espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2018

Μπορεί ένας άγνωστος να καταλάβει τι ζωή κάνεις κοιτάζοντας ΜΟΝΟ τα μαλλιά σου; Κάνε ένα test και κέρδισε! #YOURHAIRTALKS

 

 
Μπορεί ένας άγνωστος να καταλάβει τι ζωή κάνεις κοιτάζοντας ΜΟΝΟ τα μαλλιά σου; Κάνε ένα test για να το διαπιστώσεις, και κέρδισε μια ολιστική εμπειρία περιποίησης! #YOURHAIRTALKS
 
 
Υγιή και όμορφα μαλλιά. Το μυστικό τους κρύβεται σε ένα φαρμακευτικό μπουκάλι. Η APIVITA δημιούργησε το πρώτο της σαμπουάν πριν από 39 χρόνια. Σήμερα, είναι η 1η εταιρεία σε πωλήσεις σαμπουάν στο ελληνικό φαρμακείο, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι κάθε πρόβλημα έχει τη δική του φυσική και αποτελεσματική λύση.
 
 
 
Η APIVITA γνωρίζει τις καθημερινές ανάγκες των μαλλιών και τη δική σου ανάγκη για φυσικές λύσεις. Οι κρέμες μαλλιών της APIVITA με τον πιο ολιστικό, φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο χαρίζουν στα μαλλιά σου ό,τι ακριβώς χρειάζονται: προστασία, λάμψη, αναζωογόνηση και ενυδάτωση.
 
 
Η χρήση ενός μόνο προϊόντος μόνο δεν αρκεί. Τα λάδια μαλλιών και οι εξειδικευμένες θεραπείες της APIVITA είναι τα απαραίτητα συμπληρωματικά βήματα πριν και μετά το λούσιμο για μια ολοκληρωμένη περιποίηση.
 
 
 
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ APIVITA;
 
  • -Η σειρά APIVITA HAIR CARE αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα τις ανάγκες όχι μόνο των μαλλιών αλλά και του τριχωτού της κεφαλής, παρέχοντας αποτελεσματικές και φυσικές λύσεις ακόμα και σε εξειδικευμένα προβλήματα των μαλλιών όπως τριχόπτωση, ξηροδερμία, λιπαρότητα κ.ά.
  • -Όλα τα σαμπουάν προσφέρουν απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία της χλωρίδας του τριχωτού χάρη στους ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και τη σαπωνάρια.
  • -Όλα τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα από την ελληνική φύση, προϊόντα της μέλισσας και καθαρά αιθέρια έλαια τα οποία επιδρούν όχι μόνο στα μαλλιά αλλά και στη διάθεση.
  • -Η APIVITA καινοτομεί και αναπτύσσει στα δικά της εργαστήρια μοναδικά δραστικά συστατικά. Η αποτελεσματικότητα τους τεκμηριώνεται από in vitro και/ή κλινικές μελέτες. Για παράδειγμα, όλα τα προϊόντα είναι ενισχυμένα με το φυτικό, συνεργιστικό σύμπλοκο APISHIELD HS που προστατεύει τη βιοχλωρίδα του τριχωτού της κεφαλής, ενισχύει την άμυνα των μαλλιών από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος (ρύπανση, styling) ενώ αναδομεί και ενδυναμώνει την τρίχα.
  • -Επίσης, σε όλα τα προϊόντα, το νερό έχει αντικατασταθεί από ένα τονωτικό έγχυμα ελληνικού και βιολογικού δενδρολίβανου, το οποίο έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και θεωρείται η πιο αποτελεσματική λύση κατά της γήρανσης των μαλλιών
  • -Δεν περιέχουν parabens και σιλικόνες.
 
 
Η APIVITA σε συνεργασία με τρεις ειδικούς (Hair Expert, Σύμβουλο Ευεξίας και Διατροφολόγο), σε προσκαλούν να μάθεις τι λένε τα μαλλιά σου για εσένα!
 
Κάνε το τεστ bit.ly/apivitatest, κάνε το αποτέλεσμα share στο facebook και μπες στην κλήρωση για να είσαι ένας από τους πέντε τυχερούς που θα κερδίσει τη σειρά περιποίησης μαλλιών που του ταιριάζει καθώς και μία συνεδρία με το διατροφολόγο ή τη σύμβουλο ευεξίας από την ομάδα των ειδικών μας! 

 

share article