espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

4 φυσικά γιατροσόφια για την παιδική γρίπη

Γκούχου-γκούχου στο σπίτι, αψού στο γραφείο… ο βήχας και το κρύωμα δεν κρύβονται! Όσο ο χειμώνας κάνει δυναμική είσοδο, τόσο τα μικρόβια κάνουν πάρτι. Ίσως είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για τα λαμπερά Χριστούγεννα, τις συναρπαστικές αποδράσεις στα χιόνια και όλα τα όμορφα δώρα που μας χαρίζει απλόχερα αυτή η εποχή του χρόνου. Και μπορεί οι μεγάλοι να περνούν τη γρίπη παρέα με «τσαγάκι-καναπεδάκι-ταινιάκι», τι γίνεται όμως με τα παιδιά;

Το ευάλωτο ανοσοποιητικό τους σύστημα πέφτει ακόμα και με το παραμικρό κρυολόγημα και η φαρμακευτική αγωγή των ενηλίκων δεν είναι καν επιλογή. Κανένα πρόβλημα όμως. Η μαμά έχει τη συνδρομητική τηλεόραση και το παιδί τη… συνδρομή της μαμάς φύσης.

Ο λαιμός πονάει; Το μέλι βοηθάει
Aν το παιδί είναι από ενός έτους και πάνω, μια κουταλιά μέλι πριν τον ύπνο είναι ό,τι πρέπει για να καταπραΰνει το βήχα του και τον πονόλαιμο και να το βοηθήσει να κοιμηθεί γλυκά. Προτιμήστε αγνό, ακατέργαστο μέλι καλής ποιότητας.

2. Σαν την κοτόσουπα, δεν έχει
Η σπιτική συνταγή της επιτυχίας των απανταχού γιαγιάδων της υφηλίου δεν είναι τυχαία επιλογή. Η κοτόσουπα έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και περιέχει ένα συστατικό που λέγεται καρνοσίνη και «χτίζει» καλό ανοσοποιητικό σύστημα για προστασία από γρίπη και κρυολογήματα. Επιπλέον, είναι ζεστή και ανακουφίζει τον λαιμό, καταπίνεται εύκολα και είναι πλούσια σε θρεπτική αξία. Όρεξη να ’χεις να γιατρεύεις!

3. Στην αγκαλιά του Μορφέα
Απλό μεν, θαυματουργό δε. Η «μάχη» με ένα κρυολόγημα ή μία ίωση είναι πολύ δυνατή για το σώμα ενός μικρού παιδιού και ο βαθύς ύπνος είναι το καλύτερο «όπλο» για να ανακτήσει δυνάμεις και ενέργεια και να γεμίσει μπαταρίες. Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά, πάρε… μακριά τη γρίπη!

4. Λύση που… φυσάει
Τίποτα δεν φέρνει μεγαλύτερη δυσφορία σε ένα παιδί από μια βουλωμένη μύτη. Και όταν δεν βοηθάει το χαρτομάντιλο, βοηθάει το ισότονο διάλυμα θαλασσινού νερού FREZYMAR BABY. Ένα ρινικό αποσυμφορητικό σπρέι από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας που καθαρίζει τη μύτη, απομακρύνει τη βλέννα και προστατεύει από φλεγμονές. Είναι ιδανικό για μωρά από 6 μηνών, παιδιά και ενήλικες.

Με τόσο δραστικές λύσεις στο παιδικό κρύωμα, ένα μόνο μπορούμε να πούμε:

Μπρρρ…. άβο στη φύση!

Tags

share article