espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

«Φρένο» στα σημάδια της γήρανσης με τα κατάλληλα προϊόντα

Πάρα πολλές εταιρείες καλλυντικών επενδύουν τεράστια ποσά κάθε χρόνο στην έρευνα, προκειμένου να παρασκευάσουν προϊόντα, που λειαίνουν τις ρυτίδες, ενυδατώνουν σε βάθος και βελτιώνουν σημαντικά την όψη του δέρματος, προσδίδοντας λάμψη και σφρίγος. Η αλήθεια είναι ότι κάνουν δουλειά, καθυστερώντας σε πολλές περιπτώσεις την επίσκεψη στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού.

Ακόμη μεγαλύτερη σημασία, βέβαια, από την αντιμετώπιση της γήρανσης, όταν έχει, ήδη, αρχίσει να εμφανίζεται, έχει η πρόληψή της. Αυτά, δηλαδή, που μπορούμε να κάνουμε, για να προλάβουμε – όσο αυτό είναι δυνατό – τις φθορές. Και η αλήθεια είναι ότι πολλά περνάνε από το χέρι μας.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να προσέχουμε πάντα τον πολύτιμο εαυτό μας και να τον φροντίζουμε. Μέσα – έξω. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, να τρεφόμαστε υγιεινά, να ασκούμαστε όσο μπορούμε, να μην καπνίζουμε, να καταναλώνουμε αλκοόλ με μέτρο, να μην έχουμε στρες και στενοχώρια, να κοιμόμαστε καλά. Και, φυσικά, να πίνουμε πολύ νερό – άλλο ένα πολύτιμο μυστικό αντιγήρανσης. Η ενυδάτωση κάνει το δέρμα να λάμπει και τον οργανισμό να δουλεύει καλύτερα.

Μαζί με όλα αυτά, όμως, η φροντίδα με τα κατάλληλα για τις ανάγκες του δέρματός μας προϊόντα πάει «πακέτο». Κρέμες ημέρας και νύχτας αλλά και μάσκες προσώπου, με μοναδικούς συνδυασμούς συστατικών, διορθώνουν το οβάλ του προσώπου, καταπολεμώντας τη χαλάρωση, απαλύνουν τις ρυτίδες και διεγείρουν την παραγωγή υαλουρονικού οξέος.

 

 

FREZYDERM Diamond Wrinkle Fighter Microdiffusion System (40ml)

Κωδικός: 5202888271311

Καινοτόμος συνδυασμός ειδικής συσκευής μικροδιάχυσης, με ταυτόχρονη εκροή ορού ισχυρής αντιγηραντικής δράσης, για το ώριμο και ταλαιπωρημένο δέρμα.

Διακόσιες εικοσιπέντε (225) εξαγωνικές μικροκεφαλές από ανοξείδωτο ατσάλι βοηθούν στη διάχυση και στην απορρόφηση των ενεργών συστατικών του ορού στις στιβάδες της επιδερμίδας και ταυτόχρονα ενισχύουν την αντιρυτιδική δράση του, με άμεσα ορατά αποτελέσματα εντός μίας ημέρας.

Εμπλουτισμένος με πούδρα διαμαντιού μέγιστης αποτελεσματικότητας, ο ορός Diamond Wrinkle Fighter ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση για άμεσα αναζωογονημένη επιδερμίδα, που ακτινοβολεί λάμψη και φρεσκάδα, ενώ ο προσεκτικά επιλεγμένoς συνδυασμός δραστικών συστατικών του μειώνει τις ρυτίδες.

 
Κωδικός: 3282770200478

Αυτή η φροντίδα νύχτας βοηθά το δέρμα να αντιμετωπίσει τα ορατά σημάδια γήρανσης δρώντας σφαιρικά στο σύνολο του προσώπου χάρη σε έναν μοναδικό συνδυασμό αντιγηραντικών συστατικών:

  • Πολυφαινόλες Βανίλιας, διεγείρουν την παραγωγή υαλουρονικού οξέος και προσφέρουν όγκο και πυκνότητα στο δέρμα.
  • Synthenol™, ανασυγκροτεί το κύττατο.
  • Γλυκολεόλη, πρόδρομο μόριο των βασικών λιπαρών οξέων.

Μετά τη χρήση το δέρμα δείχνει ανανεωμένο, με έντονη θρέψη. Οι γραμμές δείχνουν πιο λείες και το χρώμα του δέρματος είναι πιο φρέσκο στο πρωινό ξύπνημα.

 
Κωδικός: 8051417758208

Η Fillerina Μάσκα Αναπλήρωσης και Επανόρθωσης είναι κατάλληλη για την επιδερμίδα ολόκληρου του προσώπου, με εξαίρεση τα μάτια και το στόμα. Η ειδική βάση της, που αποτελείται από 100% φυσική κυτταρίνη, έχει εμποτιστεί σε 9 μόρια υαλουρονικού οξέος της Fillerina, 3 μόρια κολλαγόνου και 2 μόρια ελαστίνης διαφορετικού μοριακού βάρους, για δράση αναπλήρωσης του όγκου και ανόρθωσης του περιγράμματος του προσώπου.

Η μάσκα αυτή έχει την ικανότητά να συγκρατεί μεγάλες ποσότητες από τα διαφορετικά μόρια των δραστικών συστατικών της Fillerina και να τα απελευθερώνει, όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα, σε έναν πλήρη κύκλο αγωγής 4 εβδομάδων. Με την ολοκλήρωση της εφαρμογής, το δέρμα θα έχει βελτιωμένη πυκνότητα και σφριγηλότητα και έπειτα από 4 εφαρμογές το περίγραμμα του προσώπου θα είναι περισσότερο ανορθωμένο. 

share article