espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Αποτοξίνωση Ώρα Μηδέν με τα σωστά προϊόντα

Οι γιορτές τελείωσαν, ο χρόνος άλλαξε και οι περισσότεροι έχουν αποφασίσει να «ρίξουν μαύρη πέτρα» στις καταχρήσεις και να επανέλθουν «στον ίσιο δρόμο» της υγιεινής διατροφής, ώστε το 2021 να τους βρει πιο καλά σωματικά και ψυχικά, χωρίς παραπανίσια «βάρη».
 
Η επιστροφή στην κανονικότητα, βέβαια, εύκολα αποφασίζεται, αλλά δύσκολα υλοποιείται. Θέλει πρόγραμμα και πειθαρχία, θέλει να γίνει εκείνο το «κλικ» στον εγκέφαλο, που θα μας κάνει να επιλέξουμε τα σωστά τρόφιμα και τα σωστά συμπληρώματα διατροφής από το φαρμακείο.
 
Ξεκινάμε με αποτοξίνωση, πάντα σε συνεργασία με τον γιατρό μας ή με τον διατροφολόγο μας και αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνει ο φαρμακοποιός, που θα μας προτείνει τα κατάλληλα εγκεκριμένα προϊόντα, για τη δική μας περίπτωση. Συμπληρώματα που επιταχύνουν τις καύσεις, ελέγχουν την πείνα και τις λιγούρες, μειώνουν την κατακράτηση υγρών και, το κυριότερο, μας εφοδιάζουν με πληθώρα πολύτιμων βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων.
 
Και, βέβαια, όλα αυτά σε συνδυασμό με άσκηση. Όσο πιο συχνά μπορούμε, με όσο μεγαλύτερη συνέπεια μπορούμε. Η κίνηση είναι εκείνη που θα απογειώσει το αποτέλεσμα.
 
 
Κωδικός: 3700221317822
 
Το Forte Pharma XtraSlim 700 περιέχει έναν ενεργό συνδυασμό 8 δραστικών στοιχείων προσφέροντας ισχυρή καύση θερμίδων και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.
 
Τέσσερα εκχυλίσματα φυτών με αδυνατιστική δράση: 
  • Σύμπλοκο LipoXim (συνδυασμό κουρκουμά και φυκιού wakame) Το wakame συμβάλλει στο μεταβολισμό των λιπαρών και στη μείωση της όρεξης και έτσι βοηθά σημαντικά στον έλεγχο του βάρους. 
  • Μαύρη σταφίδα: ενισχύει την αποτοξίνωση του οργανισμού & την απώλεια βάρους
  • Φυτό Konjac: φυτικές ίνες γλυκομαννάνης, γνωστές για τις αποτοξινωτικές καθώς και διαιτητικές τους ιδιότητες. 
 
Τρία συμπληρωματικά συστατικά, που δρουν στον μεταβολισμό των λιπιδιών, των υδατανθράκων και των προωτεϊνών:
  • Χολίνη: βασικό θρεπτικό συστατικό που δρα συνεργατικά με τις βιταμίνες της ομάδας Β. Η χολίνη συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων. 
  • Χρώμιο: βοηθά στη διατήρηση κανονικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. 
  • Βιταμίνη Β6: προάγει το μεταβολισμό των πρωτεϊνών και βοηθά επίσης στη μείωση της κόπωσης. 
  • Βιταμίνη Β1: η οποία προωθεί την καλή ισορροπία του νευρικού συστήματος καθώς και τον φυσιολογικό μεταβολισμό ενέργειας. 
 
Κωδικός: 0009011000503
 
Forte Pharma Turboslim Drink ΓεύσηΡοδάκινο 500ml
3700221335482
 
Αποτοξινώνει τον οργανισμό, ενισχύοντας την καύση των θερμίδων και εξισορροπώντας τα μέταλλα και τα ιόντα
Αδυνατιστική δράση: spiraea ulmaria, πράσινο τσάι, κοτσάνι κερασιού, ιβίσκος, αγριόσυκο.
Καύση θερμίδων / μείωση αποθήκευσης λίπους: πράσινο τσάι και αγριόσυκο.
Εξισορρόπηση μεταλλικών στοιχείων: goyave fruit, τζίνσενγκ, φύκι aosa.
Εξισορρόπηση ιόντων: κάλιο.
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ (2009 - 20 ημέρες σε 20 άτομα ) Απώλεια βάρους: 2,04 Kg κατά μέσο όρο. Απώλεια πόντων στη μέση 2,50 cm κατά μέσο όρο. Απώλεια πόντων στους μηρούς: 2,10 cm κατά μέσο όρο.
 
HEALTH AID Cellusite tablets 60's
5019781015894
 
Το Cellusite της Ηealth Aid είναι φυσικός αδυνατιστικός συνδυασμός από επιλεγμένα φυτά, κατάλληλα για να αποδεσμεύουν και να απομακρύνουν τις τοξίνες από τον οργανισμό, διευκολύνοντας την καλή κυκλοφορία του αίματος, που είναι απαραίτητη για τη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την εξάλειψη του «φλοιού πορτοκαλιού». Προάγει όλες τις μεταβολικές λειτουργίες, βοηθώντας στην μείωση του τοπικού πάχους από τους μηρούς και τους γλουτούς.
share article