espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Tα καλύτερα αντηλιακά για σωστή ενυδάτωση

Είμαστε ακόμη στην αρχή του καλοκαιριού οπότε αρπάξτε την ευκαιρία για να προστατεύσετε σωστά την επιδερμίδα σας το επόμενο διάστημα. Η αντηλιακή προστασία ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Γυαλιά ηλίου, καπέλο και πολύ νερό είναι εξίσου σημαντικά για την σωστή και υγιεινή προστασία του εαυτού μας αλλά το αντηλιακό ίσως είναι κάτι το οποίο θα πρέπει πραγματικά να βρίσκεται στην τσάντα σας 24/7.

 

 

 

Η ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία αφορά το αντηλιακό σώματος και το αντηλιακό προσώπου. Τα προϊόντα της ΝUΧΕ είναι ιδανικά για την πιο ευαίσθητη περιοχή του σώματος, το πρόσωπο. Προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα, υψηλή και μακράς διάρκειας προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και αφήνουν μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.

 

Αντίστοιχα, τα προϊόντα της Luxurious Sun Care και της Vichy είναι από τα καλύτερα αντηλιακά σώματος καθώς έχουν την πιο υψηλή απόδοση στην αντιμετώπισης της ηλιακής ακτινοβολίας. Ακόμη κι αν η επιδερμίδα σας έχει μια τάση ξηρότητας ή  λιπαρότητας, σίγουρα θα βρείτε εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στον τύπο της. Η ενυδατική δράση τους θα κρατήσει το δέρμα σας δροσερό και υγιές ακόμη σε συνθήκες καύσωνα!

 

Απολαύστε ελεύθερα τον ήλιο αλλά μην ξεχνάτε ποτέ το αντηλιακό σας! Καλό καλοκαίρι!

share article