espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

5 συμβουλές για χαρούμενα μωρά!

1)Αλλάζετε συχνά πάνα στο μωράκι σας

Πολλές φορές τα μωρά δεν κλαίνε όταν λερώνουν, έστω και λίγο, την πάνα τους αλλά ο ερεθισμός μπορεί πολύ εύκολα να δημιουργηθεί σε μια ευαίσθητη επιδερμίδα. Η κρέμα για την αλλαγή της πάνας
Helenvita Baby Nappy Rash Cream περιέχει συστατικά που προλαμβάνουν τα συγκάματα και καταπραΰνουν τους ερεθισμούς:

  • Το έλαιο μύρτιλου περιέχει πολύ υψηλό ποσοστό πολυακόρεστων λιπαρών οξέων omega 3 και omega 6, είναι πλούσιο σε καταπραϋντικές φυτοστερόλες και βιταμίνη Ε και ιδανικό για την αναδόμηση του δέρματος.

  • H βισαβολόλη είναι φυσική ουσία που προέρχεται από το αιθέριο έλαιο του χαμομηλιού, με αποδεδειγμένες καταπραϋντικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές και μαλακτικές ιδιότητες, ιδανικό συστατικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

  • Το οξείδιο του ψευδαργύρου, είναι μια ανόργανη και εντελώς ασφαλής ουσία που βοηθά στην αποκατάσταση των ερεθισμένων ζωνών και δημιουργεί ένα φιλμ που προστατεύει από την υγρασία και τις μολύνσεις. 


2)Βοηθήστε το να χαλάρωσει

Ένα ζεστό μπανάκι και ένα χαλαρωτικό μασάζ για όνειρα πολύ γλυκά το βράδυ θα κάνει τη μέρα σας  ακόμη πιο όμορφη! Προτιμήστε το εξαιρετικά ήπιο καθαριστικό
Helenvita  Baby All Over Cleanser, το οποίο θα καθαρίσει απαλά το δερματάκι και τα μαλλιά του μωρού σας και θα το προετοιμάσει για ένα μασάζ. Βοηθά στην μείωση της εμφάνισης ξηρότητας ή ερεθισμών μετά το μπάνιο, και περιέχει: 

  • Προβιταμίνη Β5, που μαλακώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

  • Εκχύλισμα από βαμβάκι, πλούσιο σε βιταμίνες και σάκχαρα που απαλύνουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.

 Στη συνέχεια, ένα μασάζ με το Helenvita Baby Massage Oil θα διατηρήσει βελούδινη την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας και θα το χαλαρώσει πριν τον ύπνο!


3)Ενυδάτωση της επιδερμίδας

Πέρα από την αλλαγή πάνας και το μπάνιο, μη ξεχνάτε την ενυδάτωση. Το βρέφος  έχει ανάγκη από καθημερινή περιποίηση του δέρματος του καθώς είναι πέντε φορές πιο λεπτό από ό,τι το δικό σας! Το HELENVITA BABY body milk εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βαμβακιού και έλαιο μύρτιλου είναι ένα απαλό γαλάκτωμα για την ενυδάτωση και περιποίηση του ευαίσθητου δέρματος του μωρού σας μετά το μπάνιο και φυσικά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κλινική μελέτη του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε 20 βρέφη (2-6 μηνών) με τη χρήση της HELENVITA Baby Body Milk  2 φορές την ημέρα, είχε τα εξής αποτελέσματα:

40.1% αύξηση της ενυδάτωσης της βρεφικής επιδερμίδας μετά από 24ώρες 

23.1 % αύξηση της ενυδάτωσης της βρεφικής επιδερμίδας μετά από 30ημέρες

4)Τάλκ!

Πόσο σημαντικό είναι τελικά να βάζουμε ταλκ στο βρέφος; Περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε. Είναι απαραίτητο να γίνεται προσρόφηση της επιφανειακής υγρασίας,
 όχι μόνο στην μηρογεννητική περιοχή αλλά σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχουν πτυχώσεις έτσι ώστε να μην υπάρχουν φλογώσεις και ερεθισμοί. Το
HELENVITA BABY Liquid talc είναι ένα λεπτόρρευστο γαλάκτωμα με 1/3 φυσική πούδρα από καλαμπόκι που απορροφάται αμέσως και αφήνει το δέρμα του μωρού σας απαλό και προστατευμένο. Η υψηλή περιεκτικότητα σε φυσική πούδρα προσροφά την επιφανειακή υγρασία που δημιουργείται μέσα στη πάνα και στις πτυχώσεις της επιδερμίδας.

Απλώνεται πολύ εύκολα και απορροφάται αμέσως αφήνοντας τη μεταξένια αίσθηση της πούδρας χωρίς όμως να περιέχει ταλκ!
 

5)Ανακούφιση στα πρώτα δοντάκια 

Ναι, εκεί γύρω στους 4-7 μήνες το μωράκι σας θα αρχίσει να κλαίει πιο συχνά και φυσικά θα υπάρχει λόγος. Θα μπορεί σε λίγο καιρό να τρώει και στερεά τροφή πέρα από κρεμούλες γιατί βγάζει δοντάκια. Μην το αφήσετε όμως να πονάει ενώ υπάρχει λύση!

Η γέλη δοντιών και των ούλων
Helenvita Baby First teeth relief gel με εκχύλισμα χαμομηλιού , γλυκόριζας και ξυλιτόλη ανακουφίζει αποτελεσματικά από την ενόχληση που αισθάνονται τα μωρά όταν βγάζουν τα πρώτα τους δοντάκια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσες φορές χρειαστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς δεν περιέχει ζάχαρη και φαρμακευτικές ουσίες.

Δείτε όλα τα προϊόντα Helenvita Baby πατώντας εδώ!

share article