espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Παρασκευή 06 Ιουλίου 2018

5 λόγοι για να αγαπήσετε το Υαλουρονικό Οξύ!

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική, σύνθετη ουσία που βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα και εντοπίζεται σε μεγάλη περιεκτικότητα κυρίως στα μάτια και στις αρθρώσεις. Συμβάλλει σε σημαντικό βαθμό στην ενυδάτωση του δέρματος και την αντοχή του ενώ παράλληλα έχει αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες. Γενικότερα, είναι ευρύτερα γνωστό για τη χρήση του ως πληρωτική ουσία (filler).

Εάν το βάλεις στην καθημερινότητα σου σίγουρα θα το αγαπήσεις για πολλούς λόγους.

Αρχικά, το υαλουρονικό οξύ δεν είναι μια ξένη προς  τον οργανισμό ουσία. Βρίσκεται ήδη στα κύτταρα απλά με τη πάροδο του χρόνου μειώνεται. Για την ακρίβεια μεγαλώνοντας η επιδερμίδα μας δεν έχει την ικανότητα να συγκρατήσει και να απορροφήσει τις ίδιες ποσότητες νερού και γι’ αυτό το λόγο αφυδατώνεται πιο εύκολα και χαλαρώνει. Το υαλουρονικό οξύ προσφέρει εντατική και παρατεταμένη ενυδάτωση και ταυτόχρονα προάγει την σύνθεση υαλουρονικού οξέος αλλά και κολλαγόνου του δέρματος με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να φαίνεται και να είναι πιο λεία.

Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης EUBOS HYALURON βασισμένη στις θαυματουργές ιδιότητες του υαλουρονικού οξέος μπορεί να γίνει σύμμαχος σου στην πρόληψη και αντιμετώπιση των ρυτίδων. 5 διαφορετικά προϊόντα για πέντε διαφορετικούς σκοπούς προσφέρουν ολοκληρωμένη καθημερινή περιποίηση  μειώνοντας εμφανώς τις ρυτίδες, υποστηρίζοντας την ανανέωση των κυττάρων και αυξάνοντας σημαντικά το περιεχόμενο σε υγρασία.

 EUBOS HYALURON REPAIR & FILL 50 ml

Εκτός από βιομιμητικό υαλουρονικό οξύ, περιέχει  Matrixyl  με ειδικά πεπτίδια, το οποίο δρα σαν αγγελιοφόρος όπως τα φυσικά πεπτίδια matrikines, που προωθούν  και ενεργοποιούν  την ίδια τη σύνθεση από το δέρμα των συστατικών της εξωκυττάριας ουσίας, όπως το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ (in vitro tests).
Παράλληλα, η Βιταμίνη B3 υποστηρίζει τη σύνθεση λιπιδίων/κεραμιδίων, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τον φυσιολογικό φραγμό του δέρματος. Οι μελέτες έδειξαν βελτίωση στην υφή του δέρματος, στις κοκκινίλες και τις δυσχρωμίες. Τέλος, το συνένζυμο Q10 ενισχύει τη ζωτικότητα του δέρματος  και προστατεύει τις κυτταρικές δομές και το κολλαγόνο από τη διάσπαση από τις ελεύθερες ρίζες.

EUBOS HYALURON REPAIR & PROTECT 50 ml (SPF 20)

 Κατάλληλη ειδικά για την ημέρα, προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις της UVA και UVB ακτινοβολίας. Περιέχει χαμηλού μοριακού βάρους βιοενεργό Υαλουρονικό οξύ, ικανό να διεισδύει στο δέρμα, να προσφέρει εντατική, παρατεταμένη ενυδάτωση και να προάγει τη ίδια τη σύνθεση του Υαλουρονικού οξέος και του κολλαγόνου του δέρματος.

EUBOS HYALURON EYE CONTOUR 15 ml

Περιέχει ένα ιδιαίτερα συμβατό βιοενεργό Υαλουρονικό οξύ και Matrixyl, με δράση Soft Focus: Ειδικά μικροσφαιρίδια διαχέουν το φως, κάνοντας τις λεπτές γραμμές να φαίνονται απαλότερες. Χάρη σε αυτή τη δράση, το δέρμα γίνεται εμφανώς πιο απαλό αμέσως μετά την εφαρμογή. Επιπλέον, το συστατικό Liftonin, ένα σύμπλεγμα σύσφιξης του δέρματος με τανίνες από βελανιδιά και εκχύλισμα κεχριού, πλούσιο σε βιοενεργή σιλικόνη, καταπραΰνει το δέρμα, μειώνει το βάθος των ρυτίδων και ενισχύει τη δομή του δέρματος.


EUBOS HYALURON REPAIR FILLER NIGHT 50 ML

Το συστατικό DermCom από το βολβό του κρόκου, ενισχύει τη σύνθεση του ίδιου του κολλαγόνου και της ελαστίνης του δέρματος (in vitro, in vivo μελέτες) και γεμίζει τις ρυτίδες από το «εσωτερικό» τους. Επιπλέον, το ειδικό εκχύλισμα φύκους από τα καφέ φύκη Alaria esculenta έχει αναζωογονητική και συσφιγκτική δράση και υποστηρίζει την κυτταρική επικοινωνία.

EUBOS HYALURON 3D BOOSTER

Εμπλουτισμένο με 3 είδη Υαλουρονικού Οξέος, Βιταμίνη C, Βιταμίνη B3 (Νιασίνη), Προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη) και Καφεΐνη ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης και απαλύνει τις σκούρες κηλίδες κάνοντας την εμφάνιση του δέρματος πιο ομοιόμορφη, με την τακτική εφαρμογή. Επιπλέον, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και συμμετέχει στον κυτταρικό μεταβολισμό και τη ρύθμιση των αγγελιοφόρων ουσιών με αποτέλεσμα να ενισχύεται η παραγωγή υαλουρονικού οξέος.

 

 

 

 

share article