espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Πέντε φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από την κατακράτηση υγρών!

Η κατακράτηση υγρών είναι ένα θέμα που απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Αν και δεν αποτελεί ένα ζήτημα που απειλεί άμεσα την υγεία ενός ανθρώπου, η κατακράτηση υγρών συνιστά ενόχληση για πολλούς αφού -μεταξύ άλλων- έχει αντίκτυπο στην εμφάνισή τους, ενώ προκαλεί δυσκολίες και όσον αφορά στο κομμάτι του αδυνατίσματος.
 
Ενόψει του Καλοκαιριού, λοιπόν, αξίζει να δούμε τις αιτίες που οδηγούν στην κατακράτηση υγρών και τους φυσικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τις καταπολεμήσουμε!
 
Πώς θα πείτε «αντίο» στην κατακράτηση υγρών:
 
Η κατακράτηση υγρών εμφανίζεται συνήθως στις γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση, λίγες μέρες πριν από την έμμηνο ρύση, αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, εξαιτίας των ορμονικών αλλαγών. Τι μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από αυτήν;
 
1. Περιορίστε το αλάτι
 
Η κατακράτηση υγρών μπορεί να προκληθεί λόγω της αυξημένης κατανάλωσης αλατιού. Αν προσπαθείτε να χάσετε τα περιττά σας κιλά, αξίζει να έχετε κατά νου ότι πολλές επεξεργασμένες τροφές περιέχουν υψηλές ποσότητες νατρίου, οπότε φροντίστε να ελέγχετε καλά τις ετικέτες των προϊόντων, προτού βάλετε κάποιο από αυτά στο καλάθι των αγορών σας.
 
2. Εμπιστευτείτε τη φύση και τα βότανα!
 
Η Φύση έχει τη λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο οργανισμός μας και πολλά βότανα και φυτά μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε την κατακράτηση υγρών. Ποια είναι αυτά; Η πικραλίδα, το πράσινο τσάι, η αγκινάρα και η σημύδα. Υπάρχει, μάλιστα, ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, το SLIMDETOX της SUPERFOODS®, το οποίο περιέχει όλα αυτά τα φυτά και συμβάλλει στην αποτοξίνωση και την αποβολή των περιττών υγρών του οργανισμού σε έξι ημέρες!
 
3. Βελτιώστε τη διατροφή σας
 
Η κατακράτηση υγρών μπορεί να προκληθεί επίσης από δυσανεξίες σε κάποιες τροφές, από την κακή διατροφή και την έκθεση σε κάποιες τοξίνες. Επισκεφτείτε έναν ειδικό για να μάθετε περισσότερα και προσπαθήστε να βελτιώσετε τη διατροφή σας, εντάσσοντας σε αυτή τροφές με διουρητικές ιδιότητες. Η λίστα είναι μεγάλη, αλλά αξίζει να αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες από αυτές, όπως το μαρούλι, τα καρότα, τα κρεμμύδια, η αγκινάρα, η τομάτα και το αγγούρι. Επίσης, τροφές όπως οι μπανάνες, ο τόνος, το καστανό ρύζι, περιέχουν βιταμίνη Β6 η οποία βοηθά στον περιορισμό των συμπτωμάτων της κατακράτησης υγρών. Φυσικά, φροντίστε να μην καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες καφέ ή αλκοόλ καθώς αφυδατώνουν τον οργανισμό.
 
4. Ασκηθείτε και περιορίστε το στρες
 
Για να αποκτήσετε ενέργεια και ευεξία και να πείτε πιο γρήγορα «αντίο» στην κατακράτηση υγρών, προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο δραστήριες. Έστω και 30 λεπτά ήπια άσκησης κάθε μέρα, θα κάνουν καλό στον οργανισμό σας. Μέσω της άσκησης θα βοηθήσετε το σώμα σας να αποβάλλει υγρά και την ίδια ώρα θα μειώσετε τα επίπεδα του στρες.
 
5. Πιείτε νερό!
 
Ναι, καλά διαβάσατε. Αν δεν θέλετε να υποφέρετε από κατακράτηση υγρών, πιείτε πολύ νερό. Αν καταναλώσετε πολλά υγρά μέσα σε μια ημέρα, δεν θα αλλάξετε το επίπεδο τους στο σώμα σας σε βάθος χρόνου, γιατί τα νεφρά θα διώξουν γρήγορα το επιπλέον νερό με τα ούρα. Αν αντίθετα, δεν παρέχετε στο σώμα σας αρκετό νερό, τότε αυτό θα φροντίσει να κρατήσει τα υγρά που χρειάζεται και θα πάτε λιγότερες φορές στην τουαλέτα!
 
 
Η αποτελεσματικότητα του SLIMDETOX βασίζεται στις γνωστές και αποδεδειγμένες ιδιότητες της πικραλίδας, της σημύδας, του πράσινου τσαγιού και της αγκινάρας. Πρόκειται για μια σύνθεση, πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα η οποία βοηθά στην καταπολέμηση του ανεπιθύμητου αισθήματος φουσκώματος και στην άριστη προετοιμασία του σώματος για απώλεια βάρους, ενώ την ίδια ώρα σας προσφέρει ένα αίσθημα ευεξίας.
 
Πρόκειται για έναν καινοτόμο, εύκολο, φυσικό και ευχάριστο τρόπο για αποτοξίνωση του οργανισμού που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την κατακράτηση υγρών! Με γεύση μούρων και φράουλας, το σίγουρο είναι ότι σε έξι μόνο μέρες, το μοναδικό αυτό συμπλήρωμα διατροφής, θα σας κάνει να χαμογελάσετε ξανά με ανακούφιση. Δοκιμάστε το!
 
 
Παραπομπή άρθρου:
Πέντε φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από την κατακράτηση υγρών! Mothersblog Team
share article