espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Άσκηση και σωστή διατροφή: Για δύναμη μέσα και έξω

Οι ειδικοί δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν ότι η τακτική άσκηση και η λήψη πολύτιμων θρεπτικών συστατικών μέσω της διατροφής και μέσω των κατάλληλων συμπληρωμάτων ενδυναμώνουν τον οργανισμό μέσα – έξω, βοηθώντας μας να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του χειμώνα. Γρίπη, COVID-19, κρυολογήματα και άλλες ιώσεις και λοιμώξεις «καραδοκούν» και είναι τώρα η κατάλληλη εποχή να κάνουμε τις σωστές κινήσεις, για να αποφύγουμε – όσο γίνεται – να αρρωστήσουμε.
 
Έτσι, βγαίνουμε για περπάτημα όσο πιο συχνά μπορούμε, τρώμε φρέσκα φρούτα και φρέσκα λαχανικά εποχής σε καθημερινή βάση και φροντίζουμε να λαμβάνουμε σε μορφή συμπληρώματος, ό,τι μας λείπει, πάντα σε συνεννόηση με τον γιατρό και με τον φαρμακοποιό μας.
 
Γιατί ένας δυνατός οργανισμός αντέχει στα δύσκολα και διαθέτει την απαραίτητη ενέργεια για όλες τις υποχρεώσεις της μέρας. 
 
 
Κωδικός: 5200321010329
 
Το Oliviotic είναι το πρώτο φυσικό «αντιβιοτικό» για όλη την οικογένεια, αφού εκατοντάδες κλινικές μελέτες αποδεικνύουν τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες, που συναντά κανείς στα φύλλα της ελιάς, από τα οποία προκύπτει και η βασική του σύνθεση.
 
Περιέχει εκχύλισμα φύλλων ελιάς (Olivactive®), με αποδεδειγμένη αντιβιοτική δράση στο άνω αναπνευστικό.
Όπως προέκυψε από έρευνες, τα δραστικά συστατικά των φύλλων της ελιάς εμποδίζουν την ανάπτυξη ή και σκοτώνουν τα στελέχη πολλών ειδών βακτηρίων, ιών, μυκήτων και άλλων μολυσματικών παραγόντων που βάλλουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Ως αποτέλεσμα της παραπάνω δράσης το Οlivactive®, σε συνδυασμό με το πολύτιμο ιχνοστοιχείο ψευδάργυρο και τη βιταμίνη D3:
 
  • Ενισχύει το αμυντικό σύστημα.
  • Δρα αποτελεσματικά στο άνω αναπνευστικό.
  • Αντιμετωπίζει μικρόβια και υιούς, χωρίς παρενέργειες.
 
Κωδικός: 5214000579014
 
Το συμπλήρωμα διατροφής CRETAN IAMA με βιταμίνη D3 είναι συνδυασμός αρωματικών βοτάνων, που κλινικές μελέτες έδειξαν ότι μπορεί να μειώσει τη νοσηρότητα και τελικά το κοινό κρυολόγημα και η γρίπη να έχει μικρότερες επιπτώσεις στον οργανισμό μας. 
 
Βάση για το Κρητικό Ίαμα αποτέλεσαν επιδημιολογικές παρατηρήσεις σε περιοχές της Κρήτης που έδειχναν ότι οι άνθρωποι που κατανάλωναν αφεψήματα συγκεκριμένων βοτάνων είχαν πολύ χαμηλή νοσηρότητα και μικρότερες επιπτώσεις κρυολογήματος ή γρίπης. 
 
Η έρευνα ανέδειξε έναν συνδυασμό αιθέριων ελαίων από τρία αρωματικά βότανα, Coridοthymus Capitatus, Salvia Fruticosa και Origanum Dictamnus, σε συγκεκριμένες αναλογίες, μέσα σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, που λειτουργεί συνεργικά. 
 
Επιπρόσθετα περιέχει βιταμίνη D3 5.50μg ανά 2 κάψουλες (συνιστώμενη ημερήσια δόση).
 
Κωδικός: 5055148410827
 
Το Beta Glucan Complex της Lamberts αποτελεί ένα υψηλής ισχύος σκεύασμα, που παρέχει 250mg β-γλυκάνες 1,3 / 1,6 σε συνδυασμό με βιταμίνη D3, βιταμίνη C, ψευδάργυρο και σελήνιο, τα οποία συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
 
Οι Β-γλυκάνες 1,3 / 1,6, είναι φυσικοί πολυσακχαρίτες, που βρίσκονται στο κυτταρικό τοίχωμα του Sacchromyces cerevisiae.
share article