espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Αποκτήστε μια υπέροχη λάμψη: Επιτυγχάνοντας ένα άψογο Self-Tan για μια "ηλιόλουστη εμφάνιση"!

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, πολλοί από εμάς αναζητούμε τρόπους για να πετύχουμε αυτή την τέλεια ηλιόλουστη λάμψη χωρίς να βλάψουμε το δέρμα μας με τις βλαβερές ακτίνες UV. Μια δημοφιλής επιλογή είναι το Self-Tan, το οποίο περιλαμβάνει την εφαρμογή ενός προϊόντος στο δέρμα που δίνει την όψη μαυρίσματος.

Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τα οφέλη του Self-Tan, πώς να το πετύχετε και συμβουλές για να διατηρήσετε το μαύρισμα σας.

Οφέλη Self-Tan

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του Self-Tan είναι ότι σας επιτρέπει να αποκτήσετε μια μπρονζέ όψη χωρίς να εκθέτετε το δέρμα σας σε επιβλαβείς ακτίνες UV. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους έχουν ανοιχτόχρωμο δέρμα, οι οποίοι διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο να αναπτύξουν καρκίνο του δέρματος από την έκθεση στον ήλιο. Το Self-Tan σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε το επίπεδο μαυρίσματος που θέλετε να πετύχετε, χωρίς να ανησυχείτε για ανομοιόμορφα ή κηλιδωμένα αποτελέσματα.

Πώς να πετύχετε ένα άψογο Self-Tan

Το να πετύχεις ένα άψογο Self-Tan ξεκινά με την κατάλληλη προετοιμασία. Πριν εφαρμόσετε το κάθε προϊόν είναι σημαντικό να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας για να αφαιρέσετε τυχόν νεκρά κύτταρα του δέρματος. Αυτό θα βοηθήσει στη δημιουργία μιας λείας, ομοιόμορφης επιφάνειας για να διευκολύνει την διαδικασία. Είναι επίσης σημαντικό να ενυδατώνετε το δέρμα σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές που είναι επιρρεπείς στην ξηρότητα, όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και οι αστράγαλοι σας.

Όταν εφαρμόζετε Self-Tan προϊόντα, ξεκινήστε απλώνοντας μια μικρή ποσότητα σε μία περιοχή τη φορά, όπως τα πόδια ή τα χέρια σας. Χρησιμοποιήστε κυκλικές κινήσεις για να αναμίξετε το προϊόν στο δέρμα σας, φροντίζοντας να εφαρμόσετε ένα ομοιόμορφο στρώμα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε γάντι μαυρίσματος ή γάντια για να αποφύγετε να λερώσετε τα χέρια σας.

Αφού εφαρμόσετε το προϊόν, περιμένετε τουλάχιστον 10-15 λεπτά πριν ντυθείτε για να αφήσετε το προϊόν να απορροφηθεί πλήρως στο δέρμα σας. Αποφύγετε το ντους ή το κολύμπι για τουλάχιστον 6-8 ώρες μετά την εφαρμογή για να επιτρέψετε στο χρώμα να αναπτυχθεί πλήρως.

Συμβουλές για τη διατήρηση του μαυρίσματος

Για να διατηρήσετε το self-tan σας, είναι σημαντικό να διατηρείτε το δέρμα σας ενυδατωμένο. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρατείνετε τη ζωή του μαυρίσματος σας και να το αποτρέψετε από το να ξεθωριάσει άνισα. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε την απολέπιση του δέρματός σας για τουλάχιστον μερικές ημέρες μετά την εφαρμογή αυτομαυρίσματος, καθώς αυτό μπορεί να ατονίσει το μαύρισμα σας πιο γρήγορα.

Όταν κάνετε ντους ή μπάνιο, κάντε ένα απαλό πλύσιμο σώματος χωρίς θειικά άλατα για να αποφύγετε να αφαιρέσετε από το δέρμα σας τα φυσικά του έλαια.

 

Προϊόντα Self-Tan στο Health Corner

 

https://www.healthcorner.gr/el-gr/product/555264/proionta-peripoihsh-prosopou-gia-ton-hlio-prosopo-automato-maurisma/TANPIRE-Self-Tanning-Serum-Sumpuknomenos-Automauristikos-Oros-gia-Prosopo-_-Soma/

 

https://www.healthcorner.gr/el-gr/product/115350/proionta-peripoihsh-somatos-gia-ton-hlio-soma-automato-maurisma/FREZYDERM-Bronze-Water-Color-Mist-Face-_-Body-300ml/

 

https://www.healthcorner.gr/el-gr/product/230104/proionta-peripoihsh-somatos-gia-ton-hlio-soma-automato-maurisma/LUXURIOUS-SUN-CARE-Bronze-Self-Tanning-Mist-me-Ualouroniko-Oksu-200ml/

 

https://www.healthcorner.gr/el-gr/product/115343/proionta-peripoihsh-somatos-gia-ton-hlio-soma-automato-maurisma/FREZYDERM-Self-Tan-Body-Shape-150ml/

 

https://www.healthcorner.gr/el-gr/product/486470/proionta-peripoihsh-somatos-gia-ton-hlio-soma-automato-maurisma/GARNIER-AMBRE-SOLAIRE-Natural-Bronzer-Automauristiko-2-in-1-Ladi-150ml/

 

https://www.healthcorner.gr/el-gr/product/486472/proionta-peripoihsh-somatos-gia-ton-hlio-soma-automato-maurisma/GARNIER-AMBRE-SOLAIRE-Natural-Bronzer-Automauristikos-Afros-200ml/

Συμπερασματικά, το Self-Tan είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να επιτύχετε μια ηλιόλουστη λάμψη χωρίς να εκθέσετε το δέρμα σας σε επιβλαβείς ακτίνες UV. Ακολουθώντας τις κατάλληλες τεχνικές προετοιμασίας και εφαρμογής, καθώς και συμβουλές για τη διατήρηση του μαυρίσματος, μπορείτε να επιτύχετε ένα άψογο, φυσικό μαύρισμα που διαρκεί. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με το Self-Tan ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που βοηθούν, μιλήστε με τον φαρμακοποιό σας για καθοδήγηση και υποστήριξη.

 

Δείτε όλα τα προϊόντα Self-Tan εδώ

 

share article