρα που είναι σε μόνιμη κατάσταση ενεργά… Το σύμπλεγμα των Βιταμινών Β είναι ό,τι πρέπει για σένα.
Πρόταση: Ανέβασε την ψυχολογία σου με Vitamin B50 Complex από την Power Health. Περιέχει στην ιδανική ποσότητα τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β που συμβάλλουν στη στήριξη του νευρικού συστήματος, της καλής ψυχολογίας, καθώς και στην ομαλή λειτουργία του μεταβολισμού για παραγωγή ενέργειας, με αποτέλεσμα την μείωση της κούρασης και της ατονίας. Καταπολεμάει και νικάει το… σύμπλεγμα της καθημερινότητας, κακή ψυχολογία, άγχος, ατονία, κούραση, αδύναμα μαλλιά, νύχια, θαμπό δέρμα. 
 
 

Σου λείπει… το νεύρο 

Πρόβλημα: Όταν νιώθεις ψυχική κόπωση και η διάθεση ανεβοκατεβαίνει, η μνήμη σου δεν είναι και στα καλύτερά της, ο ενθουσιασμός και η χαρά δεν είναι το στοιχείο σου, πλέον, ενώ η διαχείριση του άγχους γίνεται όλο και πιο δύσκολη, ίσως σου λείπει το θαυματουργό συνένζυμο Q10.
Πρόταση: Δοκίμασε το Coenzyme Q10 30mg της σειράς Platinum Range από την Power Health. Αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας και βιοδιαθεσιμότητας, ελεύθερο βαρέων μετάλλων που προστατεύεται από την πολύτιμη βιταμίνη Ε και βρίσκεται σε περιβάλλον μη γενετικά τροποποιημένης σόγιας.  Σου παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, ανεβάζει τις αντοχές σου και κάνει τον οργανισμό σου ‘’εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας’’.
 
 

Η ενέργεια είναι στο κύτταρό μας !

Πρόβλημα:  Από τη στιγμή που μιλάμε για μείωση ή απώλεια ενέργειας δεν μπορούμε να μη μιλήσουμε σε… κυτταρική βάση. Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται από τρισεκατομμύρια κύτταρα τα οποία ανανεώνονται. Η κακή διατροφή, η έλλειψη θρεπτικών συστατικών, η κούραση και η μολυσμένη ατμόσφαιρα ‘’γεννούν’’ πιο αδύναμα και εύθραυστα κύτταρα. Όσο πιο καλής ποιότητας είναι το κύτταρο που φεύγει τόσο πιο καλής ποιότητας είναι το κύτταρο που το διαδέχεται. Αυτό σημαίνει αναζωογόνηση, ανανέωση και φυσικά παράταση της νεότητάς μας.
Πρόταση: Κάνε ένα… lifting ανανέωσης και αναζωογόνησης στα κύτταρά σου με το Zell Ogyxen.  Περιέχει  ενζυμικά κύτταρα μαγιάς  που έχουν παρόμοια δομή με τα ανθρώπινα κύτταρα. Κάθε αμπούλα περιέχει 120 δισεκατομμύρια ζωντανά ενζυμικά κύτταρα μαγιάς και 1000mg φρέσκο  βασιλικό πολτό, για ανανέωση στο φουλ. Αναζωογονεί τον οργανισμό σου από το πρώτο μέχρι το τελευταίο κύτταρο, τονώνει την πνευματική και σωματική δραστηριότητα, δυναμώνει την αντοχή του οργανισμού σου. Zell Ogyxen είναι το οξυγόνο των κυττάρων σου!  
 
 
 

Ενέργεια στο… πι και φι 

Πρόβλημα: Όλα πρέπει να γίνονται… τώρα. Οι δουλειές, οι υποχρεώσεις, οι εκκρεμότητες και ό,τι άλλο αποτελεί την απαιτητική καθημερινότητα. Κάποιες μέρες όμως  οργανισμός δεν υπακούει στις εντολές σου, η διάθεση πέφτει κατακόρυφα, και είσαι ακόμα στη μέση της μέρας. Και αν θέλεις να βγεις και το βράδυ, πού θα βρεις τις αντοχές; Καλοκαίρι είναι, μέσα θα κάτσεις; Γι’ αυτό, λοιπόν, χρειάζεσαι ενέργεια… άμεσα!
Πρόταση: Energy Now. Τονωτικό συμπλήρωμα από την  Power Health. Αναβράζοντα δισκία που απελευθερώνουν φυσική ενέργεια που τονώνει σώμα και διάθεση και σε  γεμίζει… στη στιγμή με ενέργεια που διαρκεί για ώρες και χωρίς παρενέργειες. Ένας εκρηκτικός συνδυασμός χάρη στο  Guarana και το  Yerba Mate που περιέχει, δύο φυσικές πηγές καφεΐνης με εξαιρετικές τονωτικές ιδιότητες. Σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Β6, Β12 και το πολύτιμο Q10, το Energy Now θα σε συνεπάρει και θα σε ανεβάσει.
 
 

Θέλεις ένα… για όλα;

Πρόβλημα: Όπως είπαμε όταν στερούμε τον οργανισμό μας από θρεπτικά συστατικά, πέφτει το ανοσοποιητικό σύστημα και γενικά όλο το σύστημα δε λειτουργεί σωστά. Ειδικά αν είσαι πάνω από 50, που έχεις ένα λόγο παραπάνω να θέλεις να αδυνατίσεις και να βρίσκεσαι στο ιδανικό βάρος,  χρειάζεσαι ένα συμπλήρωμα ειδικά για τις δικές σου ανάγκες.
Πρόταση: Olistel, όλα όσα χρειάζεσαι σε ένα συμπλήρωμα διατροφής από την Power Health. Η συνεργιστική φόρμουλα του Olistel περιέχει το συστατικό Oxxynea®, ένα εξειδικευμένο συμπύκνωμα πολυφαινολών από 22 φρούτα και λαχανικά το οποίο προσφέρει τα αντιοξειδωτικά οφέλη της πλήρους μεσογειακής διατροφής σε συνδυασμό με ένα ευρύτατο φάσμα από βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία υψηλής περιεκτικότητας. Το Olistel εντάσσεται στα νέας γενιάς συμπληρώματα διατροφής γιατί η σύνθεσή του δρα σε πολλά επίπεδα καλύπτοντας καθημερνά τις εξειδικευμένες ανάγκες προσφέροντας ολιστική φροντίδα σε καρδιά, αρθρώσεις, όραση, μνήμη,  ενέργεια, ανοσοποιητικό σύστημα. Για τη νέα γενιά ενηλίκων που νιώθουν ότι ηλικία είναι απλά ένας αριθμός! 
 

 

share article