espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

10 Χρυσοί Κανόνες για ένα γερό και αδύνατο σώμα!

 Πόσες φορές έχετε διαβάσει για μαγικές δίαιτες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να χάσετε πολύ γρήγορα και εύκολα βάρος; Πόσες φορές έχετε  εμπιστευτεί τεχνικές που σας ακούγονται λογικές, ωστόσο δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα στην απώλεια κιλών; Ώρα να δούμε τα πράγματα αλλιώς. Χωρίς παράξενες δίαιτες, χωρίς μύθους και χωρίς απογοήτευση. Υιοθετήστε αυτή τη λίστα με τις συμβουλές που ακολουθούν ως  τις προσωπικές σας 10 εντολές:

Άσκηση
 

Αν θέλουμε να χάσουμε βάρος, πρέπει  να ξεκινήσουμε μια ήπια σωματική άσκηση. Στην προσπάθεια  μας να χάσουμε βάρος  η άσκηση μπορεί να βοηθήσει σημαντικά όχι μόνο στη μείωση του σωματικού λίπους. Θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε  ένα υγιές  βάρος ακόμα και μετά την ολοκλήρωση  της δίαιτας, εφόσον φυσικά τηρούνται οι βασικοί διατροφικοί κανόνες.

 
Πίνετε άφθονο νερό 
 

Το νερό είναι το πιο ισχυρό σας όπλο στον «πόλεμο» εναντίον των παραπανίσιων κιλών. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί το σώμα χρησιμοποιεί το νερό για να καθαριστεί από τις τοξίνες και τα απορρίμματα. Επίσης, το νερό   αντικαθιστά ποτά με πολλές θερμίδες, όπως τη σόδα, τους χυμούς και το αλκοόλ, ενώ το ίδιο δεν έχει καθόλου θερμίδες. Άρα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας για τη δίαιτα. 

 Δώστε προσοχή  στο μέγεθος της μερίδας σας 

 Μην αφήνετε τον εαυτό σας να καταναλώνει πολύ μεγάλες μερίδες τροφίμων. Ακόμη και οι υγιεινές τροφές μπορούν να παρέχουν υπερβολικές θερμίδες αν τις καταναλώνετε σε μεγάλο βαθμό. Να θυμάστε ότι το περισσότερο δεν είναι πάντα το καλύτερο, ειδικά όταν πρόκειται για την ποσότητα του φαγητού στο πιάτο σας.

 Μην παραλείπετε γεύματα  

Είναι λάθος να θέλετε να επισπεύσετε τη δίαιτα παραλείποντας γεύματα, ακόμη κι αν δεν πεινάτε. Tις  περισσότερες φορές αυτό δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. H διαδικασία των  συχνών γευμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι μια απαραίτητη   επειδή κρατά τον οργανισμό  μας σε εγρήγορση και κάνει το μεταβολισμό να δουλεύει, αυξάνοντας κατά συνέπεια τις καύσεις του.  

Κρατήστε ημερολόγιο με όλα όσα τρώτε 

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε πως άνθρωποι που κατέγραφαν λεπτομερώς τα γεύματά τους κατά τη διάρκεια διατροφής 6 μηνών, έχασαν το διπλάσιο βάρος από εκείνους που δεν κρατούσαν ημερολόγιο. Και έχει μια λογική. Γιατί γράφοντάς τα, έχετε πλήρη επίγνωση του τι τρώτε και πόσες θερμίδες έχει αυτό, άρα μπορεί και να το αποφύγετε. Αν για παράδειγμα  έχετε μπροστά σας ένα κουτί με γλυκά, αν πρέπει μετά να γράψετε τι φάγατε, θα φάτε περισσότερα από ένα; Μάλλον όχι… 

Έχετε πάντα στην τσάντα σας, ένα  υγιεινό και χορταστικό σνακ 

Μια μπάρα δημητριακών, ένα μήλο ή μπανάνα, δυο κράκερς στην τσάντα σας, θα σας αποτρέψουν από το να αγοράσετε μια ζεστή τυρόπιτα ή ένα κρουασάν σοκολάτας όταν νιώθετε πως πεινάτε και περνάτε έξω από έναν φούρνο που μοσχοβολάει!  

Μην προκαλείτε τις αντοχές σας 

Αν το βλέπετε, θα το φάτε. Αν δεν το βλέπετε, πάλι θα το φάτε, αλλά σε μικρότερη ποσότητα. Έρευνα στα γραφεία της Google έδειξε ότι όταν έβαζαν σοκολατάκια σε αδιαφανείς συσκευασίες, ενώ τα πιο υγιεινά σνακ ήταν σε... κοινή θέα, μειώθηκε η κατανάλωση των πειρασμών. 

Διαχειριστείτε το άγχος σας 

Η επίτευξη και διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους πραγματικά βρίσκει εμπόδιο σε ένα πράγμα, τη διαχείριση του άγχους. Όταν το σώμα μας είναι κάτω από πίεση, η υπερβολική ποσότητα της ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης, προκαλεί μια ανισορροπία στη φυσική αυτή ορμόνη του σώματός μας. Αυτή η ανισορροπία ,δυστυχώς, μειώνει την ικανότητά μας να κάψουμε  λίπος.  

Φροντίστε να κοιμάστε καλά 

Η έλλειψη ύπνου δεν επηρεάζει αρνητικά μόνο την συναισθηματική μας κατάσταση, αλλά επίσης επηρεάζει και την φυσική μας κατάσταση. Σύμφωνα με έρευνες η υποτονικότητα εξαιτίας μιας κακής νύχτας ή λόγω αϋπνίας κάνει τους ανθρώπους να τρώνε κατά μέσο όρο 549 επιπλέον θερμίδες χωρίς καν να το συνειδητοποιούν. Επιπλέον, η έλλειψη ύπνου επιβραδύνει τον μεταβολισμό μας και μας κάνει να καίμε 20% λιγότερες θερμίδες την ημέρα. 

Επιλέξτε τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής 

Tα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής μπορεί να σας βοηθήσουν στην προσπάθεια σας να χάσετε βάρος. Το Citruslim της Power Health, περιέχει το Sinetrol® Xpur, ένα μοναδικό φυσικό συστατικό το οποίο αποτελείται από το συνδυασμό μεσογειακών εσπεριδοειδών. Προέρχεται από το χυμό, τα φλούδια και τα κουκούτσια των φρούτων μετά από φυσική επεξεργασία που περιλαμβάνει σύνθλιψη, ψυχρή πίεση, εκχύλιση, φυγοκέντρηση, φιλτράρισμα και ξήρανση συγκεκριμένων ποικιλιών εσπεριδοειδών:  grapefruit (Citrus paradise/Macfad), blood orange, (Citrus sinensis L), sweet orange, (Citrus sinensis L),  και guarana (Paullinia cupanaKunth).

Το Sinetrol® Xpur είναι πλούσιο σε βιοενεργές πολυφαινόλες γνωστές για τη λιπολυτική τους δράση. Η λιπολυτική δράση είναι μία διαδικασία που οδηγεί στη διάσπαση του αποθηκευμένου λίπους στα λιποκύτταρα, καθώς και στην παροχή ελεύθερων λιπαρών οξέων, έτοιμα να μεταβολιστούν (να καούν), ώστε να βοηθήσουν στην παραγωγήενέργειας στον οργανισμό.

 

 

Πηγή: Επιστημονική Ομάδα της Power Health

share article