espa

δωρεαν αποστολεσ για παραγγελιεσ ανω των 45€
& εωσ 3kg - αγορεσ με αντικαταβολη +2.00€

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Darphin: Mια Ιστορία ξετυλίγεται

Η επιδερμίδα της γυναίκας είναι ένας καθρέφτης που αντανακλά τη ζωή της

Με αφορμή το moto μας "Ας αισθανθούμε καλά!" ξετυλίγουμε την ιστορία του Pierre Darphin και μιλάμε για τα προϊόντα της Darphin.

Το 1958, η βιομηχανία καλλυντικών ήταν στα σπάργανα και το Παρίσι ήταν το επίκεντρο της δημιουργικής δραστηριότητας. Εκείνη τη χρονιά, ο Pierre Darphin, ένας κινησιοθεραπευτής από το Παρίσι, δημιούργησε το Ινστιτούτο Darphin και μια σειρά εξαίσιων, μοναδικών προϊόντων περιποιήσης. Ποιος ήταν, λοιπόν, αυτός ο άντρας που είχε μέσα του τέτοιο πάθος για την τελειότητα;

“Ο Pierre δεν ήταν εύκολος άνθρωπος", έλεγε συχνά η κυρία Darphin. "Απαιτούσε πάντα το καλύτερο - από όλους. Και σε όλα".

Οι ισχυρές απόψεις του, τα υψηλά του στάνταρ και η ακλόνητη επιμονή του στην πλέον ευσυνείδητη φροντίδα επέβαλλαν συνεχώς καινούρια στάνταρ για την περιποίηση ομορφιάς και για την εξυπηρέτηση. Και δημιουργούσε επίσης τις πιο εκπληκτικές συνθέσεις.

Όταν άνοιξε το πρώτο του “Institut de Beaute” στο Παρίσι, έφερε επανάσταση στο χώρο της ομορφιάς με τις αποκλειστικές του τεχνικές περιποίησης του δέρματος, τη μοναδική εμπειρία που πρόσφερε και την εξατομικευμένη προσέγγισή του στην ανάλυση δέρματος και στα πρωτόκολλα περιποίησης. Την ίδια χρονιά δημιούργησε και τους πρώτους ορούς περιποίησης (serum).

Ήταν επίσης από τους πρώτους που ενδιαφέρθηκαν για την ομορφιά ολόκληρου του σώματος. Το ινστιτούτο του συγκέντρωσε αισθητικούς/κοσμητολόγους, θεραπευτές μασέρ, μανικιουρίστες και άλλους, με σκοπό να προσφέρει στις πελάτισσές του τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης.

Περισσότερα από πενήντα χρόνια αργότερα, η ασυμβίβαστη τελειομανία του Pierre Darphin, η απαιτητικότητα στις επιλογές του και το πάθος του για τη λεπτομέρεια ξαναζωντανεύουν μέσα σε κάθε έλαιο, ορό περιποίησης και κρέμα Darphin.

 

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
Λατρεύουμε τα εξαίσια αρώματα των ευγενών βοτανικών εκχυλισμάτων, την αίσθηση της μεταξένιας υφής και τα βαριά γυάλινα βαζάκια που χωράνε ακριβώς στην παλάμη του χεριού. Γι' αυτό αφιερώνουμε όσο χρόνο χρειάζεται ώστε να είμαστε βέβαιοι πως ό,τι έχει σχέση με τη Darphin ταυτίζεται με την απαράμιλλη ομορφιά και απόλαυση.

Για παράδειγμα - τα ροδοπέταλα που χρησιμοποιούνται στη μέθοδο εκχύλισης της Darphin συλλέγονται ακριβώς τη στιγμή που ανοίγουν, τις πρώτες πρωινές ώρες. Και χρειάζονται χιλιάδες άνθη για να παραχθούν λίγα μόνο γραμμάρια από το πολύτιμο αιθέριο έλαιό μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ
Στη Darphin, η ασυμβίβαστη προσοχή στη λεπτομέρεια χαρακτηρίζει όλα όσα κάνουμε. Ξεκινάμε με τα πιο εκλεκτά συστατικά - χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή στο κόστος. Και σαν τους λάτρεις του καλού κρασιού, δημιουργούμε τις συνθέσεις μας ακολουθώντας την παράδοση - τηρώντας τους λεπτούς νόμους της φυσικής και της χημείας.

Αργά. Σχολαστικά. Αρμονικά. Προσθέτοντας ένα συστατικό κάθε φορά. Πρώτα για να απελευθερώσουμε τη δραστική ουσία του. Έπειτα για να διατηρήσουμε αναλλοίωτο τον χαρακτήρα του. Το αποτέλεσμα: μία κρέμα. Μία λοσιόν, ένας ορός περιποίησης απαράμιλλης ομορφιάς, υφής, αποτελεσματικότητας και αισθητικής απόλαυσης. Αυτό είναι για εμάς η τέχνη της σύνθεσης.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ
Πιστεύουμε ότι κάθε εφαρμογή ενός προϊόντος ομορφιάς θα πρέπει να είναι μια όμορφη, αναζωογονητική εμπειρία. Γι' αυτό σας προσφέρουμε την πιο προσωπική φροντίδα. Σας καλούμε να αφεθείτε στη μαγεία. Και σας ανταμείβουμε με την απόλαυση της τέλειας απόδοσης που δίνει άψογα αποτελέσματα κάθε φορά. Πιστεύουμε ότι έτσι πρέπει να είναι η φροντίδα της επιδερμίδας, η ομορφιά. Ένα πάθος για τελειότητα. Και αγάπη για αυτό που κάνουμε. Αυτή είναι η τέχνη της σύνθεσης στη Darphin.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ DARPHIN ΕΔΩ

share article

Προτεινόμενα Προϊόντα

/Images/Products/Normal/160000/165326.jpg
DARPHIN

Hydraskin Light (50ml)

€28.37
Λεπτομερειες
€28.37
/Images/Products/Normal/530000/537810.jpg
DARPHIN

Intral Active Stabilizing Lotion (100ml)

€44.00
Λεπτομερειες
€44.00
/Images/Products/Normal/520000/528728.jpg
DARPHIN

Stimulskin Plus Absolute Renewal Infusion Cream (50ml)

€141.86
Λεπτομερειες
€141.86
/Images/Products/Normal/160000/165390.jpg
DARPHIN

Purifying Aromatic Balm - Organic (15ml)

€34.74
Λεπτομερειες
€34.74
/Images/Products/Normal/520000/528727.jpg
DARPHIN

Stimulskin Plus Absolute Renewal Serum Ορός Απολύτης Ανανεώσης (30ml)

€153.44
Λεπτομερειες
€153.44
/Images/Products/Normal/500000/505492.jpg
DARPHIN

Intral Rescue Super Concentrate S.O.S. Ενυδατικός Ορός Διάσωσης για την Ερεθισμένη & Ταλαιπωρημένη Επιδερμίδα (4x7ml)

€72.38
Λεπτομερειες
€72.38
/Images/Products/Normal/510000/515647.jpg
DARPHIN

Stimulskin Plus Absolute Renewal Cream (50ml)

€141.86
Λεπτομερειες
€141.86