εδώ" />
espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Vichy Slow Age: Η επανάσταση στην επιβράδυνση της γήρανσης

ZOOM  ΣΤΟ  SLOW AGE

ΤΟ SLOW AGE ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ VICHY, ΠΟΥ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

Το Slow Age δρα στα σημάδια του χρόνου πριν γίνουν ορατά στην επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ένα ευρύ φάσμα δράσης από λεπτές γραμμές μέχρι ρυτίδες, από δυσχρωμίες μέχρι σκούρες κηλίδες και από σημάδια απώλειας πυκνότητας μέχρι απώλεια σφριγηλότητας. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, ενδυναμώνεται και ανακτά τη σφριγηλότητά της. Αποκτά υγιή όψη και νεανική λάμψη.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ
Το Slow Age έχει δροσερή κρεμώδη υφή, απαλό βελούδινο τελείωμα και άρωμα λουλουδιών. Το μυστικό μας; Ένα κερί που έχει επιλεγεί για το χαμηλό σημείο τήξης του (64°C), ώστε να απορροφάται πιο εύκολα. Η μυρωδιά του παραπέμπει στο πιο εκλεκτό άρωμα.

Η ΔΥΝΑΜΗ 3 ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΒΑΪΚΑΛΙΝΗΣ
Οι ρίζες Βαϊκαλίνης χρησιμοποιούνται εδώ και 2.000 χρόνια και αποτελούν ένα από τα 50 πιο σημαντικά βότανα της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής. Οι ερευνητές της Vichy απέδειξαν τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, αλλά και τη δράση τους κατά της ακτινοβολίας UVA και των ρύπων.

ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ BIFIDUS, ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
Το Bifidus είναι προϊόν της ζύμωσης του βακτηρίου Bifidobacterium Longum. Το Bifidus ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό και μειώνει την ευαισθησία του δέρματος. Χάρη στο συστατικό αυτό, το Slow Age κάνει την επιδερμίδα πιο ισχυρή.

ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ VICHY
Καθαρό και πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, έχει εξισορροπιστικές, ενδυναμωτικές & αναζωογονητικές ιδιότητες, αποδεδειγμένες με δοκιμές in vitro και κλινικές επιστημονικές μελέτες.


ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ PERLA SERVAN SCHREIBER
ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ
ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΦΥΣΑ ΕΝΑΣ ΑΕΡΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ, ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩ.



Όπως όλα τα παιδιά της μεταπολεμικής γενιάς, ανήκω κι εγώ στους πρώτους ανθρώπους που «ξαφνιάστηκαν» με τη μακροζωία τους. Οι νεότεροι θα έχουν μια ολόκληρη ζωή για να προετοιμαστούν.
Το πιο συνηθισμένο λάθος; Το «μεγαλώνω καλά» συγχέεται με το «παραμένω νέα». Όντας σε διαρκή πόλεμο με την ηλικία τους, πολλές γυναίκες επιδίδονται σε μια μάταιη αναζήτηση: της νιότης που αντέχει στο χρόνο και της φαντασίωσης της αθανασίας που αυτή συνεπάγεται.
Αποκόπτονται από τα συναισθήματά τους για χάρη της εικόνας τους.

Το πιο συνηθισμένο ΛΑΘΟΣ;
Το «μεγαλώνω καλά» συγχέεται με το «παραμένω νέα».


Πρέπει να παραδεχθούμε ότι τα πάντα τις ωθούν προς αυτήν την κατεύθυνση -η απανταχού εξύμνηση της νεότητας ως βασική αρχή της ομορφιάς, η λέξη «αντιγήρανση», οι προκαταλήψεις στο εργασιακό περιβάλλον κ.ά.

ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ, Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ

Η πρόοδος στην ιατρική, τη διατροφή, τα καλλυντικά, την πλαστική χειρουργική επεκτείνει συνεχώς το προσδόκιμο της ζωής μας, βελτιώνοντας τη φυσική μας κατάσταση. Κατά τα τελευταία 60 χρόνια, άνδρες και γυναίκες έχουν κερδίσει, κατά μέσο όρο, 14 επιπλέον χρόνια ζωής.
Πρέπει να φοβόμαστε να μεγαλώσουμε πάνω από τα 50; Η ηλικία δεν είναι ασθένεια.
Είτε ο χρόνος είναι φιλικός μαζί μας είτε όχι, ας συμφιλιωθούμε με την ηλικία μας, ας αποδεχθούμε τις αλλαγές στο σώμα μας, ας υιοθετήσουμε μια τέτοια στάση απέναντι στη ζωή που εξελίσσεται.
Αν αποδεχθούμε, αν καλωσορίσουμε την ηλικία μας, τότε θα μπορέσουμε να βγάλουμε προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό μας, φροντίζοντάς τον όπως πρέπει. Με γνώση και πράξεις.

ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟΙ
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στη Νοτιοανατολική Ασία και την Αφρική, όταν κάποιος ηλικιωμένος περιβάλλεται από καλοσύνη, δεν είναι επειδή οι άνθρωποι έχουν ένα αίσθημα καθήκοντος να προστατέψουν τον αδύναμο, αλλά γιατί η ευτυχία που αυτός ο άνθρωπος εκπέμπει επηρεάζει και τον περίγυρό του.
Το να φτάνει κανείς στο γήρας θεωρείται προσωπικό του επίτευγμα.
share article