espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

AVENE, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

AVENE, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Χωμένη βαθιά μέσα στην χώρα των Βουνών και των Πηγών, η Avène βρίσκεται στους πρόποδες της οροσειράς Cévennes, σε υψόμετρο 350 μ.

 

Μια προνομιούχος τοποθεσία

Πανέμορφο χωριό, χτισμένο ανάμεσα στα φιδωτά μονοπάτια της κοιλάδας του Orb, η Avène αποτελεί κομμάτι του Φυσικού Πάρκου του Haut-Languedoc μεταξύ των βουνών Espinouse και Escandorgue, στο βόρειο τμήμα της επαρχίας Hérault. Ενας τόπος με πλούσιο παρελθόν, σημαδεμένος από μια πολιτιστική και φυσική κληρονομιά μεγάλης αξίας.

 

Ενα πλούσιο φυσικό πάρκο

Το Φυσικό Πάρκο του Haut-Languedoc δημιουργήθηκε το 1973 και έχει έκταση

260 000 εκτάρια. Τα δύο τρίτα του είναι καλυμμένα από λαγκάδια και δάση. Το καταστατικό του Πάρκου δίνει έμφαση στη σταθερή ανάπτυξη, τόσο την οικονομική όσο και την κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη.

Το φυσικό περιβάλλον, οι βιοποικιλίες και τα τοπία προστατεύονται και διαφυλάσσονται στο μέγιστο δυνατό, η δε ποιότητα του νερού ελέγχεται τακτικά.

 

 

Ένα εύκρατο κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια

Το Φυσικό Πάρκο της περιοχής του Haut-Languedoc διασχίζεται από τη διαχωριστική γραμμή των νερών του Ατλαντικού και της Μεσογείου γιαυτό και επηρεάζεται από το διπλό κλίμα και χαρακτηρίζεται από βιολογική ποικιλία και μαγευτικά τοπία.

Η Avène είναι προικισμένη με εύκρατο κλίμα και μεγάλη ηλιοφάνεια. Εκεί, η φύση, θαυμαστά διατηρημένη, παραμένει ανέγγιχτη...

 Παρόλο που το ιαματικό Νερό της Avène δεν έχει ακόμη αποκαλύψει όλα του τα μυστικά, οι έρευνες που διεξάγονται εδώ και τριάντα χρόνια από τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène, στην καρδιά του ομίλου Pierre Fabre, καθώς και οι πολυάριθμες φαρμακολογικές και κλινικές μελέτες μας βοηθούν να διευρύνουμε τις γνώσεις μας για τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητές του.

 

Avène, στην καρδιά ενός φυσικού πάρκου

Εδώ, η φύση βρίσκεται παντού και οι ασθενείς των ιαματικών Εγκαταστάσεων περνούν τις μέρες τους μέσα σε απόλυτη ηρεμία, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον.

 

Avène, πέρα από σύνορα

Παντού στον κόσμο, ανάμεσα στα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène και τις καταναλώτριες έχει χτιστεί μια όμορφη και αληθινή σχέση εμπιστοσύνης.

 Με μοναδική και αμετάβλητη σύσταση, το ιαματικό Νερό της Avène αναβλύζει με ρυθμό 70000 λίτρων ανά ώρα. 
 

Μικρή περιεκτικότητα σε μέταλλα : ξηρό υπόλειμμα 266 mg/λίτρο.

Διττανθρακικά ιόντα, ιόντα ασβεστίου και μαγνησίου.

Αναλογία ασβεστίου / μαγνησίου ίση με 2.

Πλούσιο σε οξείδια πυριτίου : 10,6 mg/λίτρο.

Πολύ πλούσιο σε ιχνοστοιχεία.

Ουδέτερο pH : 7,5.

 

Η βακτηριολογική καθαρότητα του ιαματικού Νερού της Avène ελέγχεται αυστηρά.

1996 : Tolérance extrême, η επανάσταση. Το πρώτο αυστηρά αποστειρωμένο καλλυντικό προϊόν και παρασκευασμένο με έναν ελάχιστο αριθμό καθαρών συστατικών σε συνθήκες τάξης A (ο πιο υψηλός βαθμός τεχνολογικών προδιαγραφών).

 

Πηγή: https://www.eau-thermale-avene.gr/

share article