espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Πώς να προφυλαχτείτε από τα ανεπιθύμητα τσιμπήματα των κουνουπιών?

Όλοι ανυπομονούν για το καλοκαίρι, κανένας όμως για τα κουνούπια και τα ενοχλητικά τσιμπήματά τους. Αποτελούν τους πιο ανεπιθύμητους καλοκαιρινούς επισκέπτες που κάνουν την εμφάνισή τους στην αρχή της πιο ανέμελης και χαλαρής εποχής του χρόνου, όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν αισθητά. 
 
Μπορεί να χαλάσουν ακόμη και τον βραδινό μας ύπνο σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ οι περισσότεροι από εμάς αναζητούν «εναλλακτικούς» τρόπους για να απαλλαγούν από αυτά. Δείτε λοιπόν, κάποια απλά, αλλά θαυματουργά βήματα, για να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα τσιμπήματα.
 
Είναι γεγονός ότι ορισμένα φυτά απομακρύνουν κουνούπια και ενοχλητικά έντομα, προσφέροντας μας ταυτόχρονα ένα ωραίο περιβάλλον με μοναδικές μυρωδιές, αλλά και ένα «μίνι μανάβικο» έξω από την κουζίνα μας. Ποια είναι αυτά; Τα φυτά που θεωρούνται εντομοαπωθητικά και μπορούμε να τα έχουμε στην βεράντα μας, είναι η καλέντουλα, η λεβάντα, το λεμονόχορτο, το δεντρολίβανο, ο βασιλικός, ο δυόσμος, η μέντα και η πετούνια.
 
Εκτός όμως από τα φυτά υπάρχουν και βασικοί κανόνες για να απομακρύνετε τα κουνούπια από το χώρο σας. Για παράδειγμα, μην ποτίζετε ποτέ το βράδυ. Οι τεχνολόγοι γεωπόνοι προτείνουν να ποτίζουμε πάντα νωρίς το πρωί, επειδή τα φυτά παίρνουν την υγρασία όταν την χρειάζονται. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί με τον ήλιο.  
Επίσης, τα φυτά που έχετε στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας πρέπει να είναι μόνιμα κλαδεμένα. Τέλος, προσπαθήστε να έχετε τον χώρο σας καθαρό, καθαρίζοντας τα σημεία που μαζεύουν νερά. 
 
Εκτός από την κηπουρική παρακάτω θα βρείτε και άλλα χρήσιμα tips για να μην γίνεται στόχος των κουνουπιών αυτό το καλοκαίρι:
 
Χρησιμοποιήστε ανεμιστήρα ή κλιματιστικό. Ο δροσερός αέρας μειώνει τη δραστηριότητα των κουνουπιών, ωστόσο δεν τα σκοτώνει. Έτσι, η χρήση του ανεμιστήρα δυσχεραίνει την προσέγγιση των εντόμων.
 
Επιλέξτε λαμπτήρες κίτρινου χρώματος για τον φωτισμό εξωτερικών χώρων, επειδή προσελκύουν λιγότερο τα κουνούπια.
 
Εάν έχετε βρέφη και μικρά παιδιά μια καλή λύση είναι η χρήση κουνουπιέρας.
 
Έχετε πάντοτε μαζί σας κρέμα για μετά το τσίμπημα, ώστε να αποφύγετε το πρήξιμο, τη μόλυνση και τη φαγούρα, εφόσον σας τσιμπήσει. Το Fleriana After Bite αποτελεί την ιδανική λύση για την άμεση και δραστική αντιμετώπιση στα πάσης φύσεως τσιμπημάτων. Η 100% φυσική σύνθεσή του από Xαμομήλι, Carapa, Calendula, Poria Επιλόβιο- Canadian Willowherb, Αλόη, Arnica και Φραγμίτη σε συνδυασμό μειώνει το οίδημα στην περιοχή, μειώνει τον κνησμό, προσφέρει ήπια αντισταμινική δράση, έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Παράλληλα, παρέχει ήπια τοπική αναισθησία, ενώ η στυπτική του δράση βοηθά στη γρήγορη επούλωση. Το Fleriana After Bite είναι εξαιρετικά αποτελσματικά γιατί αποτελεί μία ειδική μορφή που γαλακτώματος που μόλις έρθει σε επαφή με την ερεθισμένη περιοχή σχηματίζει μια προστατευτική μεμβράνη ώστε να παραμένει, στο σημείο χωρίς να τρέχει Το Fleriana After Bite έχει υπέροχο άρωμα και είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια και για παιδιά από 3 ετών.
 
 
Xρησιμοποιείστε το κατάλληλο αντικουνουπικό. Το Fleriana είναι ένα μοναδικό αντικουνουπικό 100% φυσικό από ειδικά εκχυλίσματα λουλουδιών και ευκάλυπτο της λεμονιάς με έντονη αντικουνουπική δράση που απομακρύνει τα κουνούπια και προφυλάσσει 100% από κάθε επίθεσή τους. Δεν προκαλεί ερεθισμούς, δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, είναι βιοδιασπώμενο προϊόν, μεταβολιζόμενο και από τον ίδιο τον οργανισμό. Είναι απόλυτα φιλικό στο δέρμα, ιδανικό και για μικρά παιδιά. Διατίθεται σε spray και roll-on και αποτελεί το μοναδικό φυσικό εγκεκριμένο από το Yπουργείο Γεωργίας αντικουνουπικό.
Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να προφυλαχθούμε από τα τσιμπήματα των κουνουπιών. Ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι αυτά τα έντομα βρίσκουν πάντα έναν τρόπο να «τρυπώνουν ύπουλα» και να τσιμπάνε το εκτεθειμένο δέρμα μας. H Fleriana είναι η πρόταση της Power Health καθώς  διαθέτει μεγάλη γκάμα σε φυσικά αντικουνουπικά, εντομοαπωθητικά, αντιφθειρικά, και αρωματικά χώρου!


 
Πηγή: Eπιστημονική ομάδα της Power Health
share article