espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023

Έξυπνα Δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

1. Δώρα Για Εκείνη

  • Προϊόντα Περιποίησης Προσώπου
  • Αρώματα
  • Προϊόντα Περιποίησης Σώματος

2. Δώρα Για Εκείνον

  • Προϊόντα Περιποίησης Προσώπου
  • Κολόνιες
  • Προϊόντα Ξυρίσματος

3. Δώρα Για Το Ζευγάρι

  • Προϊόντα Μασάζ και Χαλάρωσης
  • Προϊόντα Σεξουαλικής Υγείας

H ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, η αγάπη πλημμυρίζει στον αέρα και εσύ ακόμα δεν ξέρεις τι δώρο να του/της διαλέξεις; Μιας και πρόκειται για μία ξεχωριστή ημέρα, που όλος ο κόσμος γιορτάζει την αγάπη και την στοργή, είναι και για σένα η καλύτερη στιγμή να δείξεις στα σημαντικά άτομα της ζωής σου, πόσο τα νοιάζεσαι και αγαπάς! Όμως, το να διαλέξεις το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σου, είναι σίγουρα μία ακόμη πρόκληση!

Για να σου το κάνουμε λίγο πιο εύκολο, συγκεντρώσαμε σε μία λίστα Έξυπνες Ιδέες Δώρων για τον Άγιο Βαλεντίνο για γυναίκες, άντρες και ζευγάρια. Είναι όλες διαθέσιμες για αγορά, οπότε ετοιμάσου να κάνεις αυτή την ημέρα αξέχαστη!

 

1. Δώρα Για Εκείνη

Προϊόντα Περιποίησης Προσώπου | Δες τα όλα εδώ

Κάθε γυναίκα λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της και τα προϊόντα ομορφιάς είναι το απόλυτο δώρο. Μπορείς να διαλέξεις από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως κρέμες ματιών και προσώπου μέχρι έλαια, serum. Μη ξεχνάς και τα Σετ Προϊόντων Περιποίησης που περιέχουν παραπάνω από δύο προϊόντα και πάντα βρίσκεις μέσα extra δωράκια που σου φτιάχνουν την διάθεση!

APIVITA It's Glow Time! - Bee Radiant Light Cream & ΔΩΡΟ Κρέμα Ματιών για Σημάδια Γήρανσης και Ξεκούραστη. Μοναδικό σετ δώρου για την αγαπημένη σας σε ένα γιορτινό, eco-friendly, κομψό νεσεσέρ.

NUXE Nuxuriance Gold Giftset - Nuxuriance Gold Creme & Super Serum. Ενυδατική κρέμα ημέρας και serum με αντιγηραντική δράση που επαναπυκνώνει, θρέφει και επαναφέρει τη λάμψη της ξηρής επιδερμίδας. Δώρο το αρωματικό κερί για να φτιάξεις την δική σου ατμόσφαιρα!


FILORGA Optim-Eyes Set με Revitalizing 3-in-1 Eye Contour, Micellar Solution, Meso-mask & Αρωματικό Κερί. Πολυτελές Σετ Περιποίησης Ματιών για λαμπερό βλέμμα! Με δράση κατά των μαύρων κύκλων, του πρηξίματος και των λεπτών γραμμών!

Αρώματα | Δες τα όλα εδώ

Ένα καλό άρωμα μπορεί να ανεβάσει τη διάθεση της αγαπημένης σου και να την κάνει να νιώθει μοναδική και κομψή.

PANTHENOL EXTRA Juliet Bare Skin Eau De Toilette & Δώρο Βραχιόλι Infinity. Απαλό άρωμα, που τονίζει διακριτικά τη φυσική γυναικεία ομορφιά. Γυναικεία αλυσίδα χεριού από ανοξείδωτο ατσάλι, επιχρυσωμένη με σχήμα το άπειρο.

Προϊόντα Περιποίησης Σώματος | Δες τα όλα εδώ

Εάν το αγαπημένο σας πρόσωπο λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό του, τότε ένα σετ spa για το σπίτι είναι το τέλειο δώρο. Μια εμπειρία σπα μέσα στο σπίτι με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο που συνδυάζεται με έλαια, scrub και κρέμες σώματος, είναι όλα όσα χρειάζονται για να την απόλυτη αναζωογόνηση και χαλάρωση!

ROGER & GALLET Gingembre Rouge Eau parfumee Set. Είναι εμπλουτισμένο με φυσικό εκχύλισμα τζίντζερ και με σπίθες ροζ μούρου. Προσφέρει μία πικάντικη απόλαυση που σας κάνει να τη λιγουρεύεστε. Περιέχει άρωμα, σαπούνι, αφρόλουτρο και λοσιόν.

 

2. Δώρα Για Εκείνον

Προϊόντα Περιποίησης Προσώπου | Δες τα όλα εδώ

Αν και δεν αποτελεί συνήθεια για όλους, όλο και περισσότεροι είναι πλέον οι άντρες που επιλέγουν να φροντίζουν τον εαυτό τους πιο συστηματικά. Άλλωστε ποιος θα έλεγε όχι σε μία πιο αναζωογονημένη και φρέσκια εμφάνιση;

LIERAC Εορταστικό Set Homme Ενυδατικό Gel για Τόνωση.  Εξαιρετικά ενυδατική κρέμα με δροσερή υφή που προσφέρει άμεση τόνωση της επιδερμίδας. Συνοδεύεται προϊόν από shower gel για μαλλιά καθαρά, λαμπερά και μεταξένια γένια και μαλλιά.

Κολόνια | Δες τα όλα εδώ

Μια καλή κολόνια κάνει κάθε άντρα να μυρίζει υπέροχα και να αισθάνεται γεμάτος αυτοπεποίθηση.

APIVITA Eau de Toilette με Κέδρο & Κάρδαμο. Μία επιλογή που διαθέτει τον αρρενωπό χαρακτήρα ξύλου - κεχριμπαριού, υψηλό ποσοστό φυσικής σύνθεσης και βιολογικά αιθέρια έλαια που αναζωογονούν και τονώνουν τις αισθήσεις.

Προϊόντα Ξυρίσματος | Δες τα όλα εδώ

Εάν το ξύρισμα βρίσκεται στην ρουτίνα του συντρόφου σου, ένα σετ ξυρίσματος με προϊόντα όπως κρέμα ή αφρός για ξύρισμα, aftershave ή την ξυριστική μηχανη που πάντα ονειρευόταν αποτελούν ιδανικά δώρα.

GILLETTE Heated Razor Θερμαινόμενη Ξυριστική Μηχανή. Μεταμορφώνει το ξύρισμα το αγαπημένου σου από μια απλή καθημερινή συνήθεια σε μια απολαυστική εμπειρία ευχαρίστησης με την θερμαινόμενη ξυριστική μηχανή! Θα του μείνει σίγουρα αξέχαστη, αφού προσφέρει συνεχή θερμότητα και άνεση σε κάθε κίνηση ξυρίσματος.

GILLETTE Fusion Proglide Flexball Technology Chrome Edition. Προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου για ξύρισμα με απίστευτη άνεση και λιγότερα τραβήγματα! Εξαιρετικό ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες λόγω των πέντε λεπίδων.

 

3. Δώρα Για Το Ζευγάρι

Για τα ζευγάρια, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να γίνει ιδανική στιγμή για να ανανεώσουν και να εμπλουτίσουν την ερωτική τους ζωή. Μπορείς να διαλέξεις από μία γκάμα προφυλακτικών σε διάφορα μεγέθη και στυλ, είτε λάδι για μασάζ, λιπαντικά μέχρι και sex toys αν θέλεις μία διαφορετική και πιο πικάντικη νότα στη βραδιά σας.

Προϊόντα Μασάζ και Χαλάρωσης |Δες τα όλα εδώ

Τα προϊόντα μασάζ και χαλάρωσης, όπως έλαια, κρέμες & αρωματικά κεριά που μπορούν να βοηθήσουν να δημιουργήσεις μία ρομαντική και άκρως αισθησιακή βραδιά.

HEI POA Pure Tahiti Monoi Oil - Tropical Monoi Pina & Maracuja. Το Tropical Monoi δημιουργείται από τη διαβροχή ανανά και ανθών tiare σε λάδι καρύδας. Το άρωμά του θυμίζει κοκτέιλ από τροπικά και φρουτώδη αρώματα, ιδανικό για μία μοναδική βραδιά μασάζ.

APIVITA Orange, Cedarwood and Clove Natural Candle με Κερί Μελισσών & Πορτοκάλι. 100% φυσικό κερί με αιθέρια έλαια Αναζωογονεί και τονώνει τις αισθήσεις χάρη στις μοναδικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων πορτοκαλιού, ξύλο κέδρου και γαρύφαλλου και της αρωματοθεραπείας.

Προϊόντα Σεξουαλικής Υγείας | Δες τα όλα εδώ

Η σεξουαλική υγεία είναι σημαντική πτυχή κάθε σχέσης. Μπορείς να επωφεληθείς από τη χρήση προϊόντων, όπως λιπαντικά, προφυλακτικά σε διάφορα στυλ, μεγέθη, γεύσεις, αλλά και sex toys, για να σου δώσουν το κάτι παραπάνω. Κάνε την βραδιά σας συναρπαστική διεγείροντας τις αισθήσεις σας!

DUREX Πακέτο 2τμχ. Προφυλακτικά Natural & Massage Guarana Gel 2in1. Κλασικά, ευκολοφόρετα προφυλακτικά για την απόλαυση της ερωτικής στιγμής με ασφάλεια. Το διεγερτικό Play Massage αποτελεί την ιδανική λύση για ένα συναρπαστικό μασάζ και μια ερεθιστική εμπειρία αρωματοθεραπείας, που θα διεγείρει τις αισθήσεις σας.

DUREX Προφυλακτικά Pleasuremax. Είναι σχεδιασμένα ώστε να μεγιστοποιούν τη διέγερση των απολήξεων των νεύρων, με τις έξυπνα τοποθετημένες ανάγλυφες κουκίδες και ραβδώσεις, για μεγαλύτερη απόλαυση και των δύο.

DUREX Intense Pure Fantasy Δονητής. Μια κομψά σχεδιασμένη συσκευή μασάζ με λειτουργία περιστροφής, για να ανακαλύψετε νέους τρόπους απόλαυσης σε ένα συναρπαστικό ερωτικό παιχνίδι.

Αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σκεφτείτε έξω από το κουτί και βρείτε ένα δώρο που πραγματικά ενσαρκώνει την αγάπη και τη φροντίδα σας για τον αγαπημένο σας. Από προϊόντα περιποίησης δέρματος και ομορφιάς μέχρι είδη ευεξίας, το Healthcorner.gr διαθέτει μία πλούσια γκάμα επιλογών, που σίγουρα θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις το αγαπημένο σου πρόσωπο να νιώσει ξεχωριστό!

share article