espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

3 βήματα για μία όμορφη "sunkissed" επιδερμίδα!

Όπου και αν είναι λουσμένος από ήλιο ο προορισμός σου, σιγουρέψου ότι η επιδερμίδα σου παραμένει προστατευμένη στις διακοπές, και διασφάλισε ένα μακράς διάρκειας μαύρισμα, κρατώντας αυτά τα 3 βήματα στο μυαλό σου...

Προετοίμασε την επιδερμίδα σου
Πριν να επιβιβαστείς στο αεροπλάνο ή στο αυτοκίνητο για το ηλιόλουστο διάλειμμα που σου αξίζει βεβαιώσου ότι η επιδερμίδα σου είναι τόσο έτοιμη όσο και η βαλίτσα! Τη νύχτα πριν, βεβαιώσου ότι ξεκινάς με μία απαλή επιδερμίδα, απελευθερωμένη από νεκρά κύτταρα που μπορεί να εμποδίσουν την διαδικασία του μαυρίσματος. Στο μπάνιο / ντους, εφάρμοσε μία μάσκα καθαρισμού όσο κάνεις ένα απαλό peeling στο σώμα σου. Στην συνέχεια εφάρμοσε μία θρεπτική, αλλά όχι βαριά, ενυδατική κρέμα που είναι προσαρμοσμένη στο τύπο της επιδερμίδας σου.
Συνιστάται, όταν έρθει το καλοκαίρι, να μεταβείς από την χειμερινή ρουτίνα ομορφιάς σου σε ένα ελαφρύτερο καθαριστικό και ενυδατική κρέμα. Η υπερβολική συσσώρευση στην επιδερμίδα σε συνδυασμό με τον ιδρώτα που παραγεται κάτω από τις ακτίνες του ήλιου μπορεί να ερεθίσει το ευαίσθητο δέρμα και ενδεχομένως να προκαλέσει φλεγμονή.
Όταν η μελανίνη στο δέρμα σου αρχίζει να δίνει μία υγιή χρυσή λάμψη, θα διαπιστώσεις ότι δεν θα χρειαστείς τόσο μακιγιάζ όσο συνήθως- κάτι που είναι πολύ καλό για την επιδερμίδα σου! Λίγες μέρες πριν φύγεις για διακοπές, άρχισε να κόβεις την τακτική σου ρουτίνα μακιγιάζ, δηλαδή το make-up ή το bronzer. Έτσι η επιδερμίδα σου θα είναι πιο φρέσκια και έτοιμη για διακοπές.


Προστάτευσέ την και απόλαυσε
Για ένα ομοιόμορφο μαύρισμα, προσπάθησε να αποφύγεις το να φοράς κάθε μέρα το ίδιο outfit ή μαγιό, καθώς αυτό θα σου δώσει έντονες γραμμές μαυρίσματος. Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις την αντηλιακή σου κρέμα σε όλο το σώμα , κάνοντας ελαρύ μασάζ ώστε να απορροφηθεί, και παράλληλα να αποφύγεις την έκθεση στο ήλιο σε σημεία που ήταν καλυμμένα σε περίπτωση που αλλάξεις τα ρούχα σου, για παράδειγμα.
Προστάτευσε την επιδερμίδα σου όσο μαυρίζεις. Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό, ένα από τα βασικά συστατικά που υπάρχουν στην αντηλιακή σειρά, περιέχει 15 μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία τα οποία αποδεδειγμένα βοηθούν και προστατεύουν την ποιότητα της επιδερμίδας ενάντια στις επιβλαβείς επιπτώσεις από την οξείδωση.
Για καταφέρεις να μειώσεις την έκθεσή σου στον ήλιο και την πιθανή βλάβη που μπορεί να προκαλέσει, ένα αντλιακό προιόν που βελτιστοποιεί το μαύρισμα, χωρίς να έχει αυτομαυριστικούς παράγοντες ενισχύει και προστατεύει την επιδερμίδα σου από την UV ακτινοβολία και ενεργοποιεί την λάμψη σου, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μείνεις για πολύ ώρα κάτω από τον ήλιο ώστε να έχεις ένα sun-kissed look.


Επανόρθωσε και παράτεινε
Για να εξασφαλίσεις ότι η επιδερμίδα σου κρατά την χρυσαφένια λάμψη της για όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι σημαντικό να την ενυδατώνεις ώστε να την κρατάς απαλή και ενυδατωμένη. Εάν η επιδερμίδα σου γίνει ξηρή, κινδυνεύει να ξεφλουδίσει τότε θα δεις το μαύρισμα να φεύγει πιο γρήγορα. Χρησιμοποίησε το προιόν Γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο από την σειρά Ideal Soleil το οποίο αποδεδειγμένα χαρίζει διάρκεια στο μαύρισμα ενώ ταυτόχρονα καταπραύνει την επιδερμίδα μετά την έκθεσή της στον ήλιο.
Ακολουθώντας αυτά τα απλά 3 βήματα (προετοίμασε, προστάτευσε, παράτεινε), θα εξασφαίσεις το μαύρισμά σου περισσότερο μετά τις διακοπές και η επιδερμίδα σου θα "αισθάνεται" υγιής και χαρούμενη- αφήνοντας σε να λάμπεις τόσο εκ των έσω όσο και των έξω.


Πηγή: vichy.gr
Κείμενο: Η Συντακτική Ομάδα του Le Vichy Mag
share article