espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Eνίσχυση του ανοσοποιητικού χωρίς ιούς και μικρόβια

Κάθε χρόνο μέσα στον χειμώνα οι περισσότεροι «κρεβατωνόμαστε», γιατί όλο και κάποιο κρυολόγημα/ίωση/γρίπη μας ταλαιπωρεί. Σε όλα αυτά έχει προστεθεί και η COVID-19, η έξαρση της οποίας εξακολουθεί να προκαλεί παγκόσμια ανησυχία.
 
Γίνεται, λοιπόν, εύκολα κατανοητό, ότι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι μονόδρομος. Ένας γερός οργανισμός συνήθως μπορεί να αντεπεξέλθει στις χειμερινές προκλήσεις και «να τη βγάλει καθαρή». Βέβαια όλο αυτό είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο και δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Η καλή διατροφή με πολλά φρέσκα λαχανικά και φρούτα μέσα στην ημέρα, το περπάτημα ή κάποια άλλη μορφή άσκησης, η αποφυγή του καπνίσματος και της κατάχρησης αλκοόλ, όπως και η αποφυγή του έντονου στρες, που καταβάλλει, όσο δεν φανταζόμαστε τον οργανισμό μας, είναι καταρχάς εκείνα, που θα μας βοηθήσουν να παραμένουμε σε καλή κατάσταση, εσωτερικά και εξωτερικά.
 
Φυσικά, ακόμη κι αν ακολουθούμε όλες τις οδηγίες των ειδικών κατά γράμμα, δεν σημαίνει ότι δεν θα κολλήσουμε κάτι και ότι δεν θα αρρωστήσουμε. Οπότε, παράλληλα με όλα αυτά, η λήψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων μέσω συμπληρωμάτων, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να δυναμώσουμε τον οργανισμό μας. Επιπλέον υπάρχουν στα φαρμακεία πολλά προϊόντα, που βοηθάνε στην ταχύτερη ανάρρωσή μας, πάντα μετά από σύσταση του γιατρού μας.
 
 
Κωδικός: 0033984003965
 
Το Beta Glucans της SOLGAR® παρέχει βήτα γλυκάνες, στοιχεία που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τη θωράκιση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος.
 
Πιο συγκεκριμένα, αποτελείται από συμπυκνωμένο εκχύλισμα του κυτταρικού τοιχώματος της μαγιάς, περιέχει βήτα 1,3 και 1,6 γλυκάνες και άλλα φυσικά ευρισκόμενα στοιχεία που διεγείρουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος μέσα από την ενεργοποίηση των μακροφάγων κυττάρων.
 
Επιπλέον, έχει μεγάλη εφαρμογή στην πρόληψη του κοινού κρυολογήματος αλλά και σε εύρος βακτηριακών, παρασιτικών και μυκητιασικών λοιμώξεων.
 
Κωδικός: 0009011010426
 
Μαλακές κάψουλες ω-3 λιπαρών οξέων από μείγμα μουρουνέλαιου υψηλής ποιότητας και ιχθυέλαιου σε αναλογία 1:3. Ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό και το νευρικό τους σύστημα, την καρδιά, τις εγκεφαλικές λειτουργίες κ.λπ.
 
Κατά τα τελευταία χρόνια αναρίθμητες μελέτες ανέδειξαν τα ω-3 λιπαρά οξέα σαν ιδιαίτερα σημαντικό διατροφικό παράγοντα για την υγεία μας. Ταυτόχρονα, το μουρουνέλαιο, που παλαιότερα ήταν γνωστό για τις βιταμίνες Α και D που περιείχε, αναδείχθηκε σαν μια εκπληκτική φυσική υπερτροφή, αφού έγινε γνωστό ότι αποτελούσε, επίσης, πολύ πλούσια πηγή των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.
 
Κωδικός: 5391520946608
 
Αμπούλες με Αποσυμφορητική Δράση
60 πλαστικές αμπούλες μιας χρήσης των 5ml. Οι ισότονες αμπούλες Clinofar είναι αποστειρωμένος μη ενέσιμος φυσιολογικός ορός χωρίς συντηρητικά και είναι ασφαλείς, υγιεινές και εύκολες στη χρήση.
 
Πλεονεκτήματα
Συνιστώνται σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες: 
  • Για τη ρινική υγιεινή: Για να υγραίνει ή να καθαρίζει την ξηρή ή βουλωμένη μύτη
  • Για την οφθαλμική υγιεινή: για το πλύσιμο και την καθαριότητα των ματιών
  • Για το ξέπλυμα των αυτιών
  • Για τον καθαρισμό των πληγών
Κωδικός: 3564300001046
 
Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση σε περίπτωση κρυολογήματος και ρινικολπίτιδας. Ο ευκάλυπτος καθαρίζει τις ρινικές διόδους και προλαμβάνει την εξάπλωση της μόλυνσης. Η άγρια μέντα συντελεί στην έντονη αναζωογόνηση και σε ευεξία που διαρκεί.
 
Κωδικός: 8032472007777
 
Το βασικό συστατικό της σειράς είναι το Propol2 EMF, ένα πολυκλασματικό εκχύλισμα, το οποίο ''ξεχωρίζει'' τα δύο ευγενή κλάσματα της Πρόπολης: Φλαβονοειδή και CARE (Φαινολικοί εστέρες του καφεϊκού οξέως, χαρακτηριστικοί της Πρόπολης) από τις ανεπιθύμητες ουσίες της. Η ABOCA είναι υπεύθυνη για ολόκληρο τον κύκλο παραγωγής: από την γεωργική παραγωγή, ακολουθώντας την νομοθεσία για τη βιολογική γεωργία REG CEE2092/91 και εκμεταλλευόμενη πάνω από 800 εκτάρια, όπου καλλιεργούνται επιλεγμένες ποικιλίες, μέχρι το στάδιο της τροποποίησης, μέσω καινοτόμων μεθόδων εκχύλισης, συμπύκνωσης, λυοφιλοποίησης και συσκευασίας των τελικών προϊόντων.

 

share article